Aay kızlar ben bugün siz deyince anladım meme reddi yaşadığımı
geçtiğimiz haftalarda etrafı inceleyip dikkati dağılmasıyla başladı. O zaman çok hafifti biraz bakıp dönüp güzelce emiyordu. Son iki gündür zorlanıyorum. Bugün burada söylendigi gibi yürüyerek emzireyim dedim bi öyle tuttu emdi diğer sefer istemedi. Banyo öncesi emzirdim yine çok emmedi ayakta denedim istemedi. Neyse dedim banyo sonrası odada loş ışıkta emziririm olmadı ayakta denerim. İki fırt çekip ağlamaya başladı. Emzik verdim sakinleşti sonra çıkartıp hemen memeyi verdim bir iki çekti meme olduğunu anlayınca ağlamaya başladı. Çok gerildim
bebeğimle aramızdaki bir bağdı emmesi ama şimdi emmek istemiyor, bu beni cok üzdü
önce kucağımda uyumayı bıraktı diye üzülmüştüm şimdi emmek istemiyor anneliğin ayricaliklari gibiydi su an diğer insanlardan farkım yokmuş gibi hissediyorum
nette biraz araştırdım. 3-4. Aylarda yasanirmis bebislerin dikkatini etraftaki şeyler cekermis. Emzirme kolyesi diye bir şey okudum. Yarın dikkatini çeken bir kolye takip emzirmeyi deneyeceğim en azından uzun emer herhalde. Doyduğuna da emin olurum, aşırı moralim bozuldu