2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok erken ultrasona girmişsin demek ki ya da geç döllenme var. Benim yumurtlama tarihimi göre bebek daha küçük mesela. Benim de betam düşük çıktı, olacağa çare yok bu aşamada boş yere kendimizi üzüyoruz. 😔
Büyük ihtimalle geç döllenme 2 hafta sonra bakacağız inşallah

Benim de sat 6 temmuz ama yumurtlama tarihimi de biliyorum, döllenme daha geç oldu. Sat e göre 4+2 olsam da, biraz daha erken muhtemelen.

Her gün test yapıp koyulaşmasını bekliyorum. İçim hep kıpır kıpır ama önceden kayıp olunca korkmamak çok zor.

Kimseye haber verdiniz mi ne zaman paylaşacaksınız?
Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı

Benim sat 26 haziran bakalım hayırlısı adetimin 6. Günü betam 1400 çıkmıştı
Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani?

Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi. 😑

Adetin 6. günü senin normal adet döngüne göre de değişiyor. Hangi tarihte yani?

Benim sat 6 temmuz. Ortalama 14.günde yumurtlama oluyor diye kabul ediliyor ama benim 19. günde oldu. 3 Ağustos’ta Betam 82’ydi. 😑
Bat neydi sizin ben yumurtlama günümü hesaplamadim

Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz

Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 5 haftalık 10 ağustosta gideceğim doktora merak ettiğim alttan muayene mi ediyorlar yoksa direk ultrasyonla keseyemi bakıyorlar ? Beta hcg değeriniz neydi sizin kese gozuktugunde ilk hamileliğin heyecanlı ve merak doluyum :)
Bana hiç alttan muayene ile bakmadilar canım şimdiye kadar 2977 çıkmıştı ertesi gün gozuktu kese 4+6 ydi o zaman

Kızlar kasığıma arada bi sancı giriyor hafif bı ağrım oluyor normal mi sizce batma değil ama öyle olsa endiselenmicem ama bu farklı biraz
Adet ağrısı seviyesindeyse normal. Eğer herhangi bir tarafta çok şiddetli olursa dış gebelik mi diye bakmak gerekebilir. Keseyi görmüş müydünüz?

X