- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
Aynı ama o işlerin öyle olmadığını evde çocuk olduğunda anlayacaksın hsjks aklına gelirim nasılsaAhahhaahahbizim evde çamaşır sürekli yıkanır kuzum çünkü ben de bir giydiğimi bir daha giymem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı ama o işlerin öyle olmadığını evde çocuk olduğunda anlayacaksın hsjks aklına gelirim nasılsaAhahhaahahbizim evde çamaşır sürekli yıkanır kuzum çünkü ben de bir giydiğimi bir daha giymem
![]()
Bakalım nasıl olacakAynı ama o işlerin öyle olmadığını evde çocuk olduğunda anlayacaksın hsjks aklına gelirim nasılsa![]()
O yanlıs ta basta isaretlenmıs :)Ankette çoğunluk kız demiş ama.
Gecmıyorda başta bel deHani 2. Trimester balayıydı. Ben birincide daha rahattım yaw :) Dün gece bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısından yatamadım. En sonunda bacak arama yastık koydum öyle dalmışım biiznillah… baş ağrısı da geceleri geliyor zaten… bu nemiş arkadaş yine de hamdolsun diyelim çünkü;
Filistinde sivillerin bombalanması bebeklerin, çocukların öldürülmesi beni aşırı etkiledi. Rabbim yardımcıları olsun.![]()
Bence erkekler daha erken belli ediyor kendileriniNisan ayı erkek ayı net![]()
Aynen o da olabılır:)Bence erkekler daha erken belli ediyor kendilerini![]()
AhahNisan ayı erkek ayı net![]()
Mesela bicks surcektım sunuzıtım tavan yaptı bugun ama kendımı tuttum kullanmasak ıyı de bakalım nolcak:)Arkadaşlar merhaba. Bir tık uzun yazı olacak ama lütfen okuyun
Mide agrilarimdan söz etmiştim bir kaç gündür dün devlete gittim kadın doğuma bizimle alakalı değil dahiliyeye git dedi bana dahiliye karaciğer akciğer enfeksiyon kan tahilili yaptı değerlerine baktı temiz çıktığı için gazdan şüphelendi spasmomen yazdı hamileler kullanabilir dedi ama içime hiç sinmediği için belki rahatlatir diyerekten 1 tane aldım akşam sabah özele gittim anlattım derdimi böyle böyle ilaç verdi dedim sakın kullanma dedi ultrasonla baktı ve safra kesemde su birikmiş bu yüzden agriyormus midem mide koruyucu yazdı idrarla atarsın ve rahatlarsın geçmezse gel dedi çok şükür derdimi anlatabildim ve çözüm de bulduğuma inanıyorum lütfen ama lütfen çok dikkatli olalım ilaç konusunda![]()
Hep erkek dedim ama kız hissediyorum13+1den selamlar cinsiyet tahminlerinizi alalım
Çok geçmiş olsun canım burun deliklerine çiğ sarımsak bırakıp biraz sunizit akitmasi yapsan iyi gelir mi acaba bilemedim.Mesela bicks surcektım sunuzıtım tavan yaptı bugun ama kendımı tuttum kullanmasak ıyı de bakalım nolcak:)
Sizin de kızmı tabloya kız olarak eklenmişteHep erkek dedim ama kız hissediyorum![]()
Aaa bende 15 e girdim bugün 16 da cinsiyet için gidicem haftaya cumartesiiiiEvet bugün belli oldu kız15+1
Tam yazarsanız tabloya gore yas falan da var cunku hayırlı olsunMerhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 14+3’teyim. Cinsiyeti öğrendik, kızımız olacakÇok hevesliyiz. Heyecanla bekliyoruz.
Hali
Tablo için, sat 05.07, kese ve kalp atışı 6+2