Ay ne güzel darısı başımızaKızlar ben 39+2'de suni sancı ile normal doğum yaptım. Oğluşum uyuyor yanımda
Başta iyiydim ve almak istemedim, son saatler çok fenaydım onda da artık neredeyse doğum başlamıştı zaten doğurdum daAy ne güzel darısı başımızaAllah analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun mutlu bir insan olsun inşallah. suni sancı olunca ağrı daha fazla oluyor epidural gerekiyor diyorlar. Öyle mi oldu?
Tamam simdi olduGeçen hafta verdi işte 36+3 iken verdi tarihi
Cok sevindim canım gozunuzaydınCanım kızlar mikroslopla bdaha test yaptılar kafa ve karın filmi çektiler hersey temiz ilk test yanlış çıkmış hemen sadaka verdim çok şükür evdeyiz
Ya ciddi misin? Kaçıncı haftadasın? Ilık duş al cok iyi geliyomuş.Kızlar benim nişanım geldi. Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Ben galiba doğurcamhemen hastaneye gitmeyeyim dedim. Sancım pek yok çünkü.
Nişan gelince doktora haber verin ama hastaneye hemen gitmenize gerek yok demişlerdi. 1 gün sonra da doğurabilirsin 1 hafta sonrada canım inşallah kolay bir süreç geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsınKızlar benim nişanım geldi. Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Ben galiba doğurcamhemen hastaneye gitmeyeyim dedim. Sancım pek yok çünkü.
38+5im. Tavsiye için teşekkür ederim. Şuan bi sancım yok. Yemek yapıyorum iftaraYa ciddi misin? Kaçıncı haftadasın? Ilık duş al cok iyi geliyomuş.
Çok teşekkür ederim inşallahNişan gelince doktora haber verin ama hastaneye hemen gitmenize gerek yok demişlerdi. 1 gün sonra da doğurabilirsin 1 hafta sonrada canım inşallah kolay bir süreç geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsın
Bu harika bir haberCanım kızlar mikroslopla bdaha test yaptılar kafa ve karın filmi çektiler hersey temiz ilk test yanlış çıkmış hemen sadaka verdim çok şükür evdeyiz
Aynen suyun gelince gidersin sancıları evde çekmek daha konforluymuşÇok teşekkür ederim inşallahevet nişandan sonra hemen doğum olmuyo sancıları bi takip edicem. Doktorum hastaneye gelirsin suyun gelirse demişti. Biraz sancılarım artsın öyle gideyim hastaneye diyorum. Şuan bişeyim yok çünkü
Gebelik şekeri var mıydı sizde?Arkadaşlar yemekten veya kahvaltıdan sonra dehşet bi ağız kuruluğu çekiyorum sürekli su içme isteği geliyor sizde de aynı problemler var mı
İlk iki gebeliğimde yoktu,bu üçüncü gebeliğim test yaptırmamıştım ne yalan söyliyim.var mı yok mu bilmiyorum.ama son ayda çok fena ağız kuruluğu çekiyorum.göbeği de 2 hafta önde çıkıyorGebelik şekeri var mıydı sizde?
Ağız kuruluğu sürekli su içme isteği ve göbeği ilerde çıkması gebelik şekeri bulguları ama tabi tahlilsiz bilemeyiz olmayadabilir. Sen yine de tatlı ve hamurişi yemeye dikkat et istersen belki o şekilde kuruluk olmazİlk iki gebeliğimde yoktu,bu üçüncü gebeliğim test yaptırmamıştım ne yalan söyliyim.var mı yok mu bilmiyorum.ama son ayda çok fena ağız kuruluğu çekiyorum.göbeği de 2 hafta önde çıkıyor
Dikkat edeceğim teşekkür ederimAğız kuruluğu sürekli su içme isteği ve göbeği ilerde çıkması gebelik şekeri bulguları ama tabi tahlilsiz bilemeyiz olmayadabilir. Sen yine de tatlı ve hamurişi yemeye dikkat et istersen belki o şekilde kuruluk olmaz
Benim ikinci kızıma doğumumda nışan gelmişti. Sonrasında ertesi gün akşam çok hafif sancı başladı git gide artmıştı. Nışan geldikten 2 gün sonra doğurmuştum. Sancın artmadıkça gitme canım, hastane strese sokuyor insanıKızlar benim nişanım geldi. Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Ben galiba doğurcamhemen hastaneye gitmeyeyim dedim. Sancım pek yok çünkü.
1 gün kalmış Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursunBenim gibi 8 nisan planli sezeryan olacan 2 anne adayi sizde de heyacan varmı?