- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Maşallah canım uzun boylu olacakTam tombik değil cnm iri epey. Boyuda var çünkü bogum bogum degil. Ama çok tatlı tabi, Etli etli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım uzun boylu olacakTam tombik değil cnm iri epey. Boyuda var çünkü bogum bogum degil. Ama çok tatlı tabi, Etli etli
Sinirlilik hali yapıyor aşı bizimde öyle oldu. Doktora söyledim fitil verdi. Calpol içtiği zaman kusuyor çünkü.Benimki de öyle aşı oldu bugün sabah öğlen de krize girer gibi ağladı emmiyor susmuyor calpol verdim ama içmedi tükürüyor hep
Ayy bende ondan aldım indirime girmişti 230 liraya ayak destegıde var saglamda baya giderO sırada ebebekten dümdüz ucuz bişey alıp 6-12 ay arası kullanıp hala taş gibi mama sandalyesini ikinci çocuktada kullanacak olan ben
Evet ben de ayak desteği alırım diye düşündüm. Maşallah oğluşunaBen antilop mama sandalyesini kullandım ayak destegi de aldım. Onunla rahat etti kızım. Oğlumda da onu kullanicam. Kızım ortalama bir bebekte rahat sığdı. Oğlumda inşallah sigar. İri bebek persentilde yuzde 98 üstünde, sığmazsa farklı alternatif dusunucez.
Sanırım foti yüklemek istedin ama yüklenmemişEee dümdüz benimkinden farkı yok ozaman ben 12 aya kadar kullanıp sonra baktım riskli kaldırdım. Oğlumda da bi 12 aya kadar kullanır yine kaldırırım sanırım. şimdi şunlardan almak istiyorum ön tablası çıkınca da sandalye niyetine taşınabilir. Bu en azından 3 yaşa kadar kullanılabilir de
2. Ayda çıkartanlar varmış. Bizim de son 2-3 haftadır derdimiz diş kaşıntısı..bu hafta iyice arttı. Vücudu normal ısıda olduğu için ben ateşini olcmemistim. Arada kafası bana da sıcak geliyor o ateş mi oluyor?kizlar selam, gece cok boluk porcuk uyuduk,uyandiginda aglamakliydi, gaz diye dusunduk gazi da vardi hep alttan cikardi bastirinca. kafasi biraz sicakti, bacaklar serin diye onemsemedim ama sabah kulaktan olctuk 37.7 idi. kulaktan 37.5 uzerinde calpol demisti doktor asi oldugumuzda. acaba klimadan mi usuttu dedik ama 2 aydir bu sekilde zaten, sonra disine bakayim dedim alt ceneye hafif bastirdigimda agliyor, ust tarafta bisey olmuyor. doktor da disten olabilir calpol verip takip edin demis. 3 ay haftaya bitiyor, bukadar erken dis duydunuz mu hic, 4 aydan once olmaz diye biliyordum. bi de nekadar gec okadar iyi derler aslinda dis icin
ay 2 ay mi yazik evet kafa ve ense sicak olunca atesi yuksek cikti 36.7 falandi hep, asiri yuksek degil ama doktor zaten dis oldugunda 39 olmaz ates 38lere yaklasir dedi, bizdeki de o sekilde oldu sen de bir olc sicak hissettiginde2. Ayda çıkartanlar varmış. Bizim de son 2-3 haftadır derdimiz diş kaşıntısı..bu hafta iyice arttı. Vücudu normal ısıda olduğu için ben ateşini olcmemistim. Arada kafası bana da sıcak geliyor o ateş mi oluyor?
Aynen Kanz markaydı baya da uygundu aldım gitti gelir bence tekrarAa geldi mi bende takip ediyordum oraya gelirse annemlere de kendime de alayım diye gittiğim yerde de rahat ederim inşallah tekrar gelir
Bir erkek cocugu için ideal gozukuyo ikinci için düşününce de kaliteli olması lazım.pahalılığı göze gozukmuyor açıkcası ikinci olana kadar kim bilir kaç bin olurKademeli şekilde aşağıya kadar yüksekliğini ayarlayabiliyorsun. Eşimle yemeklerimizi mutfaktaki adada yiyoruz orası normal masaya göre yüksek. Misafir gelince masada yiyoruz adaya göre alçak. Olur da oturma odasında yedirdin koltuğa oturunca ona göre indirebilirsin. Boyu o şekilde ayarlanıyor. Bir de ayak kısmı boyuna göre ayarlanıyor bebisler ayakları sallaninca yemeğe odaklanamiyormus sanırım oturma pozisyonu da ayarlanabiliyor yatar şekline de gelebiliyor kademe kademe. Başlarda kafasını tutamazsa ben de ise başlıcam biberonla o şekilde verilebilir süt dedim. Biraz da ağır olmasını istedim malum erkek çocuk devirebiliyorlarmis mama sandalyesini. Bir de yemek yediği kısim çıkartılıp yikanabiliyor. Oturduğu kısım konforlu gözüküyordu. Böyle bakınca fiyat performans geldi. Muadilleri çok daha pahalı indirimde 2600 kusurdu ikinci düşünürsek ona da kalır
İnşallah canım bekleyeyim mademAynen Kanz markaydı baya da uygundu aldım gitti gelir bence tekrar
Sadece kafası sıcak olunca da ateş oluyor yani dimi ben vücudu normal olunca ateş olarak dusunmedimay 2 ay mi yazik evet kafa ve ense sicak olunca atesi yuksek cikti 36.7 falandi hep, asiri yuksek degil ama doktor zaten dis oldugunda 39 olmaz ates 38lere yaklasir dedi, bizdeki de o sekilde oldu sen de bir olc sicak hissettiginde
Joienin vardı 3 bindi Kasım'da şu an 6 olmus o yüzden ne alsak şimdiden kârBir erkek cocugu için ideal gozukuyo ikinci için düşününce de kaliteli olması lazım.pahalılığı göze gozukmuyor açıkcası ikinci olana kadar kim bilir kaç bin olur
Oturuyor muu daha erken değil mi oturması içinGünaydın teyzoşlar
Eki Görüntüle 3461839
evet canim bacak ve kollar normaldi kafasi ensesi sicaktiSadece kafası sıcak olunca da ateş oluyor yani dimi ben vücudu normal olunca ateş olarak dusunmedim
Aay o zaman sıcak olduğu gün atesi varmış demek ki yaevet canim bacak ve kollar normaldi kafasi ensesi sicakti
Maşallah canım bi sıkıntısı yok dimi sadece iri?Çok kilo tatlım 9.800 boyu da 68 cm