2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın darısı başımıza inşallah , bebişi hastanede olanlarda tez zamanda evlerine giderler inşallah sağlıkla🙏🏻 benimde bugün kontrolüm vardı dr 18 nisana gün verdi aksi bişey olmazsa eğer classy classy tabloya 18 nisan olarak ekleyebilir misn 🥰

Benimde sol böbrekte taş görünmüştü antibyotik tedavisi almadım ne yazıkki ya idrar yolu enfeksiyonu oldum çocuga ordan geçti yada gribal agır bi hastalık geçirdigimde crp degerim yükselmişti bir ara yada ondan kaynaklı oldu Allah bilir artık inşallah sag saglim kucagına alırsın ama ben o kadar iyi anladımki hamilelikte enfeksiyon tedavisi kendine iyi bakmak gerçekten çok önemliymis

Benimde sol böbrekte taş görünmüştü antibyotik tedavisi almadım ne yazıkki ya idrar yolu enfeksiyonu oldum çocuga ordan geçti yada gribal agır bi hastalık geçirdigimde crp degerim yükselmişti bir ara yada ondan kaynaklı oldu Allah bilir artık inşallah sag saglim kucagına alırsın ama ben o kadar iyi anladımki hamilelikte enfeksiyon tedavisi kendine iyi bakmak gerçekten çok önemliymis
Teşekkür ederim canım sen de en kısa sürede bebişine kavuşursun inşallah. Allah şifa versin 💕

Sıcak su bende yaptım biraz geldi gibi inşallah devamı gelir teşekkür ederim 🙏
Benim hastanede olk sağımda süt geldi. Sonrakinde cok az geldi. Dsha sonraki sağımlarımda bir damla gelmedigi gibi gogus ucum islanmadi bile.
Nasil ki taburcu oldum sicak su ve Bestlak damla aldim sütüm geldi. Bir de ben Maltana icecek aldim onun da faydasini gördüm. Ebebek'teki Promalt içecekleri de arttırıyor ama tadi malesef cok kötü içemedim 🥹 Bir de tahin helvasi 😊

Kızlar ben dogum yaptim dün oğlum u kucağıma aldım ikimizde iyiyiz çok şükür dün dedim ki cocuk dr vücudu kırmızı ve mor çocuğumun sarışın bide kadin baktı yenidogan uzmanına resim attı kan tahlili istedi verdik dedilerki kan pulu düşük çıktı yatış yapması lazım bizim hastane de değil başka hastanede olacak yenidogan yoğun bakımda yatacak ben delirdim
Dedim çocuğumu bırakamam beyin kanaması fln olabilir dedi kadın sizi alamayız tek ambulansla gidecek dedi ben nasıl ağlıyorum sevgili drumu aradım dedim böyle böyle gece 2 beni çıkarın ben çocuğumu nasıl bırakayım dediki labratuar yanılmış olabilir bidaha test yapsınlar bidaha kan aldılar oda pıhtılaşma olmuş tekrar gelip aldılar çocuğumun canı çok yandı kackere Allah a sukur labratuar yanılmış öldüm öldüm can verdim geri geldi canım kızlar bugün benim dr ve cocuk dr gelecek inşallah birsey olmaz çıkarız abisine kavusuruz

Kızlar ben dogum yaptim dün oğlum u kucağıma aldım ikimizde iyiyiz çok şükür dün dedim ki cocuk dr vücudu kırmızı ve mor çocuğumun sarışın bide kadin baktı yenidogan uzmanına resim attı kan tahlili istedi verdik dedilerki kan pulu düşük çıktı yatış yapması lazım bizim hastane de değil başka hastanede olacak yenidogan yoğun bakımda yatacak ben delirdim
Dedim çocuğumu bırakamam beyin kanaması fln olabilir dedi kadın sizi alamayız tek ambulansla gidecek dedi ben nasıl ağlıyorum sevgili drumu aradım dedim böyle böyle gece 2 beni çıkarın ben çocuğumu nasıl bırakayım dediki labratuar yanılmış olabilir bidaha test yapsınlar bidaha kan aldılar oda pıhtılaşma olmuş tekrar gelip aldılar çocuğumun canı çok yandı kackere Allah a sukur labratuar yanılmış öldüm öldüm can verdim geri geldi canım kızlar bugün benim dr ve cocuk dr gelecek inşallah birsey olmaz çıkarız abisine kavusuruz
Nasıl bir korku yaşatmışlar inanamıyorum keske kendileri düşünseymıs 2. Kez test yapmayı. Neyse saglıkla çıkarsınız inşallah bugün 🫶

Hastane hatalarına katlanamıyorum ya zaten yeni doğum yapmış bir anne var her şeyden korkuyo bi de beyin kanaması bile olabilir diyip çocuğunu alıp götürcez tek başına diyolar allahım yarabbim ya inşallah hiçbir şey çıkmaz yavrunla evine gidersin en kısa zamanda canım benim🙏🏼

Taş düşürsen anlardın bence. Yanma vs var mı idrar yaparken
Evet oluyordu ben de sanıyorum ki idrar yolu enfeksiyonu var , ağrı eşiğim yüksek pek öyle küçük ağrıları hissetmiyorum ondan aklıma dahi gelmedi

Kızlar ben sabah 6da hastaneye gidiyorum suni sancı ile deneyeceğim, olmazsa sezeryan.
Hepiniz hakkınızı helal edin, bana dua edin..
canım dualarımız seninle, ne güzel bir günde doğum yapıyorsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz :KK200:

çook geçmiş olsun, evlatla sınanmak çok zor bir şey... o an neler yaşadığını düşünmek bile içimi yakıyor.. sonucun yanlış çıkmasına çok sevindim ama keşke hiç böyle şeyler yaşanmasa tabii.. İnşallah en kısa sürede çıkarsınız dualarımız sizinle:dua:

Arkadaşlar Bu akıntı benii bayaa sinirlendiriyor artık ya doktor normal dedikçe boğasım geliyor bayram haftasına giricez Nasipse normalmi son haftalarda akıntı artması gerçekten acaba gerçi hamileliğinde sürekli akıntı yaşayan insanlarda var benim başta ya yoktu yadaa takmıyordum sonlara geldikçe takıyor insan İNŞALLAH Sağlıkla zamanında gelirr bebişler Çok Aminn🙏🤲🐬

Arkadaşlar Bu akıntı benii bayaa sinirlendiriyor artık ya doktor normal dedikçe boğasım geliyor bayram haftasına giricez Nasipse normalmi son haftalarda akıntı artması gerçekten acaba gerçi hamileliğinde sürekli akıntı yaşayan insanlarda var benim başta ya yoktu yadaa takmıyordum sonlara geldikçe takıyor insan İNŞALLAH Sağlıkla zamanında gelirr bebişler Çok Aminn🙏🤲🐬
Beyaz akintiysa gayet normal canım benim de bu ara beyaz arttı. Yeşil değilse ve şikayetin yoksa hiç korkma. Rahim kendi salgılıyor onu hormonlardan yani. Değiştir sürekli çamaşırını nemli kalmasın.Az kaldı inşallah kavuşmaya başka konuları konuşmaya 🌸

X