2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bu gün randevum vardı 38+0 haftadayım.
Güzel kızım boynuna iki defa kordon dolamış o yüzden yarın sezaryen ile doğum yapacağım.
Aslında normal doğum için yapılıyordu tüm hazırlıklar ancak nasipten ötesi yok.
Daha önümde günler varken böyle ani bi karar çok heyecanlandırdı.
Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip etsin.

Aminn canımm yeşil değil amaa sarımsı limon sarısı gibii beyaZ şeffaf da oluyor şikayetim yanmam ateşim vs yok Hamdolsun doktorda hormonlardan dedii en son ama güvenemedim bende arkadaşım Crp en son değer aralığındaydı 2 hafta olduu normaldi Hamdolsun hareketi arttırınca akıntıda artıyor gibii iç çamaşırı değiştirmekten sorma arkadaşım Ütüleyip giyiyorum ecopirinide bugün bırakıyorum Canımm ALLAH a emanet tüm bebişler İNŞALLAH az kaldı ALLAH ın izniyle

Bizede doktor doğumdan 4 gün sonra kontrole gittiğimizde bebeğin pıhtılaşma değeri düşük çıkmış çocuğunuz çok kanayabilir makattan kanarsa böyle olur beyinden kanarsa böyle olur diye soğuk kanlılıkla o kadar kötü fotolar gösterdi ki bizi çok korkutmuştu. Kan verdirip tekrar sonucuna baktığında yükseldiğini söylemişti.bizi tekrar çağarmıştı ama öyle bi doktora bir daha asla gitmem.sizede çok geçmiş olsun umarım çıkarsınız sağlıkla evinize

Aminnnnnnn

canımm şimdiden hayırlı olsun 38. haftada zaten gelişim tamamlanmış oluyor yarın bebişin kollarında olacak ne güzel, bunu önceden hissetmenin bir yolu var mı bizler için ? mesela hareketlerde azalma vs hissettin mi malum önümüz bayram ben 10 gün kadar doktora gdemeyeceğim

Ben hiç anlamadım ama hareketlerinde azalmadan ziyade çoğalma vardı sanki içerde debeleniyor gibiydi ama bunun kordonla alakası yoktur herhalde:)
Sık sık hareketlerini kontrol etmek lazım bu haftalarda çok önemli
Çok teşekkür ederim hayrlısıyla inşallah kızıma kavuşuyorum.

Benim doktorum bayram haftasında da kontrole çağırdı haftam ileri olduğu için. Acilden giriş yapıp orada kontrol olacakmışım. Tam 38 oluyorum bayramda çünkü. Devlet hastanesi

Merhabâ güzel annelerrr
05.04.2024 11.22 de Asyayı kucağıma aldım
Suni sancıya 6da başladık fakat bebeğin kalp atışları yavaşlayınca sezeryane girdik
20 dk içinde ameliyat 45 dk içinde komple bütün işlemler bitti
Şimdi odada dinleniyorum :)
Kızım da yanımda
3500 kg doğdu

Güle güle sağlıkla büyüt kızını inşallah sen de çabucak toparlarsın darısı biz bekleyenlerin başına

Hayırlı olsun tez zamanda sende sağlığına kavuş bebeğinde sağlıkla büyüsün

Benim doktorum bayram haftasında da kontrole çağırdı haftam ileri olduğu için. Acilden giriş yapıp orada kontrol olacakmışım. Tam 38 oluyorum bayramda çünkü. Devlet hastanesi
Benim de bayramın 1. Günü 38+0 aynıyız demek ki ben dün gittim işte bir daha pazartesi çağırdı bayram sonrası özel bu, aksi bir durum olmaz inşallah

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah

ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle bahtı yoluu açıkk olsun canım bebişin Çok Aminn

Hayırlı uğurlu olsunnnn bende yarın sabah giriyorum inşallah sezaryene … spinal mi oldu ? Nasılsın şimdi ağrın sızın var mı çok heyecanlıyımmmmmm benn

Benim 14 Nisan zaman geçmek bilmiyor çok ağırlaştım keşke bayramda alsaydı.şehir Hastanesi'nde olacağım benimle birlikte aynı gün 7 kişi daha sezeryan olacakmış hakkımızda hayırlısı

Benim 14 Nisan zaman geçmek bilmiyor çok ağırlaştım keşke bayramda alsaydı.şehir Hastanesi'nde olacağım benimle birlikte aynı gün 7 kişi daha sezeryan olacakmış hakkımızda hayırlısı
İçini ferah tut … güzel olur inşallah … 8 gün kalmış her geçen gün bebeğini daha da beslediğini , aynı bedende son günleriniz olduğunu düşün . O çok huzurlu içeride onu hayal et . Allah yardımcımız olsun inşallah çok hızlı su gibi geçer zaman

Çok teşekkür ederim Amin umarım herşey yolunda gider

Benim de bayramın 1. Günü 38+0 aynıyız demek ki ben dün gittim işte bir daha pazartesi çağırdı bayram sonrası özel bu, aksi bir durum olmaz inşallah
Evet evet aramızda bir gün var ben de bayramın 2. Günü tam 38 oluyorum. Perşembe gitmiştim haftaya perşembe gel dedi doktorum. Bakalım hangimiz önce doğuracak benim ara ara aşağıya baskı yaptı bugün. Bende aşırı kaygı endişe var doğum ile ilgili. Umarım doğum başlayınca kendimi negatif etkilemem. Düşündükçe ecel terleri döküyorum nasıl başa çıkıcam bu stressle bilmiyorum

14 Nisan da çok güzel bir tarih olmuş, tüm gün için 7 kişi ise sorun olmaz bence ya. Zaten sezaryen kısa sürüyor diyor herkes. Ön hazırlıklar falan yapılır sonra doktor gelir muhtemelen. Diğer sezaryen sayısını dert etme. Sağlıkla kavuşun inşallah

Keşke benim doktor da sezaryen deseydi de şu doğum korkusu stressini iki kat yaşamasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…