2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ben aşılama yaptım adete 5 gün kala pembe leke gelince kan verdim 14.80 çıktı bu değere göre hamile miyim bugün kahverengi leke geldi yerleşme lekesi mi acaba yatın tekrar kan vericem beni Aydınlatırsanız çok sevinirim
Yerleşme lekesi olabilir bende de gelmişti kahverengi leke peçeteye sildikçe geliyodu. 10 üzeri pozitif diye geçiyor ama daha çok düşük bir değer düzenli 2 katına çıkması lazım yarınki değerinize göre anlarsınız hayırlısı olsun😊

Yerleşme lekesi olabilir bende de gelmişti kahverengi leke peçeteye sildikçe geliyodu. 10 üzeri pozitif diye geçiyor ama daha çok düşük bir değer düzenli 2 katına çıkması lazım yarınki değerinize göre anlarsınız hayırlısı olsun😊
Çok teşekkür ederim yarın tekrar vericem lekeler için doktorum iğne önerdi onu vurdurucam bugün progestan da kullanıyorum bakalım

Kızlar gebelite toplam kaç kg aldınız
Sadece mthrc 677 homozigot
37+0 da ecopirini kestik
6000 ocsaparla devam ben 10 kg aldım 73 kiloyum bir sorun olmaz İNŞALLAH
İsTeyen herkes sağlıkla bebişini kucaklasın 🙏🤲🐬

Çok heyecanlı 😍😍 minik kuzuna kavuşacaksın yarın 😍🤲🏻 sağlıkla sıhhatle sıkıntısız bir şekilde güzel haberlerle dönersin inşaAllah 🥰
Darısı biz bekleyen mayıs annelerine 😍
Inşallah canım.💞
Sizinde kavuşmanıza pek bir şey kalmamış😍
Inşallah sağlikla kavuşursunuz.🤲🥰

Arkadaşlar ben çalışan biriyim dogum iznine çıktım dogum raporu almak istiyorum dr dan normal doğum belgesi çıktı doktor istirahat raporu gibi rapor yazması gerekmiyor mu sgkdan para almak için söyledim birsey demedi ya

Çok teşekkür ederim yarın tekrar vericem lekeler için doktorum iğne önerdi onu vurdurucam bugün progestan da kullanıyorum bakalım
Bende kullanıyodum iğne ve vajinal fitil şeklinde ama 3 hafta sürdü lekelenmem sonra geçti hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏼

37+0 da ecopirini kestik
Ben 54 le hamile kaldım şuan 70 kiloyum baya aldım allahtan zayıf hamile kalmışımda çok fark etmedi görünüşümde

Ben 54 le hamile kaldım şuan 70 kiloyum baya aldım allahtan zayıf hamile kalmışımda çok fark etmedi görünüşümde
MAŞALLAH canımm benimde görünüşümde fazla farkk etmedi göbeğim bilee yenii çıktı sayılır ALLAH tan diyorum bende dikkat etmişim 12 kiloyla kapatsam ideal olurr ama sende ocsapar kullanıyormusun
İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucaklarız 🙏🤲🐬

37+0 da ecopirini kestik
55 kg hamile kaldım 67.5 ile doğuma girdim çıktım 63 kgyim :/ hayatında 55 i zor görmüş biri olarak çok şaşırdım ve çok kusuyordum aşırı iştahsızlık vardı hamilelikte

55 kg hamile kaldım 67.5 ile doğuma girdim çıktım 63 kgyim :/ hayatında 55 i zor görmüş biri olarak çok şaşırdım ve çok kusuyordum aşırı iştahsızlık vardı hamilelikte
MAŞALLAH bebişte sende kiloo almışsın canımm o halde bendede kusma var ama prilam içiyorum bir adett mecbur ve son 1 hafta Nasipse diyet yapıcam tatlı pek tüketmiycem gerçi normaldede aşırı tüketmiyorum fakat ben aldım kiloyu hareketsizlikten aldımm 25. Haftadan sonra aldım o sebeple artık hareket edicem bebiş gelsede problem yok ALLAH ın izniyle 🙏🤲🐬

MAŞALLAH canımm benimde görünüşümde fazla farkk etmedi göbeğim bilee yenii çıktı sayılır ALLAH tan diyorum bende dikkat etmişim 12 kiloyla kapatsam ideal olurr ama sende ocsapar kullanıyormusun
İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucaklarız 🙏🤲🐬
Yok canım başlarda coraspin kullanmıştım lekelenmem olunca bıraktırdı doktorum tüp bebek benimkisi

Benim ikinci kızıma doğumumda nışan gelmişti. Sonrasında ertesi gün akşam çok hafif sancı başladı git gide artmıştı. Nışan geldikten 2 gün sonra doğurmuştum. Sancın artmadıkça gitme canım, hastane strese sokuyor insanı
Ya bende öyle düşünüyorum ama bi yandan da diyorum bi gideyim bi terslik var mı yok mu bakılsın. Yoksa eve geri döneyim diye düşünüyorum

37+0 da ecopirini kestik
Çok almamışsınız ne güzel. Bende 53 le hamile kaldım şuan 60 kiloyum. Son 2 kiloyu son 2 haftada aldım. Bebişler sağlıklı gelsin kiloları veririz

Çok almamışsınız ne güzel. Bende 53 le hamile kaldım şuan 60 kiloyum. Son 2 kiloyu son 2 haftada aldım. Bebişler sağlıklı gelsin kiloları veririz
Aminn canım aşırı almadım ama kan sulandırıcı kullandığım içinn dahaa az alaydım diyorum ama yetiyordur İNŞALLAH yeterki bebişler sağlıkla ilerlesin 🙏🤲🐬

Arkadaşlar ben çalışan biriyim dogum iznine çıktım dogum raporu almak istiyorum dr dan normal doğum belgesi çıktı doktor istirahat raporu gibi rapor yazması gerekmiyor mu sgkdan para almak için söyledim birsey demedi ya
Doğum iznine çıktığın 32. Haftada doğuma kadar olacak süre için istirahat raporu vermesi gerekli SGK ya bildirilmesi şart. Daha sonra doğum yaptığın ertesi günü tekrar 8 haftalık istirahat raporu yazması gerekli aynı şekilde o da çalıştığın işyerinden SGK ya bildirilmeli

Analık raporu diye geçiyor 32. Haftada yazdırmak gerekiyor

X