- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa zaten şimdilik işime geliyor ama işe başladığında napacam diye düşünüyorumDarısı başıma Allahım ikisi bir babacı olsunda az rahat edeyim benimki aksine bi güncelleme geldi bakıcıda bile durmuyor kendini yırtıyor bana gelince susuyor. Bakma aslında çok yorucu
Bizimki meme reddine ilk memeden ayrılıp babasına bakmayla basladiYaaa bizimki de bu ara bir babacı oldu cidden dediğin gibi babası odadan çıkıyor mesela nasıl peşinden bakıyor gözünü ayırmıyor kapıdan babasına bakmak için dönmeyi çözecek yakında
Oyyyy maşallah minnoşaBiz mama sandalyesi sezonunu açtık. Şimdilik amacı dışında kullanıyoruz yeterki dikey konumda etrafı kessin de nasıl durursa dursun yani
Aay maşallah hizlisinizBiz mama sandalyesi sezonunu açtık. Şimdilik amacı dışında kullanıyoruz yeterki dikey konumda etrafı kessin de nasıl durursa dursun yani
Yok kız çok şükür bizimki memeye düşkün aç kalmamak için arada bana da gülümsüyorBizimki meme reddine ilk memeden ayrılıp babasına bakmayla basladi
Çok aç degilse emmede sıkıntı yaşıyoruz bı amuda kalkmadigm kaliyoYok kız çok şükür bizimki memeye düşkün aç kalmamak için arada bana da gülümsüyor
Babada meme olsa suratıma bakmaz ama
MaşallahBiz mama sandalyesi sezonunu açtık. Şimdilik amacı dışında kullanıyoruz yeterki dikey konumda etrafı kessin de nasıl durursa dursun yani
Ozamanda baktı olmuyor yeni bi güncelleme daha gelir napsın çocukYaaa zaten şimdilik işime geliyor ama işe başladığında napacam diye düşünüyorum
Aman doktor önümüzdeki ay oturmaya başlayabilir demişti 10 gün var şurda dedim 10 günün aramızda lafı olmaz otur çocuğum senAay maşallah hizlisiniz
İnşallah hayırlı haberler alırsınız gelmiş geçmiş olsun inşallahKizlar kotu haber aldim.ablamda rahim kanserinden suphelendikleri icin onkolojiye sevki verildi.bize dua edin lutfen
Aç emmek istiyor ama gezerek emecek, çaktırmadan oturuyorum. Çakal hemen anlıyor eliyle vurup mizliyor. Bileklerim koptu emzirecegim diyeÇok aç degilse emmede sıkıntı yaşıyoruz bı amuda kalkmadigm kaliyo
Canım inşallah güzel haber alırsınızKizlar kotu haber aldim.ablamda rahim kanserinden suphelendikleri icin onkolojiye sevki verildi.bize dua edin lutfen
Verme bana gaz verme çok karışığım zatenBende ilk kızımda hemen ikinciyi canım çekmişti ama hemen yapmadım korktum. İlk kızımın 2. Yaş doğum gününden 2 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Aralarında 2 yaş 9 ay var iyikide öyle olmuş şuan arkadaş gibiler içerde evcilik oynuyorlar
Aklıma da yazışmalar geldi ama ikna olmadım yine deİkinci bir gülümse vakası daha yaşamak istiyor birileri gulumsebebek
İnşallah yanılırlar güzel haberle gelirsinizKizlar kotu haber aldim.ablamda rahim kanserinden suphelendikleri icin onkolojiye sevki verildi.bize dua edin lutfen
Geçici bi durumdur inşallah hemencik geçer. Ek gıda zamanına çok özenmiştim ama biçok şeyden mahrum kalıcak gibi kilo aldırmasa da doysa yeter yüzü kötüleşiyor
Aaaa Rabbim korusun inşallah Rabbim şifa versin inşallah sonuçlar tertemiz çıkar emzirirken dua ediyorumKizlar kotu haber aldim.ablamda rahim kanserinden suphelendikleri icin onkolojiye sevki verildi.bize dua edin lutfen
Ay ne güzel ya ben de 78 tim aynıydık seninle sonra ben maalesef yan gelip yattım yedim yedim 82 yimBen 77 yim hala şaka gibi kocam bana yetişecek az kaldı