- 29 Mayıs 2019
- 1.740
- 2.572
TeşekkürlerTabii ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerTabii ki
Emzik emiyor mu o zaman kolay oluyormuş direkt çekiyormuş damlattığımız serum fizyolojik var ya onun ucunun az daha geniş ve uzun hali gibiağzına sıkıyoNasıl bir şeyle veriyorlar bizimki biberonu bilmiyor ayy merak ettim ya aydinlatin beni
golden-snitch böyle aldım paketleri bilerek açmadım daha ama boyut olarak güzel sadece kaşığın kalinligindan emin değilim
Kızlar bende bazen şey oluyo bebegim uyurken izliyorum ya bi bakıyorum altina yapmış sonra başlıyorum üzülmeye.. Ben olmasam nasıl yapacaksın daha kucucuksun diyip oturup bir kere aglamistim çok komik farkindayim az önce yine oldu hani o kadar bize muhtaçlar ki bana bir şey olsa ne yapar diyorum üzülüyorum size oldu mu hiç ahahahah
Öyle mi ama bizimki ağzına sıktığımızda tükürerek çıkardı genelde birkaç damla da yuttuysa onu da kustu faydası olmuş mudur acabaBize doktor yapmadan kusarsa bir önemi yok ağzına girdikten sonra aşı tutar demişti.
Ben önce buz dolabına çıkarıyorum poşetle. Poşetteki süt eriyince kaç cc içirceksem biberona alıyorum. Sonra benmari usulü ısıtıyorum. Denedim içiyor bebeğimcesursavasci canım buzluktaki sütlerini bebişe nasıl veriyorsun? Nasıl çözdürüyorsun?
Benim doktorum ağzına değmesi yeterli işe yarıyor dedi. Benimki de diliyle itti dışarıÇocuk rotavirüs aşısını kustu ya hep
Klimadan mi? Çok gelmiş gerçekten, birisi kaçak çekiyor olmasınElektrik faturası 3700 geldi arkadaşlar artık bebemde çalışıp eve para getirmek zorunda
Ayy evet böyle yapıyordum hatırladım sağol canım. Benmari usülü ısıttığımı hatırlıyorum ama poşet buzluyken ısıtılmaz diye okudum Allah Allah nasıl yapıyordum dedim sen yazınca hatırladım. Bi gün önceden buzluktan çıkarıp buzdolabına koyuyordum gün içinde de babaannesi bakıyordu oğluma ona tarif etmiştim biberona koyup cezvede benmari usulü ısıtıp veriyordu. Çalışınca mecburen bir öğün öyle besleniyordu diğer öğün ek gıda alıyordu yarım gün çalışıyordum. Bakalım bu bebişte nasıl olacakBen önce buz dolabına çıkarıyorum poşetle. Poşetteki süt eriyince kaç cc içirceksem biberona alıyorum. Sonra benmari usulü ısıtıyorum. Denedim içiyor bebeğim
Emzik veriyorum canım, biberon hiç kullanmadikEmzik veriyor muydun sen normalde ben normalde emzik biberon kullanmadığım için öyle çekmedi ebe emzik emse çeker direkt dedi zaten d vitaminini de tükğre tüküre içiyor
Cöl bedevisi gibi başını kapatıyorum üstüne de muslin örtüyorumKızlar banyodan sonrada klimada tutuyo musunuz bebişleri
Aynen 2 klima hep çalıştı ondan herhalde birde zam gelmiş yok kimse çekemez site zatenKlimadan mi? Çok gelmiş gerçekten, birisi kaçak çekiyor olmasın
Benim eşimde azıcık uğraşıp sonra kaldırıp atmıştı önlüğü yani bana pratik gelmedi belki sen seversin değiştirme dursun istersen. Ek gıda dönemi baktın olmuyor duruma göre bitane daha diğer lastikliden alırsınAay sen öyle giydirmesi zor diyince değişim yapsam mı diye düşündüm ben de eşimin böyle şeylere hiç tahammulu yok. Dümdüz önlük niye almadık bunu aldın bak girmiyor kolu diye laf yapar
Klimasız odaya alıyorum kurutma masaj giyinme orda oluyor sonra geçiyoruz klimalı odayaKızlar banyodan sonrada klimada tutuyo musunuz bebişleri
Size neden o kadar çok geliyor ya bizim 1300 geldi. Yatak odası akşam 9 sabah 9 çalıştı. Oturma odası sabah 9 akşam 11 çalıştı. Eşim haftanın iki günü evde çalışma odası o iki günde sabah 8 akşam 6 çalıştı. Ben de mutfakta yemek yaparken ya da yemek yerken günde bir kaç saat çalıştırdım. Sürekli klimalar çalışıyor gibi ama bize 1300 geldiElektrik faturası 3700 geldi arkadaşlar artık bebemde çalışıp eve para getirmek zorunda
Ahahah ben şimdiden uyardım eşimi bak böyle böyleymiş dedim. Eğer laf ederse ben demiştim degistirseydik derimBenim eşimde azıcık uğraşıp sonra kaldırıp atmıştı önlüğü yani bana pratik gelmedi belki sen seversin değiştirme dursun istersen. Ek gıda dönemi baktın olmuyor duruma göre bitane daha diğer lastikliden alırsın