2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

vallaha bende merak ediyorum ama menemen hangi sınıfa giriyor :KK70: diyorum çocuğum biftek felan aşer gelmişsin menemen
bende cok ıstıyorum ama yumurta az pısmıs oluyor ya kızlar ondan tereddut edıyorum ya cok pısınce de boyle parça parça olıyorrr. sızın ne bu konuda dusunceniz :d

bende cok ıstıyorum ama yumurta az pısmıs oluyor ya kızlar ondan tereddut edıyorum ya cok pısınce de boyle parça parça olıyorrr. sızın ne bu konuda dusunceniz :d
Çok pişmiş yumurtayı asla yiyemedim hayatım boyunca. Hep az pişmiş yedim her türlüsünü. Yumurtayı da çokk severim. Her sabah iki elim kanda da olsa yerdim. Hamilelikte beni en çok zorlayan konu bu diyebilirim şuan için 😄

Aynı duyguları paylaşıyoruz 🥹💕 Evet doktorum aşırı rahat ve acımasız 😄Bursada yaşıyorum. Tanınan ve tecrübeli bir doktor olduğu için tercih ettim. Tabi randevu bulma kolaylığı da önemliydi. Kalp atışını dinleyebilir miyiz dediğimde görüyoruz işte dinleyip napıcan demişti. Esprili bir tarzı olduğu için ne dese kabulümüz oldu 😄 Ben çook pimpirikli ve evhamlı biriyim tüm konularda. Öğrenene kadar idrar yolu iltihabı için antibiyotik tedavisi görüyordum, yaz dönemi davetlerden kaynaklı yoğun alkol ve sigara kullanımım olmuştu.(Öğrendiğim an hepsini kestim) Bir gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Hocaya anlattım dedim çok alkol aldım bilmiyordum. Afiyet olsuuun iyi yapmışsın dedi😄 Benim gibi birinin hamileliğinin stressiz geçmesini sağlıyor sağolsun🙏🏻😄
Doktorunuzun adı nedir

Kemal Köroğlu. Bursa’da mı yaşıyorsunuz ☺️
Yok duzcede yaşıyorum ben ama bursa şehir hastanesinde 1 kere bulundum ve gerçekten çok iyi bir yer, kendine özel binası acili falan var çok beğenmiştim, ben ayrıntılı ultrason doppler için falan oraya gitmeyi düşünüyorum, bir de yakın zamanda yine gitme ihtimalim olacak nasipse, o zamana da randevu aldım oranın ultrason cihazları daha iyi gibi

Yok duzcede yaşıyorum ben ama bursa şehir hastanesinde 1 kere bulundum ve gerçekten çok iyi bir yer, kendine özel binası acili falan var çok beğenmiştim, ben ayrıntılı ultrason doppler için falan oraya gitmeyi düşünüyorum, bir de yakın zamanda yine gitme ihtimalim olacak nasipse, o zamana da randevu aldım oranın ultrason cihazları daha iyi gibi
Doğrudur pek anlamıyorum cihaz hastane işlerinden 😄

Cinsiyet ne zaman belli olur ki 12. Haftada gel dedi doktor söylemez galiba o zaman bilemedim ki bazıları 11. Haftada bile öğreniyor kimide 16. Hafta da (şuan 10+2yiz)
İlk bebeğim olacak inşallah Allah izin verirse daha önce doğum yapmış annişler ne zaman öğrendiniz çok merak ediyorum öncelik tabiki sağlıklı olması ama insan merak ediyor :)

Cinsiyet ne zaman belli olur ki 12. Haftada gel dedi doktor söylemez galiba o zaman bilemedim ki bazıları 11. Haftada bile öğreniyor kimide 16. Hafta da (şuan 10+2yiz)
İlk bebeğim olacak inşallah Allah izin verirse daha önce doğum yapmış annişler ne zaman öğrendiniz çok merak ediyorum öncelik tabiki sağlıklı olması ama insan merak ediyor :)
Kızlar geç belli ediyor erkekler 11 12 gibi öğrenen de var bence doktor tecrubesi de önemli

Annenin hissettiği çıkıyor diyorlar hep bana 😊

X