- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
ayyyyyy aynı benimki. Al birini vur ötekine. Kendilerin bir şey yapmak istiyotlar ama yapmadan önce bir sor. Biz bebekken alerjik yapımız olduğ için çok yünlü şeylerle yatamıyormuşuz. İlle pamuklu olmaısı gerekiyor. Bir bebek de doğduğunda çok hassas oluyor.Amin gerçekten bunu düşünemeyecek ne bar ben anlamıyorum. Bir de ben hamile kalmadan hep anlatırdı kuzu doğum yapmış tüm K.V. kp görümce herkes kızında kalmış kuzu çok bunalmış annesine söylemiş. Yani bunları biliyorsun bana anlatıyorsun. Ben bunalmaz mıyım hep anlayışlı olamam. Zaten artık az çok konuşuyorum. Geçen diyor ki yüncü de bebeğe yorgan yaptırmak için fiyat falan sormuş. Sakın dedim. Kullanmam. Kadına anlatamıyorum. Kafasına göre bakıyor bi şeyler. Sonra kullanmayacağım bozulacak darılacak. Ama umrumda değil gerçekten artık
BEnim Kv de biz evlenirken gitmiş yüncüye yatak yorgan yastık diktirmiş. Hiç bana sormadı emrivaki ile yolladı evime. Ben kullanmam diyince de çok üzülmüş çok para verdim ben buna filan diye ağlanmış. E o zaman sor. Evde onun bana sormadan aldığı ve asla kullanmayacğaım tonla şey var. Eşime dedim artık eve bir çocuk geliyor ve onun da bizim olduğu kadar kendine ait alana ihtiyacı olacak. Şayet bana çekerse alerjik bir yapısı olabilir ve daha dikkat etmeliyiz diye.
Bizim evdeki kullanmadığmız çoğu şeyi annesine geri götürcez şimdi. Anlaştık. Dedim bari birilerine versin kullansınlar. Öyle şehir dışı uzak akrabamız da yok bizim birileri gelsin de kalsın.
Ben de artık eskisi gibi değilim. Gaddarlaştım. İsteyen darılsın isteyen küssün. Çocuk büyütücem artık düşünemicem. Kalkıp hediye bir kıyafet alması ayrı bişi koca yün yorgan diktirmesi ap ayrı bişi. Hala eskide yaşıyolar. Doğalgazlı artık evler bir de kömür sobası yaakmıyoruz kullanayım hadi o yün gorganları.