kızlar merhaba
3 temmuz ilk adet günümdü adet oldum yumurtlama dönemimi bekledim ama adetin 5.günü de klomen kullandım 5 gün boyunca ve yumurtlama tarihinden 2 ya da 3 gün sonra bembeyaz yoğun akıntı geldi ve yumurtlama akıntısı olarak düşündüm ve diğer adetim 29 temmuzdaydı diğer adetime kadar hafta da 2 kere ilişki yaşadım yumurtlama günüm geçti diye ilişkiyi bırakmadım ve adet tarihim geldi ve geçmeye başladı 31 temmuzda doktor randevun vardı önceden almıştım doktora gittiğimde 3 gün gecikmem olduğunu söyledim kan testi istedi verdim 2 saat sonra sonuç 40,4 çıktı hemen test aldım adet gecikmesi sonrasında yapılan çubuk testlerden ve silik çıktı. İlk gebeliğim olduğu için geç mi döllendi bilmiyorum ve perşembe günü tekrar kan testi verdim sağlık ocağında ertesi gün akşama kadar bekledim ve sonuç çıkmadı iyice sabırsızlanmaya başladım ve cuma akşamı yani dün akşam devlete gittim tekrar kan verdim 1 saat sonra sonuç çıktı sonuç 412 ben şok oldum tabi bu kadar yükselme beklemiyordum.31 temmuz pazartesi 40,4 cuma günü 412 çıkması hem sevindirdi hem de tedirgin etti. İlk adet tarihime göre 1 ay oldu ama hcg sonucuna göre 2 haftalık falan oluyor galiba ve hala kasıklarımda ağrı oluyor ilk defa yaşadığım için ve burada ki yorumlara baktığım zaman kimyasal gebelik ve boş gebelik çok olunca bende korkmaya başladım. sağlık ocağındaki kan sonucu da çıkmış oda 169 çıkmış. 40,4+169+412 olarak devam etmiş ben keseyi haftaiçi randevu alsam görebilir miyim