- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
5. Aya geçince çat diye kesilecek mi acaba yaDördüncü ayda meme reddi hat safhadaymış kuzenim de öyle dedi baksana gruptaki herkesin derdi meme reddi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Aya geçince çat diye kesilecek mi acaba yaDördüncü ayda meme reddi hat safhadaymış kuzenim de öyle dedi baksana gruptaki herkesin derdi meme reddi
Benimki de hep yan yatıyor ebe düz yatır dedi kafası uzamış dedi ama mümkün değil yatmıyorDüz kafa olmasın diye mi canım? Benimki hep dümdüz yatıyor ya bi garip bebe çevirsen uyanıyor bu sefer. Mumya gibi uyuyor çok komik
Birkaç haftaya alışırsın iyi bile gelir normal hayata dönmekYaaa bende inanılmaz bir psikolojik baskı yapıyor bu çalışma durumu. Evet annem bakıcak haftanın 3 günü ayrı kalıcam sadece ama böyle düşündükçe içime öküz oturuyor
Canım bi öğünde kaç cc veriyorsun? Ben günde 2 kez 120 veriyordum ama 120 yetmiyor heralde bitince ağlıyor 150 çok mu olur ki?benimki mama ile besleniyor ama canım
Canim youtube da videolar var egzersiz icin.onlari yap.Nasıl geçmesini sağladin ya eşimin de bilek ağrısı var bileğini dik tutmasini sağlayacak bilekliği var içinde demir gibi bişey var sert. Onu taksam çocuğu evirip ceviremem
Benimkininde daha dönmeye niyeti yokBenimki daha birşeyleri tutmaya uzanmaya vs da başlamadı
Ay ben buna cok guldumAay çok sevindim yaaa bebekler kulübü mu var ne var anlamıyorum hepsi anlaşmış gibiler bu ay emmiyoruz annemizi tamam mı diyorlar
Ben senin çizdiğin profili çözemedim sultan ya. Çok güçlü görünüpte içinde yangınlar mı çığlıklar mı var? Çok net görünüp bi okadar da kendi içinde karışıklığın mı var? Niye yapamıyorsun zaten bütün ipleri koparmadın mı kv ile kötü olsan ne olmasan ne bu saatten sonra. Ha bana sorarsan yine kötü olma insan insana herzaman lazım ama tatlı dille sakince sorup sebebi öğrenebilirsinKeşke bunu yapabilsem canım , o üzülmesin bu üzülmesin diye diye kendimi mahvetmişim ben gülümse
Bazen açıyor bazen açmadan yapıyor. Genel olarak yumruk ama açtığı oluyorHep mi yumruk elleri? Bi şeylere uzandığını dokunduğunu yazmışsın yumruğunu açmadan mı yapıyor
Bak şuan uyuyor eller gene yumruk. Öyle sıkı sıkı değil ama kapalı yaniHep mi yumruk elleri? Bi şeylere uzandığını dokunduğunu yazmışsın yumruğunu açmadan mı yapıyor
Ben bugun bi bahane patrona rest cektimadama zaten oyle kıl oluyorum ki.geri vites yaoti.Bu yurtdisi olayini henuz bilmiyorlar.diger patron aradi kizim yapma falan diye..dedim dusunmuyorum donmeyi.sen bi 3 hafta daha kafani dinle konusalim diyip ustunu kapattilar zaten evden caliscan falan dedi.ben yol yapiyorum onlar yolu tıkıyor bakalim:)vize basvurusuna 1 hafta var ortalama.sonra tam restlescemKızlar bugün işyerim ile görüşmeye gittim. 20 eylül de başlıyorum işe
Ama güzel tarafı haftanın 2 günü Salı- Perşembe çalışmamayı teklif ettim kabul ettiler. Bir günğ süt iznimden düşücek 1 günü kısmi çalışma olarak maaşımdan kesilecek.
Yani haftanın bir günü ben bir günü annem bakmış olacak bebeğe, bu biraz sevindirdi beni
Afferim kiz.boyle dik duran kadinlara ,kadinlar klubunde hasret kaldikHahahahha gitmedik kavga ettik gitmedik
Bence uclarda yasiyor. Birini sevdiginde adanmislik yasiyor, huzurumuz kacmasin tadinda, kizdiginda ise gemileri yakiyor suan bilinmezlikleri var arada kalmis..bosanma karari alsa mesela yangin yerine cevirir ortaligiAkibeti henuz belli degil onyuzden kv falan temkinli yaklasiyor.Ben senin çizdiğin profili çözemedim sultan ya. Çok güçlü görünüpte içinde yangınlar mı çığlıklar mı var? Çok net görünüp bi okadar da kendi içinde karışıklığın mı var? Niye yapamıyorsun zaten bütün ipleri koparmadın mı kv ile kötü olsan ne olmasan ne bu saatten sonra. Ha bana sorarsan yine kötü olma insan insana herzaman lazım ama tatlı dille sakince sorup sebebi öğrenebilirsin
Kızlar Begonya vardı o ne zamandır yazmıyor bişey mi oldu
Bende bayadır yazmıyorım bakamıyorum bi bakim beni merak eden soran var mı dedim etikette yoktu tesadüfen gördüm hiç olmasa hepinize iyi trip atacaktım kimse merak edip sormamış beni diyeHe kız nerelerde o yok bayadır
Geçmiş olsun canım bir arkadaşımda aynı böyle olmuştu besin alerjisi demişlerdi 6-7 aylıkken falan düzelmişti. Kortizonlu krem kullanıyorduKızlar yavrumun yüzünde küçüktü ama 10 günde büyüdü böyle tatildeydik belli şeyler yedim yumurta tavuk et makarna acaba alerjik mi ya randevu aldım dr göstericem umarım geçer kalıcı değildir böyle olan var mı?
Sağol canım. Bende yumurtadan şüpheleniyorum en çok onu yedim her sabah neredeyseGeçmiş olsun canım bir arkadaşımda aynı böyle olmuştu besin alerjisi demişlerdi 6-7 aylıkken falan düzelmişti. Kortizonlu krem kullanıyordu
Bencede katılıyorum sana zaten böyle durumlarda insan bi beyninde çatışmalar yaşıyor illaki bi karışıyor. Ben 4 defa terk edip gittim 3 müydü acaba neyse çok önemi yok her seferinde geldi aldı barıştık filan ki o dönemler çoluk çocuk ta yoktu hiç. Ama yinede gemileri yakmak kolay değildi. Şimdi onun durumunda, çocuğa rağmen hiç hiç kolay olmaz. Umarım aile huzuru yeniden yerine gelir ev içi huzursuzluk çok zorBence uclarda yasiyor. Birini sevdiginde adanmislik yasiyor, huzurumuz kacmasin tadinda, kizdiginda ise gemileri yakiyor suan bilinmezlikleri var arada kalmis..bosanma karari alsa mesela yangin yerine cevirir ortaligiAkibeti henuz belli degil onyuzden kv falan temkinli yaklasiyor.
Hadi hadi tatildeydim aklıma bile gelmediniz deseneBende bayadır yazmıyorım bakamıyorum bi bakim beni merak eden soran var mı dedim etikette yoktu tesadüfen gördüm hiç olmasa hepinize iyi trip atacaktım kimse merak edip sormamış beni diye
Bayadır yokum çünkü neden bilmiyorum ev işleri 3 çocuk vs yetişemiyorummm. Ama ara ara girip okuyorum
besin alerjisi gibi canım. Ya ama o gülüş o duduşlarKızlar yavrumun yüzünde küçüktü ama 10 günde büyüdü böyle tatildeydik belli şeyler yedim yumurta tavuk et makarna acaba alerjik mi ya randevu aldım dr göstericem umarım geçer kalıcı değildir böyle olan var mı?
Aa evet arkadaşım yumurta yememişti baya bi süre süt ürünlerini kesmiştiSağol canım. Bende yumurtadan şüpheleniyorum en çok onu yedim her sabah neredeyse
tatilde tatil olsa 3 çocukla. Biri kustu biri cırcır oldu minikimde yüzü böyle arttı analık işte tatilde bile yoğun.Hadi hadi tatildeydim aklıma bile gelmediniz desene
besin alerjisi gibi canım. Ya ama o gülüş o duduşlar
Rota aşısı yaptırdın mı canım o tetiklemiş olabilirtatilde tatil olsa 3 çocukla. Biri kustu biri cırcır oldu minikimde yüzü böyle arttı analık işte tatilde bile yoğun.
Besin alerjisi sonradan olur mu? Yada atak dönemi vs mi oluyor?
Yüzünde hep vardı bişeler ama hiç bukadar yoğun olmamıştı