2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi ilk günler gibi dimi. Uyuyalım ki sonraki güne enerjimiz olsunnnn canım anneler
evet aynı ilk günler gibi. O ilk günler de neydi öyle. Tecrübesizlik, uykusuzluk, ameliyat-dikiş sancıları, lohusalık depresyonu ( girmem diyodum ama girip girmemeyi seçemiyosun ). Valla bizi ilk günler yıkmadıysa daha da yıkılmayız. Hafif yan yatarız en fazla ( dedi ve 4. ay atağında devrildi )
 
Klima kullanıyoruz sürekli ama bence bize de stelotopia pek işe yaramıyor o yüzden biodermayi deneyeceğim birde.D vitamini ocean kullanıyoruz demir daha başlamadık.
 
O stelopatia yı ben de kullanıyorum kucuk egzamamsı seyler oluyor bazen bu ara gene cıktı doktor vermıstı
La roche hangi urunu acaba G goknilay
 
Ahahah aynen canım benim. Ya şu gündüz uykularını nası yapicam ben kafayı yemek üzereyim. Birde ise başlama durumu oldu. Yatakta asla ya asla. Kucakta sallanali uyuyor beyefendi. Beşik bile aldım sanırım boşa oldu
 
Kimsenin bebişi 3-4 saat kesintisiz uyumuyor sanırım yalnız olmadığıma seviniyorum ama ne zaman o aşamaya gelicez çok merak ediyorum gece 2 kere beslenseler koyunca uyusalar falan ne güzel olur
Benim kızım böyle aşağı yukarı, nazar değmesin maşallah diyeyi 20.30’da uyur, 19.30’da emzirmeye başlarım. 00.00-01.00arası ve 4-5 arası uyanır emer. 5’te yanıma alıyorum. Ondan sonra 6 gibi uyanır, tekrar 7’te uzatmaya çalışırım. En zor kısmı zaten orada oluyor. 5’ten sonra uyanırsa, yoksa uyur. Ondan dedim, mutlaka uyku rutini yapmak lazım diye yazmıştım. Rutin olunca yapıyorlar, arada bozuluyor tabi de ayın en az 20 günü böyle. Enzik de almıyor.
 
Kızlar bugün sabah kalktığımda elini kafasıyla oynarken gördüm ilk başta saçıyla oynuyor dedim ama kaşıdığını sonra anladım pul pul dökülmüştü böyle deri kurumuş gibi elini kafasına götürüyor sürekli bebe yağı sürüp taradım ama uyurken bile kafasında oynayıp duruyor.
 
Konak mı olmuş ben konağa zeytinyağı sürüyorum
 
Kendiliğinden mi uyuyor
 
Benimkisi de full uyumuştu uyku yapmıştı aşı memeyi de çok az emmişti bende korkmuştum ama ertesi gün normale döndüydü:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…