2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben 39+2'de suni sancı ile normal doğum yaptım. Oğluşum uyuyor yanımda
Ay ne güzel darısı başımıza Allah analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun mutlu bir insan olsun inşallah. suni sancı olunca ağrı daha fazla oluyor epidural gerekiyor diyorlar. Öyle mi oldu?

Ay ne güzel darısı başımıza Allah analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun mutlu bir insan olsun inşallah. suni sancı olunca ağrı daha fazla oluyor epidural gerekiyor diyorlar. Öyle mi oldu?
Başta iyiydim ve almak istemedim, son saatler çok fenaydım onda da artık neredeyse doğum başlamıştı zaten doğurdum da ama tavsiyem kesinlikle almanız tabii ki çok daha sağlıklı geçer süreciniz

Kızlar benim nişanım geldi. Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Ben galiba doğurcam hemen hastaneye gitmeyeyim dedim. Sancım pek yok çünkü.

Kızlar benim nişanım geldi. Sabahtan beri adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Ben galiba doğurcam hemen hastaneye gitmeyeyim dedim. Sancım pek yok çünkü.
Nişan gelince doktora haber verin ama hastaneye hemen gitmenize gerek yok demişlerdi. 1 gün sonra da doğurabilirsin 1 hafta sonrada canım inşallah kolay bir süreç geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsın

Nişan gelince doktora haber verin ama hastaneye hemen gitmenize gerek yok demişlerdi. 1 gün sonra da doğurabilirsin 1 hafta sonrada canım inşallah kolay bir süreç geçirirsin sağlıcakla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim inşallah evet nişandan sonra hemen doğum olmuyo sancıları bi takip edicem. Doktorum hastaneye gelirsin suyun gelirse demişti. Biraz sancılarım artsın öyle gideyim hastaneye diyorum. Şuan bişeyim yok çünkü

Arkadaşlar yemekten veya kahvaltıdan sonra dehşet bi ağız kuruluğu çekiyorum sürekli su içme isteği geliyor sizde de aynı problemler var mı

Aynen suyun gelince gidersin sancıları evde çekmek daha konforluymuş

Gebelik şekeri var mıydı sizde?
İlk iki gebeliğimde yoktu,bu üçüncü gebeliğim test yaptırmamıştım ne yalan söyliyim.var mı yok mu bilmiyorum.ama son ayda çok fena ağız kuruluğu çekiyorum.göbeği de 2 hafta önde çıkıyor

Ağız kuruluğu sürekli su içme isteği ve göbeği ilerde çıkması gebelik şekeri bulguları ama tabi tahlilsiz bilemeyiz olmayadabilir. Sen yine de tatlı ve hamurişi yemeye dikkat et istersen belki o şekilde kuruluk olmaz

Dikkat edeceğim teşekkür ederim

Kızlar merhaba ben aşılama yaptım adete 5 gün kala pembe leke gelince kan verdim 14.80 çıktı bu değere göre hamile miyim bugün kahverengi leke geldi yerleşme lekesi mi acaba yatın tekrar kan vericem beni Aydınlatırsanız çok sevinirim

Benim ikinci kızıma doğumumda nışan gelmişti. Sonrasında ertesi gün akşam çok hafif sancı başladı git gide artmıştı. Nışan geldikten 2 gün sonra doğurmuştum. Sancın artmadıkça gitme canım, hastane strese sokuyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…