Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versinOooo çok mantıklıymış. Ama benim tansiyonum falan da düşüyor, midem bulanıyorona çare yok
Mutlu yıllar olsun inşallahKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
amin çok teşekkür ederim canım :)Mutlu yıllar olsun inşallahseneye bebisinle, tüm ailenle kutlaman dileklerimle
![]()
Mutlu yıllarrrrrKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3Kızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
Nice yaşlaraKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
Üfff gerçekten çok zorluyor beni. Ben nasıl doğum yapcam bilmiyorumAy cok iyi anliyorum. Erkek kardesimle aramiz 13 ay beraber asi olmaya gitmistik. Once ben asi olunca goren kardesim bayilmisti.
Sonrasında ona öncelik verdik hep ama nafile cok zorluk cekti.
Amin kuzum inşallahBu süreçte her şeye alışılıyor canım ben bile alıştıysam sen de kesin alışırsın inşallah doğum da hayırlısıyla geçer Allah hepimize kolaylık versin![]()
teşekkür ederim :)Nice yaşlara![]()
amin, çok teşekkür ederim :)Dogumgünün kutlu olsun, bebeginle nice yaslara <3
Teşekkür ederim :)Mutlu yıllarrrrr![]()
Mutlu yıllar, günün çok güzel geçsinKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki.
Bebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsunKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki. sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun ömrünüz olsun
Bebisinle nice mutlu yıllar canımKızlar bu gün doğum günüm ve karnımda bebişimle ekstra bi mutlu hissediyorum sanki
Bize de haberleri verrBugün randevum var 15.30 da, çok heyecanlıyımdün mahvoldum bugun mukafatini alırım inşallah
![]()
Bebekte iyidirrr her sey yolundadirrrr haberlerini bekliyorumm4 gündür hissetmiyorum hareketlerini ve aşırı moralim bozuk. Yarın kontrolüm var ve içim çok huzursuz. Umarım benim kuruntumdur.
İnşallah, teşekkğr ederimBebisinle nice mutlu yıllar canım![]()
Amin, teşekkür ederimBebişinle,sevdiklerinle mutlu uzun sağlıklı nice seneleriniz olsun![]()