Hemen kotuye yorma lutfen. Yerlesme kanamasidir belki.degilsede doktora gorun ilac verir kanama icinKızlar şimdi kan vermeye gittim ama azicik kanamam oldu
Tahlil sonucu bekliyoruz bakalım.
Sonuç çıktı mı canımKızlar şimdi kan vermeye gittim ama azicik kanamam oldu
Hiç endişelenme inşallah hiçbir sıkıntı olmayacakKızlar şimdi kan vermeye gittim ama azicik kanamam oldu
Canım kanama devam ediyor malesefHiç endişelenme inşallah hiçbir sıkıntı olmayacak
Bat ne zamandi canımCanım kanama devam ediyor malesef
Sanırım kimyasal oldu.
Rengi de baya kırmızı.
24 ağustostu canım.Bat ne zamandi canım
üzülme nolur, Allah en hayırlı zamanda yine nasip etsin inşallahCanım kanama devam ediyor malesef
Sanırım kimyasal oldu.
Rengi de baya kırmızı.
Canım bebek düşünmüyorduk.üzülme nolur, Allah en hayırlı zamanda yine nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım.Canım bebek düşünmüyorduk.
Üçüncü çocuk olacaktı.
Bir daha deneyecegimizi sanmıyorum
Merhabalar, ben de bugün 2. Kanı verdim yükselme oldu mu çok merak ediyorum hala sonuç çıkmadıGünaydın hanımlar ben de 2. Kez kan veriyorum doktorum 2. Kez istedi.
Bakalım çok heveslendik sağlıkla gelsin
Benim de öyle ya sayfa yenilemekten bir hal oldum heyecandan midem bulanıyorMerhabalar, ben de bugün 2. Kanı verdim yükselme oldu mu çok merak ediyorum hala sonuç çıkmadı
Deger onemli degil.onemli olan 2 gunde bir min ÷66 lik artis yakalamaniz.2 gun sonra tekrar olcum yapin.benimde gecen hafta sali olcumum 73 idi.tam 1 hafta sonra 1870Benim kan sonucun 53 cıkmış SAT 3 agustos düsük degıl degılmi 6 yıldır istiyoduk hiç ummadıgım bi anda oldu
Günaşırı değerlendirmeye devam etmelisin canım, ovulasyon silik olsa da yumurta geç catlayabiliyorArkadaşlar iyi günler ovulasyon testi iki çizgi net gördüm değerlendirdik ertesi gün kasıklarımda çok ağrı oldu akıntım da var sizce bu yumurtanın çatlağını anlamına mı geliyor peki şimdi bir daha deneme yapmalı mıyız yoksa ertesi gün olduğu için sperm döllenme yapmış mıdır gerek yok mu ? Yani o ağrı döllenme belirtisi de olabilir mi ?