- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kiwi aldım memnunum canım kışın evde kuru havalarda burnum tıkalıyken çalıştırdım memnun kaldım şimdi cam kapı açık diye kullanmıyorum klima açsam kullanırdım ama. Sen diğer markaları da bir araştır canım ben araştırmadan direk aldım markete gelmiştiSen aldı mi canım buhar makinesini
Hasta galiba burnu tıkalı akşamdan beri üç kez açmaya çalıştım hır hır tıkalı burun. Ateş şuan yine 37.7İyi bari canim çok şükür niye çıktı hasta mi
Ateş 37.7 oldu. Doktoru öğlene doğru getirin hemen göreyim yazmışNasılsın canım şimdi
Ateş ishal burun tıkanıklığı var canım öğlene doğru doktora gitcezSon durum ne canim
Canım bana ebe söylemişti göğüs bölgesine ıslak bir şey koyma onun dışında koltuk altı kasık ve alnına ıslak bez koy ateşini düşürür birde carpol muydu onu ver demiştiHasta galiba burnu tıkalı akşamdan beri üç kez açmaya çalıştım hır hır tıkalı burun. Ateş şuan yine 37.7
Tamam canım çok sagolBen kiwi aldım memnunum canım kışın evde kuru havalarda burnum tıkalıyken çalıştırdım memnun kaldım şimdi cam kapı açık diye kullanmıyorum klima açsam kullanırdım ama. Sen diğer markaları da bir araştır canım ben araştırmadan direk aldım markete gelmişti
Güzel haberlerle gel inşallah canım bir an önce düzelsin yavrukuş inşallahAteş ishal burun tıkanıklığı var canım öğlene doğru doktora gitcez
Biz komple suya soktuk iki kez bide iki kez calpol verdim. Ama doktor hemen göreyim diyince şuan aşırı stresliyim yatış filan yapmazlar inşallahCanım bana ebe söylemişti göğüs bölgesine ıslak bir şey koyma onun dışında koltuk altı kasık ve alnına ıslak bez koy ateşini düşürür birde carpol muydu onu ver demişti
Amin canım inşallah kızım ateşlenince götürüp getiriyorum doktor hiç hemen göreyim dememişti şimdi böyle söyleyince bide çok küçük korktum ya inşallah kötü bişey değildirGüzel haberlerle gel inşallah canım bir an önce düzelsin yavrukuş inşallah
İnşallah canım Allah korusun havale geçirmesin diye de direkt görmek istemiş olabilir olumsuz dusunmeBiz komple suya soktuk iki kez bide iki kez calpol verdim. Ama doktor hemen göreyim diyince şuan aşırı stresliyim yatış filan yapmazlar inşallah
İnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimizeİnşallah canım Allah korusun havale geçirmesin diye de direkt görmek istemiş olabilir olumsuz dusunme![]()
Uyku sersemiyle erkekler saçma sapan davranabiliyorlar canım.. şuan gerçekten aşırı streslisin benim başıma gelse senden daha beter olurum o yüzden her şey sana batıyor sen bebeğine odaklan bosver kavga etme bebeğin hisseder zaten hasta minik kuşİnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimize
Çok geçmiş olsun canım ne yaptınızÇıkmadı daha fazla. Şuan 37.2
Ah canım benim çok geçmiş olsun nasılsınız şimdiKızlar oğlumun ağlamasıyla uyandım ateşi vardı 37.9 olmuşhemen suya soktuk calpol verdim 37.6 şuan. Calpol anca etki eder onu bekliyorum nöbetteyim. Acile de götürmek istemiyorum kızımı bir kere böyle götürmüştüm mahvettiler ağlamaktan sesi değişti çocuğun. Ama içimde rahat etmedi 112 yi aradık ordaki doktorla görüştüm anlattım soğuk uygulama calpol filan iyi yapmışsın ateşi de iyi düşer o daha filan dedi. Sabahı yapsak direk kendi doktorumuza götürcem
![]()
Akşam değiştirmiş resmi ama sürekli aynı şey tekrar etsin istemiyorum kayın baba ben eşim hepimiz kızıyoruz tamam diyor arkasını dönünce bildiğini okuyor, napacam ya ofTamam canım çok sagolsen naptin kv işini hala profil resmi mi merak ettim
Kuzum inşallah kendiliğinden kapanır dualarımız seninleKalbinde delik çıktı canım kızımdaki gibi