2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar dün hiç hissetmedim hissetmiyorum yazdım. Bu sabah bebiş sen misin hissetmiyorum diyen, ben de buradayım dercesine hareket etmeye başladı
Ay bende aynı şeyi yazmak için girdim az önce hissettim sanki bende inşallah bebiştir. Kızlar hep pıtpıt oluyo falan diyordu hafif bişey bekliyordum bende ama öyle hissetmedim sanki kalbim karnımda attı gibi çok değişikti bebek midir ki nolur bebek olsundu

Maşallah maşallah

peki kızlar sizin kilo durumunuz nasıl kaç kilo ile başlayıp kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kalmıştım 18+5 de 62 kiloyum şu an

Cookiee G gezginimsi lishna kızlar şu bebek fotoğrafı muhabbeti var ya. Bizim ailelerde bu işi koparacak kimse yok biz de dedik sadece doğum için fotoğrafçıyla konuşalım zam gelecekmiş. Saadecee doğumda fotoğraf, video falan yok. 3.500 lira fiyat çektiler.(kasım sonuna kadar) Haberiniz var mı bu piyasadan, eğer yapacaksanız bildiğiniz yerler. Yada farklı fikirler

Ben 57 ile hamile kalmistim 59.7 olmusum 17+6 dayim.
peki kızlar sizin kilo durumunuz nasıl kaç kilo ile başlayıp kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kalmıştım 18+5 de 62 kiloyum şu an

Ben 71 ile hamile kalmıştım. Şu anda 70 kiloyum. 16+2

bana eş dost hiç kilo almamışsın normal değil diyor halbuki 4 kilo almışım

Ben doğumda fotoğrafı hiç araştırmadım ama Bursa'da bebek fotoğrafçısının inst reklamını görmüştüm kuzum 2 konsept+aile çekimi+20 baskı ve tüm dijitaller teslim 1200 TL idi.
Sadece doğumda fotoğrafın o fiyat olması biraz pahalı sanki ama araştırmak lazım

Evet makas o kadar açık ki. 1.000 liraya da yapan var 5.000 liraya da. Neyse zaman geçsin bir kaç ay daha ciddi ciddi araştırırız

aaa kilo vermişsiniz
Aynen 69 kiloya düşümüştüm şimdi tekrar 70 oldum ama hala hamile kaldığım kiloyu geçmiş değilim. Doktoruma sorduk eşimle. Çok güzel dedi doktorum. Zaten bebek ne kadarcık şey, az karbonhidrat tüket hamileliğinde ve az kilo almaya bak sonra vercem diye uğraşırsın dedi. Ancak şunu da öğrendim. Kilosu fazla olanlar daha az kilo alıyormuş. Beklenen de buymuş benimki gibi. Kilosu daha az olanların daha fazla kilo alması bekleniyormuş sizinki gibi.

Bakma sen onlara. Herkes ordinasyus profesör. Herkes çok biliyo. Bebişler maşallah büyüyolar. Depomuzu da sömürüyolar sürekli. Ne yesek onlara yarıyo zaten. Kaç kilo alacakmışsın acaba 4. aya kadar.

Giyim tarzından da farkediyor bence, bana da hep bunu diyorlar çünkü bol giyiniyorum birde insanlar bekliyor ki hamilelik haberini verir vermez göbüşlerimiz burnumuza kadar çıksın

Giyim tarzından da farkediyor bence, bana da hep bunu diyorlar çünkü bol giyiniyorum birde insanlar bekliyor ki hamilelik haberini verir vermez göbüşlerimiz burnumuza kadar çıksın
aynenn hemen karnım burnumda olsun istiyorlarr yahu durun daha boyutu ne ki bunun . birde sadece göbek değil basen kalça Allah ne verdiyse kilo alalım istiyorlar öyle daha sağlıklı görüyorlar bebeği

aynenn hemen karnım burnumda olsun istiyorlarr yahu durun daha boyutu ne ki bunun . birde sadece göbek değil basen kalça Allah ne verdiyse kilo alalım istiyorlar öyle daha sağlıklı görüyorlar bebeği
Aynen öyle. Aman boşver hiç takma. Aldığımız kiloları göstersek bu seferde vay vay sen şimdiden böyleysen 9. Ayda nasıl olacaksın diye laf ederler insanlar mutlaka söyleyecek bir şey buluyorlar

Kuzum biz de 32. Haftada sistem otomatik çıkarıyormuş. O yüzden gelmeden eğer çalışacaksan belge vermen gerekiyormuş

Ay çok pahaliymis bu bi de şimdiki fiyat yaniii kime sordun canım ben sormadım hiç valla araştırmadım da sadece nette görüp beğendiğim emine ön var, bi de buse dalan var gördüğüm benim

ben daha hiç fiyat almadım canım. fotoğraf konusunda kararsızım nasıl yaptırsam diye ama en çok takip ettiğim buse dalan var. o da baya popüler muhtemelen fiyatları yüksektir diye tahmin ediyorum. düğün fotoğrafları ile fiyat kıyaslayınca bana çok ucuz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…