Enfeksiyon kilo almasını engelliyormuş gerçekten bizim de tahlil yapıldı temiz çıktı şükür. Reflü maması anti reflü mama diye geçiyor aslında diğer mamalardan daha koyu kıvamlı,çok sıvı olmadığı için kusmuyor onu. Günde 2 kez 120 cc veriyorum. Ben emzirme örtüsü ile her yerde emziriyorum canım mama hazırlamak daha zor geliyor bana misafirlikte dışarıda falan emzirmek daha kolayBenimde doktor 4.500 olmasını beklerdim dedi enfeksiyon çıktı o yüzden alamıyormuş güya bakalım enfeksiyon geçse de bir mucize olmıcak sonuçta ama en azından olması gereken kiloya ulaşsın isteğim şuan, reflü maması ne oluyor, kaç cc veriyorsun mamayı , ben de emzirmek istiyorum yapıyorum da ama misafir geldiğinde ya da biz gittiğimizde düzen şaşıyor mama veriyorum mecbur
Yok en düşük seviyede açtım aslında 5 dk sağdım 20 cc çıktı anca sonra kapattım belki sağsam gelirdi dayanamadım acısına benim yeni yeni iyileşti göğüs uçlarım ve hala gümüş kapak takıyorum korkumdan bir daha olursa diye cesaret edersem bir daha deneyeyimAcaba sağımı baştan yüksek mi açıyorsun. Ben sagmaya baslayinca az az geliyordu sonra süt indi tazyikli gelmeye başladı epeyi. Süt azalınca acımaya basliyor. Süt inmeden makineyi mi kapattın acaba. Bir de düşük dereceden başlatıp yükseltiyorum sonra tekrar dusuruyorum. Benimki de öyle genzine kaçtı bir kac kez sonra o memeyi tutmadı diğerine geçtim böyle olunca tek memeyle doymuyor o meme tam dolamadi herhalde ama en azından genzine kaçmıyor şükür