2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet artık başlayabiliriz sanırım.hurmaya falan. Ben sakınmıyorum zaten hiç. Küçüğüm 3 yaşına girecek onun peşine koşturuyorum hergun parklarda,bazen kucağıma almam gerekiyor. Mutfakta yeri çömelerek elimle siliyorum inşallah bunlarda egzersiz yerine geciyordur ve doğuma faydası olur diye ümit ediyorum

Aaaa olmaz mııı yapın dediği egzersizlerde öyle zaten nasıl eğilip siliyorsun kız ben yere çömelsem 4 kişi anca kaldırır kilom da çok değil 69 ama kalkamıyorum. Bende pilates topu üstünde zıplıyorum hadi bakalım güzeeelce doğuralım inşallah

66 yım ben de. Ah uh ederek kalksam da yapmaya çalışıyorum egzersiz niyetine. Amin canım Rabbim sağlıkla hayırlı vakitte kavuştursun bizi yavrularımıza

Benim 14 Nisan zaman geçmek bilmiyor çok ağırlaştım keşke bayramda alsaydı.şehir Hastanesi'nde olacağım benimle birlikte aynı gün 7 kişi daha sezeryan olacakmış hakkımızda hayırlısı
Merhaba, mayıs annelerinden geliyorum:) hangi şehirdeki şehir hastanesinde olacak doğumunuz acaba?
Sizin de mi şehir hastanesi acaba? Hangi ildesiniz

Geceleri ben de öyleyim. Hele eşim uyuduktan sonra beni bi panik kaplıyor ki anlatamam. Her an doğuracam gibi hissediyorum baskıdan falan

Geceleri ben de öyleyim. Hele eşim uyuduktan sonra beni bi panik kaplıyor ki anlatamam. Her an doğuracam gibi hissediyorum baskıdan falan
Bende eşimi uyandırmıyorum sanki uyandırırsam korkucakmış gibi geliyo sessizce çekiyorum acımı ama çok fena bişey ya nefesim kesiliyo gece olsun istemiyorum suyumuz gelince napcaz bakalım en çok onu merak ediyorum

Size kaç haftalıkken gün verdiler ben istanbuldayım da. 37 veya 38. Haftada zorunlu sezaryan olacağım ama günü ne zaman verirler diye merak ediyorum
Sat göre bugün 37+2 yim. 14 Nisan'da alacağız dedi. Şehir Hastanesi'nde sezeryana ücret ödeniyor mu bilginiz var mı

Kızlar bugün bebeğim çok hareketli değildi. Hareketleri saymadım ama belki 5tir. Az önce de baya rahatsız etmeye çalıştım salladım dürttüm en sonunda bir kez ufak bi tekme attı. Şeker falan yedim bekliyorum şuan. Acile gitsem mi ne yapsam bilemedim normalde bu saatlerde baya hareketli olur

Buraya yazdım hemen sonra hareketlendi biraz daha baya korkmuştum ya. Az daha bekleyeyim inşallah devam eder hareketlere

Buraya yazdım hemen sonra hareketlendi biraz daha baya korkmuştum ya. Az daha bekleyeyim inşallah devam eder hareketlere
Ben de bazen tedirgin olup sonra bu tedirginliğimi sesli söyleyince tepki veriyor miniğim bence yerleri daraldığı için artık böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…