ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
- 53
Valla hiç kimse kusura bakmasın. Zaten adapte olmaya çalışıyoruz, geçen kv lerdeydik, annem uzakta görüntülü aradım cinsiyeti falan söyledim, çok saçma bir konudan anneme sinirlendim hayır öyle değil böyle diye. Sonra konuştuk kapattık telefonu. Kayinvalide "annene böyle atarlandiysan korktum vallahi" dedi, korksunlar vallahi benim içimde ben doğurcam, çok istiyorlarsa kendileri bi daha dogursunlar istediklerini yapsınlar. Ama bilmediğim şeyler de var, fikir verirler, ben o fikri araştiririm doktora sorarım mantıklı gelirse uygularım. Mantıklı gelmezse hayır derim, evlat benim evladım, ev benim evim, herkes bence yerini bilsin, benim kv iyidir ama ona da gelirler ara ara. Mesela geçen bizde kaldığında evimi süpürdü yemek yaptı 2 cam sildi Allah razı olsun, ama akşam oturup sohbet ediyoruz çocuğa takılan altınları ben alacağım dedi, siz tutamiyorsunuz dedi, dedim oğlun tutamiyor, zamanında çalışıp biriktirdigim paraları o aldı harcadı dedim, benden altınları alabileceğini sanıyor yazık öyle sanıyor işte kendi kendine gelin güvey oluyor hiçbir şey demedim alamayacağını anlayamıyor iste. Sjsjsjsjh he deyip geçiyorum bu süreçte ihtiyacım var ona