2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bu ataklar hiç bitmiyoooor 🙈 yanımda yatırmak istemiyorum hem korkuyorum hem ona alışırsa daha fena gibi düşünüyorum. Gün içinde sadece benimle dediğiniz gibi belki ondandır ama ne biliyim yani tam düzen oyurdu diyorum başa sarıyoruz
İnanın çoğu bebek sizinki gibi ama ben bebeklerin yanimizda yatmaya alıştığını düşünmüyorum yani en azından deneyimledim ve öyle olmadı bizde. Çoğu zaman kendi yatağında yatıyor ama bazen o kadar özlüyoruz ve uykulu oluyoruz ki emzirirken birlikte uyuyoruz gece ama ertesi geceler yatağında uyumamazlik yapmıyor. Tabi tedirgin olmakta çok haklısınız. Bizde de bir düzene giriyor bir süre devam ediyor sonra bir anda yine bozuluyor 😿 boyle böyle büyümüşler dicez herhalde 😊

bu arada ben dediginiz gibi bi uzun kollu zibin bi de 1 tog tulumla yatirmaya basladim gercekten vucut isisi daha iyi oldu gibi ama kafasi su gibi terliyor hala odayi soguktada tutsam ayni bazen yan yana yatiyoruz ben ustumude ortuyorum serin geliyor ama onun kafasini koydugu yer su oluyor

bu arada ben dediginiz gibi bi uzun kollu zibin bi de 1 tog tulumla yatirmaya basladim gercekten vucut isisi daha iyi oldu gibi ama kafasi su gibi terliyor hala odayi soguktada tutsam ayni bazen yan yana yatiyoruz ben ustumude ortuyorum serin geliyor ama onun kafasini koydugu yer su oluyor
Odanız kaç derece

İnanın çoğu bebek sizinki gibi ama ben bebeklerin yanimizda yatmaya alıştığını düşünmüyorum yani en azından deneyimledim ve öyle olmadı bizde. Çoğu zaman kendi yatağında yatıyor ama bazen o kadar özlüyoruz ve uykulu oluyoruz ki emzirirken birlikte uyuyoruz gece ama ertesi geceler yatağında uyumamazlik yapmıyor. Tabi tedirgin olmakta çok haklısınız. Bizde de bir düzene giriyor bir süre devam ediyor sonra bir anda yine bozuluyor 😿 boyle böyle büyümüşler dicez herhalde 😊
Tabii her bebek farklı sizin bu ritme ayak uydurabilmenize çok sevindim dediğiniz gibi galiba böyle böyle yuvarlanıp gideceğiz hayırlısıyla güzel anılarla birlikte büyüyelim 🫠

Yok ya yutuyorlar bence. Ben geçen ilk defa yumurtayı tava da kırıp verdim zaten iyice piştiği için parçalayabiliyoruz ya. Çok büyük olmadıkça çocuğa verdim parça parça yedi yani sıkıntı olmadı.
Bende bugün yabanmersini verdim ve yedi. 4 parçaya bölmüştüm. Yarında omlet yapacam ben cesaretlendim 😅

Yok ya yutuyorlar bence. Ben geçen ilk defa yumurtayı tava da kırıp verdim zaten iyice piştiği için parçalayabiliyoruz ya. Çok büyük olmadıkça çocuğa verdim parça parça yedi yani sıkıntı olmadı.
Denenebilir o zaman ben şu an sarısını vereceğim. Sorun yok devam derde de beyazıyla tavda belki deneyebilirim

Benimki daha emeklemiyor ya yani sıkıntılı bi durum gibi gelmiyor ama bilemiyorum tabi. Ayakları basıyor koltuğa dayıyorum mesela bi tık uuzn duruyo acaba emeklemeden mi yürüyecek diye düşünüyorum 😂
Bu da olabilir benim kuzenim emeklemeden yürüdü direkt. Benimki de emekleme sayılmaz da kendini geriye itiyor kollarıyla diyelim. Sadece geriye gitmesi kzkfksjxc

X