• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Amin canım inşallah kızım ateşlenince götürüp getiriyorum doktor hiç hemen göreyim dememişti şimdi böyle söyleyince bide çok küçük korktum ya inşallah kötü bişey değildir
Değildir kuzum ya olumsuz düşünceleri sen silsene aklından dünden beri mahvettin kendini. Çok küçük daha o yüzden tedbirli olmak istemiştir doktor

İnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimize
Çok geçmiş olsun canım, yenidoğanda 37 derece bile yüksek sayılıyor doktor ondan çağırmıştır. Bizim de hastanede çıkmıştı ya doktor bir sürü tahlil yapmıştı açlıktanmış meğer sizin de ciddi bir şey yoktur inşallah.
Eşler genelde böyle takma kafana 😘
Kizlar bugun bir aylik oldu kizim ama gece uykum yok bir aydir saat basi uyaniyor maksimum uyudugu iki saattir. Kucakta uyuyor ama yatirinca saat basi kalkiyo emmek istiyo. Sutum mu yetmiyo dedim ama kilo alimi da iyiymis artik uyumak istiyorum:KK43: gece bir kez mama ver uyur dediler ama o sekilde mama veren var mi sutu yettigi halde?
Ben aynı durumdayım canım dün sırf o yüzden mama verdim bayadır vermiyordum, 60 cc içti uyudu şükür. Saatlerce uyanık kaldı ağlıyordu emilmekten göğüslerimde de süt kalmadı acıyordu artık boş boş çektiği için

Çok geçmiş olsun canım, yenidoğanda 37 derece bile yüksek sayılıyor doktor ondan çağırmıştır. Bizim de hastanede çıkmıştı ya doktor bir sürü tahlil yapmıştı açlıktanmış meğer sizin de ciddi bir şey yoktur inşallah.
Eşler genelde böyle takma kafana 😘

Ben aynı durumdayım canım dün sırf o yüzden mama verdim bayadır vermiyordum, 60 cc içti uyudu şükür. Saatlerce uyanık kaldı ağlıyordu emilmekten göğüslerimde de süt kalmadı acıyordu artık boş boş çektiği için
Ben de vereyim o zaman ya cidden cok kotu bi haldeyim uykusuzluk cok zorlamaya basladi

İnşallah ondandır aşırı stresliyim. İlk uyandım baktım ateşi var ölçtüm 38 derece. Eşimi uyandırdım adam geri yatıyor horul horul kızdım kaldırdım yıkadık neymiş saat 4 olmuş bu gece de uyku yokmuş çocukta hiç durmadan bağırıyor aldım en son içeri yatırdım sabaha kadar başını bekledim inan sabah 6 dan 6bucuğa bide 7 den 8 e uyudum sadece 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum. Bir kere kalkıp gelmedi bütün gece çocuk nasıl diye. Duymamış ağlamalarını 7 mahalle duydu o sanırsın ölüm uykusuna yatmış. Sabah zorla kalkmış gelmiş ateşi var dedim gitti yattı yine benimde sinir sistemim iyice bozuldu artık girdik birbirimize
O kadar haklısın ki sen neyle uğraşıyorsun bebeğin derdindesin bebek canı acıyor kocanın derdi uyku. Sinirlerinin bozulması çok normal bir an önce oğlun toparlansın inşallah 🙏🏻

Kızlar doktordan çıktık Epyone diye bir damla önerdi hem bebek hem ben kullanabilirmişim daha önce duyanınız var mı ? Ben nurse harveys söyler sanıyodum hiçbirinizden duymadım bunu 😂

Kızlar dün sab simplexi saati saatine vermeye çalıştım biraz gaz sancısı oldu ama yapabildi bir iki saat içinde kakasını rahattı. Bugün yine aynı düzen gidelim dedim sabah 8den beri ikiniyor. Kovaya soktum rahatladı azcicik uyudu geri uyandı ikiniyor sürekli. Dün kekik çayı içtim mi hatirlayamiyorum. Onun etkisi büyük galiba çünkü sabahtan beri çok huzursuz. Bu saat oldu kakasını yapmadı ikiniyor ağlıyor. Biogaiaya tekrar şans vericem bu sefer saatine de dikkat edicem. Olmazsa dr'a yazcam artık. Kakasını yapcam diye kipkirmizi oluyor çocuk saatlerce ikiniyor

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺

Kızlar tek tek alıntılayamadım gittik doktora fizyolojik muayene etti önce covide benziyor dedi şok olduk nasıl yani nerden bulaşır derken sürüntü testi yaptı beklerken ben benden geçtim yani. Neyseki sonuç negatif. Meğer dün de 3 tane yenidoğanda covid çıkmış doktor ondan hemen görmek istemiş. Bebeklerinize çok dikkat edin. Normal bi gribal enfeksiyon gerçi oda nerden bulaştı hiç bi fikrim yok. İğne yaptı yarın bi iğne daha yapacak. Şuan gözü açıldı ateş düştü düzeldi. Bayılmış gibi yatıyordu çocuk bütün gece ve sadece inliyodu kim bilir neresi ağrıyodu yavrumun 🥺
Çok şükür cnm, tedbir amaçlı görmek istemiş. 🙏 inşallah tekrarlamaz sen de rahat bir nefes alırsın. Annelik çok zor bebekle birlikte biz de ağlıyoruz ağrısını dindiremeyince. Hasta olmasın bebekler 🙏🙏

Cok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah yavrukusun🙏🏻

Çok şükür cnm, tedbir amaçlı görmek istemiş. 🙏 inşallah tekrarlamaz sen de rahat bir nefes alırsın. Annelik çok zor bebekle birlikte biz de ağlıyoruz ağrısını dindiremeyince. Hasta olmasın bebekler 🙏🙏
Vallahi çok zor sabaha kadar hiç rahatı olmadı aç ememedi bile burnu tıkalı sürekli. Burnunu temizleme dedi bi yağ söyledi onu aldık okiluptus yağı filanmış yakasına damlat o rahatlatır dedi cidden rahatlattı. Çocuklar hasta olunca evde herkesin sinir sistemi de bozuluyor 🤦🏻‍♀️
Cok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşir inşallah yavrukusun🙏🏻
amin canım inşallah yarında vurulsun iğnesini inşallah düzelir

Çok şükür covid felan değilmiş tez vakitte iyileşir inşallah kuzucuk🙏🏼

Çok geçmiş olsun hayatım dikkatli olmak lazım ama nereye kadar tabii sadece bizim dikkatli olmamız yetmiyor her an birinden bulaşabilir

Back
X