Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ek olarakta hergun bir yumurta iki bardak süt bir kase yoğurt zeytin peynir dedi bal pekmez uzak duralim dedi kilom 58 ideal olani 11 kilo civarinda almak ekmek ve türevlerini tuketmeyelim tuketeceksek minimum düzeyde dedi .agir kaldirmayalim dedi bide

kngl999 kngl999 canım ne yaptın doktora gittin mi? Haberler neler

Keseyi ve olusumu gorduk cok sukur kizlar🧿😇💕🥹 5 haftalik kalp atisi icin 10gun sonrasina randevu aldik hersey yolunda cok sukur🫶🏻 sadece doktor randevusundaki sekreter kadin canimi sikti esimle beraber gittik insallah size benzer size kiz cocugu yakisir diye esime laf yapti🤣

Canım ben folattro kullanıyordum eczanede yoktu. Muadil diofol verdi eczacı.

Yok canim dviti ayrı alıyorum. Ocean marka 1000lik
Tamam canım bende alayım bugün doktora bende geç gidicem çünkü o zamana kadar içmiş olayım

Keseyi ve olusumu gorduk cok sukur kizlar🧿😇💕🥹 5 haftalik kalp atisi icin 10gun sonrasina randevu aldik hersey yolunda cok sukur🫶🏻 sadece doktor randevusundaki sekreter kadin canimi sikti esimle beraber gittik insallah size benzer size kiz cocugu yakisir diye esime laf yapti🤣
Gozunaydin canım🥰 kız orada iki laf söyleyemedin mi? Şimdiki kadınlar erkeklerden daha çapkın valla🙈

Oy maşallah miniğe çok şükür 💜🤍💜🤍

Aynı gidiyoruz canım tebrikler inşallah sırada pıt pıt atan kalpler ❤️❤️

X