2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım sata göre doğuyorlar gerçi artık ne zaman gelmek isterse o zaman doğucak tamamiyle bebişe kalmış. Kanala girmesi için egzersizlere devam et hurma,ananas ye adaçayı iç dedi bana. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek bende 36+6 dayım
Evet artık başlayabiliriz sanırım.hurmaya falan. Ben sakınmıyorum zaten hiç. Küçüğüm 3 yaşına girecek onun peşine koşturuyorum hergun parklarda,bazen kucağıma almam gerekiyor. Mutfakta yeri çömelerek elimle siliyorum inşallah bunlarda egzersiz yerine geciyordur ve doğuma faydası olur diye ümit ediyorum🤣

Evet artık başlayabiliriz sanırım.hurmaya falan. Ben sakınmıyorum zaten hiç. Küçüğüm 3 yaşına girecek onun peşine koşturuyorum hergun parklarda,bazen kucağıma almam gerekiyor. Mutfakta yeri çömelerek elimle siliyorum inşallah bunlarda egzersiz yerine geciyordur ve doğuma faydası olur diye ümit ediyorum🤣
Aaaa olmaz mııı yapın dediği egzersizlerde öyle zaten nasıl eğilip siliyorsun kız ben yere çömelsem 4 kişi anca kaldırır🤣 kilom da çok değil 69 ama kalkamıyorum. Bende pilates topu üstünde zıplıyorum hadi bakalım güzeeelce doğuralım inşallah 🥰

Aaaa olmaz mııı yapın dediği egzersizlerde öyle zaten nasıl eğilip siliyorsun kız ben yere çömelsem 4 kişi anca kaldırır🤣 kilom da çok değil 69 ama kalkamıyorum. Bende pilates topu üstünde zıplıyorum hadi bakalım güzeeelce doğuralım inşallah 🥰
66 yım ben de. Ah uh ederek kalksam da yapmaya çalışıyorum egzersiz niyetine. Amin canım Rabbim sağlıkla hayırlı vakitte kavuştursun bizi yavrularımıza 🥰

Benim 14 Nisan zaman geçmek bilmiyor çok ağırlaştım keşke bayramda alsaydı.şehir Hastanesi'nde olacağım benimle birlikte aynı gün 7 kişi daha sezeryan olacakmış hakkımızda hayırlısı 🤕
Merhaba, mayıs annelerinden geliyorum:) hangi şehirdeki şehir hastanesinde olacak doğumunuz acaba?
Evet evet aramızda bir gün var ☺️ ben de bayramın 2. Günü tam 38 oluyorum. Perşembe gitmiştim haftaya perşembe gel dedi doktorum. Bakalım hangimiz önce doğuracak🤭 benim ara ara aşağıya baskı yaptı bugün. Bende aşırı kaygı endişe var doğum ile ilgili. Umarım doğum başlayınca kendimi negatif etkilemem. Düşündükçe ecel terleri döküyorum nasıl başa çıkıcam bu stressle bilmiyorum😢
Sizin de mi şehir hastanesi acaba? Hangi ildesiniz

Günaydın kızlar iki gecedir ilk defa çatı ağrısı vajinaya baskı yaşadım. Aman allahım o ne biçim bir acıydı ya bugün kalktım hala kasıklarım belim ağrıyo ama karnımda sertleşme kasılma yok. Sadece bir ağrı var henüz geçmedi. Vajinaya baskı yapınca ödüm koptu doğurucam sandım. Geceler çoook kötü gerçekten gündüzleri daha iyiyim. Nasıl doğurcam ya diyip duruyorum dün geceki ağrılardan sonra ki yarısı bile değildir muhtemelen😞 daha yeni başladı bu baskılar falan hemen doğurmam dimi 2 haftaya daha ihtiyacım var henüz 36+6yım😄
Geceleri ben de öyleyim. Hele eşim uyuduktan sonra beni bi panik kaplıyor ki anlatamam. Her an doğuracam gibi hissediyorum baskıdan falan😅

Geceleri ben de öyleyim. Hele eşim uyuduktan sonra beni bi panik kaplıyor ki anlatamam. Her an doğuracam gibi hissediyorum baskıdan falan😅
Bende eşimi uyandırmıyorum sanki uyandırırsam korkucakmış gibi geliyo sessizce çekiyorum acımı😅 ama çok fena bişey ya nefesim kesiliyo gece olsun istemiyorum suyumuz gelince napcaz bakalım en çok onu merak ediyorum😄😄

Size kaç haftalıkken gün verdiler 🙈 ben istanbuldayım da. 37 veya 38. Haftada zorunlu sezaryan olacağım ama günü ne zaman verirler diye merak ediyorum 🫣
Sat göre bugün 37+2 yim. 14 Nisan'da alacağız dedi. Şehir Hastanesi'nde sezeryana ücret ödeniyor mu bilginiz var mı

Kızlar bugün bebeğim çok hareketli değildi. Hareketleri saymadım ama belki 5tir. Az önce de baya rahatsız etmeye çalıştım salladım dürttüm en sonunda bir kez ufak bi tekme attı. Şeker falan yedim bekliyorum şuan. Acile gitsem mi ne yapsam bilemedim normalde bu saatlerde baya hareketli olur

Kızlar bugün bebeğim çok hareketli değildi. Hareketleri saymadım ama belki 5tir. Az önce de baya rahatsız etmeye çalıştım salladım dürttüm en sonunda bir kez ufak bi tekme attı. Şeker falan yedim bekliyorum şuan. Acile gitsem mi ne yapsam bilemedim normalde bu saatlerde baya hareketli olur
Buraya yazdım hemen sonra hareketlendi biraz daha 😅 baya korkmuştum ya. Az daha bekleyeyim inşallah devam eder hareketlere

Buraya yazdım hemen sonra hareketlendi biraz daha 😅 baya korkmuştum ya. Az daha bekleyeyim inşallah devam eder hareketlere
Ben de bazen tedirgin olup sonra bu tedirginliğimi sesli söyleyince tepki veriyor miniğim🤭 bence yerleri daraldığı için artık böyle

X