- 9 Mart 2021
- 308
- 194
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anasagligina gebeliği bildirip takip başlatıyorsun canım belli bı haftası yok müsait olunca gidebilirsn.Daha once anne olanlar ve 7nci haftaya girenler varsa 6nci haftada sadece ultrason yapilir ve kalp atişi mi bakilir başka yapilmasi gereken bir şey yok mu ?
Hayırlı olsunKızlar bende kese gördüm bugün çok şükür sübhanallah , 2 hafta sonra kalp atışı için geleceğim
Sen zaten daha bugün yazmışsın canım anca ekledim
Maşallah canımKızlar bende kese gördüm bugün çok şükür sübhanallah , 2 hafta sonra kalp atışı için geleceğim
Kızlar bende kese gördüm bugün çok şükür sübhanallah , 2 hafta sonra kalp atışı için geleceğim
Canım gözün aydın, darısı kalp atışınaVe 5+4 dedi
kese görmek için en azından 5. haftaya girmeyi bekle derimmm :)Taze hamişler nasılsınız
Size danışmak istiyorum acele etmek istemiyorum doktor konusunda şuan son reglime göre 3+5 im kan bile vermedim gecikme olunca vermeyi düşünüyorum doktora ne zaman gideyim sizce kese göreyim kalp atışı göremesem bile
İyi o zaman bi 2 hafta beklesem 5+5 olurkese görmek için en azından 5. haftaya girmeyi bekle derimmm :)
Canım ben zamanı gelir gemez yaptıracağım. O strese girmek hiç istemiyorum açıkçası. Ama 9. Hafta erken değil mi en erken 10. Hafta diyorlar. Benim doktorum 11+ ları önermiştiKızlar ya ben daha önceki gebeliğimde bebeğin gelişiminde sıkıntı yaşadım o zamanlarda fetal DNA yaptırdım ve temiz geldi, şimdi doktorum endişemi ve tedirginliğimi bildiğinden 9.haftada fetal DNA yapalım dedi
ben soruşturdum da bizim buralarda fetal dna yapan yokmuş yaaCanım ben zamanı gelir gemez yaptıracağım. O strese girmek hiç istemiyorum açıkçası. Ama 9. Hafta erken değil mi en erken 10. Hafta diyorlar. Benim doktorum 11+ ları önermişti
Kontrol esnasında öyle dedi bende anlamadım zaten bir haftayı buluyor sonuçlarCanım ben zamanı gelir gemez yaptıracağım. O strese girmek hiç istemiyorum açıkçası. Ama 9. Hafta erken değil mi en erken 10. Hafta diyorlar. Benim doktorum 11+ ları önermişti
Ve onu beklemek gerçekten tam bir stresCanım ben zamanı gelir gemez yaptıracağım. O strese girmek hiç istemiyorum açıkçası. Ama 9. Hafta erken değil mi en erken 10. Hafta diyorlar. Benim doktorum 11+ ları önermişti
Hadi ya. En yakın nerede var. Senin şehir neydi kuzumben soruşturdum da bizim buralarda fetal dna yapan yokmuş yaa
Valla bilinmezlik ve ikili test sonucunun stresi yerine bekleme stresini tercih edeceğimVe onu beklemek gerçekten tam bir stres
Ben kullanıyorum folikasit ve dvit kalp hatta gebelik düşününce başlamıştımKizlar ben arkadaşlarımın israriyla gittim 5+0 da bugun kese icin yoksa asla gitmezdim 6 haftada giderdim çünkü iki is cikiyor mesela tekrar haftaaya gel kalp atisi icin dedi .ama dikkat etmeniz gereken en önemli sey folik adise başlamak eger hemen gitmeyecekseniz eczaneden alin bana doktor bugun multi vitamin folik asit ve d vitamini verdi
Haklısın o da ayrı bir stresHadi ya. En yakın nerede var. Senin şehir neydi kuzum
Valla bilinmezlik ve ikili test sonucunun stresi yerine bekleme stresini tercih edeceğim