• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen aldı mi canım buhar makinesini
Ben kiwi aldım memnunum canım kışın evde kuru havalarda burnum tıkalıyken çalıştırdım memnun kaldım şimdi cam kapı açık diye kullanmıyorum klima açsam kullanırdım ama. Sen diğer markaları da bir araştır canım ben araştırmadan direk aldım markete gelmişti

Hasta galiba burnu tıkalı akşamdan beri üç kez açmaya çalıştım hır hır tıkalı burun. Ateş şuan yine 37.7
Canım bana ebe söylemişti göğüs bölgesine ıslak bir şey koyma onun dışında koltuk altı kasık ve alnına ıslak bez koy ateşini düşürür birde carpol muydu onu ver demişti

Ben kiwi aldım memnunum canım kışın evde kuru havalarda burnum tıkalıyken çalıştırdım memnun kaldım şimdi cam kapı açık diye kullanmıyorum klima açsam kullanırdım ama. Sen diğer markaları da bir araştır canım ben araştırmadan direk aldım markete gelmişti
Tamam canım çok sagol🩵 sen naptin kv işini hala profil resmi mi merak ettim

Canım bana ebe söylemişti göğüs bölgesine ıslak bir şey koyma onun dışında koltuk altı kasık ve alnına ıslak bez koy ateşini düşürür birde carpol muydu onu ver demişti
Biz komple suya soktuk iki kez bide iki kez calpol verdim. Ama doktor hemen göreyim diyince şuan aşırı stresliyim yatış filan yapmazlar inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah canım bir an önce düzelsin yavrukuş inşallah
Amin canım inşallah kızım ateşlenince götürüp getiriyorum doktor hiç hemen göreyim dememişti şimdi böyle söyleyince bide çok küçük korktum ya inşallah kötü bişey değildir

İnşallah canım Allah korusun havale geçirmesin diye de direkt görmek istemiş olabilir olumsuz dusunme💜
İnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimize

Kizlar bugun bir aylik oldu kizim ama gece uykum yok bir aydir saat basi uyaniyor maksimum uyudugu iki saattir. Kucakta uyuyor ama yatirinca saat basi kalkiyo emmek istiyo. Sutum mu yetmiyo dedim ama kilo alimi da iyiymis artik uyumak istiyorum:( gece bir kez mama ver uyur dediler ama o sekilde mama veren var mi sutu yettigi halde?

İnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimize
Uyku sersemiyle erkekler saçma sapan davranabiliyorlar canım.. şuan gerçekten aşırı streslisin benim başıma gelse senden daha beter olurum o yüzden her şey sana batıyor sen bebeğine odaklan bosver kavga etme bebeğin hisseder zaten hasta minik kuş 😔 hastaneden de mutlaka haber ver

Kızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuş 🤦🏻‍♀️ hemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem 🤦🏻‍♀️
Ah canım benim çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi

Back
X