- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 30
Bende canım sınırlerım bozuluyor artık bıde kalk oyna yok bagırıyor yat uyu bagırıyor şaşırıyorumCanım 3 gündür bizde öyleyiz artık cıldırıcam resmen bütün gün onu uyutmaya uğraşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende canım sınırlerım bozuluyor artık bıde kalk oyna yok bagırıyor yat uyu bagırıyor şaşırıyorumCanım 3 gündür bizde öyleyiz artık cıldırıcam resmen bütün gün onu uyutmaya uğraşıyorum
Canım hadi seninki reflüden benimkinin bildiğim kadarıyla reflusu yok binde bir kusar ama şaşıp kalıyorum yaBenimki hep öyle canım reflüsü var ağzına geliyor ondan uyanıyor benimki
Canım benım arkadasımda 6 yaşını bekledi o iyi ki beklemişim diyor daha kolay oldu diyor ama bebeklerin hücreleri daha hızlı calısıyor ıyılesme suresi kısa doktorunu bulursan bence bebekken yaptırmak daha mantıklı psıkolojısınde de etkı yapmaz hatırlamazKızlar bugün bi eğitim araştırma hastanesine gittim çocuk cerrahiye, özellikle devlete gittim ticari amaç olmadığı için en doğru bilgiyi alacağıma inanıyorum. Sünnet der demez Doktor 3 aylık bebeğe sünnet yapmadıklarını söyledi direkt. Bebeğim sünnete uygun mu diye sordum. Muayene etti, sünnete engel bi durum yokmuş şükürki. Fikrini sordum böyle küçükken mi yapmak iyi büyükken mi diye.(günlerdir içimi kemiren bi konuydu) doktor bana çok net bi dille 6 yaşını bekle dedi. Bunun kadar küçükken sünnet ettirilip büyüyünce bana gelen bir sürü hasta var hergün, sünnet düzeltmesi için gelen dedi. Sakın kimseye inanmayın gaza gelmeyin bekleyin dedi. Orta yaşlı bi doktordu. Çıktıktan sonra Eşim bekleyelim 5-6 yaştan önce yapmayalım organı iyice gelişsin dedi. Bazen deri fazla alınıyormuş ya da fazla bırakılıyormuş. Bazende yamukluk veya gömüklük olabiliyormuş.Şimdi herkes erkenden yapıyor ya 5-6 yaşları beklemek bana biraz zor gelecek. bilemedim yaa doktor niye yalan söylesin dedim içimden hiçbir çıkarı yok. Fikrini sormasam söylemicekti ben özellikle sordum. Klipsli ve dikişli olayını da sordum . Çocuk önce 6 yaşına gelsin buraya gel onu o zaman konusuruz dedi
1.5 yaşı gecmesin deniyor canım. 1.5-6 yaş arası travma deniyor. En guzeli bilmeden yaptirmakHatırlar tabi o yaşta yapılınca canım. Ama düşünüyorum da eski nesil en azından kendi ailemden erkeklere hep cocukken yapılmış. Hiç birinde bi travma olmadı. Eşime de daha önceleri sordum hatırlıyor musun diye (7-8 yaşındaymış) hatırlıyormuş ama korkmamış üzülmemiş etkisinde kalmamış. Öyle dedi Şimdi dr bugün erken yaptırmayın deyince iyice gaza geldi organı iyice gelişsin derisi tam oluşsun öyle yaptırırz diyor. Ben kararsızım. Kendisi etkisinde kalmamış olabilir ama ya oğluşum etkilenirse diye 6 yaşta epey büyük gibi. Erkek kardeşim 2 yaşında sünnet olmuştu, bezden kesmişti annem. Çişini yapmaya korkuyordu acırsa diye. Hatta pipisine bakıp ağlamıştı
Tipatip aynisini yasiyoruz iki uc gundur. Tamamen daliyor bir anda gozunu tamamen acip uyumamak icin direniyor resmenKızlar benim bebişte bir sorun var uykuya daldırıyorum cok guzel dalıyor 5 dakıka sonra gozlerını acıyor tekrar aynı pozısyonda gerı daldırıyorum gerı 5 dakıka sonra uyanıyor sonra gerı uyutuyorum gece uykusuna boyle dalıyor sıkıntı ne olabilir sizce gündüz de bu durumun yaşandığı anlar olabılıyor
Anne olmak delilikmiş zatenAy her bebek çok farklı sorunları da çok farklı inşallah yaşamazsınız herkesin derdi başka valla artık hayatımız böyle sanırım her seylerini kafaya takacagiz anlaşılan
Biz 3 kişi 1 çocuğa yetişmiyoruz valla arada teyze takviyesi alıyoruzEşi evde olanlar çok şanslısınız keşke benimki de evden çalışsa
Otomatik olanı da denedim ama yavaş sallandığı için bizimki durmadı. Hızlı saklansın istiyorCnm biz kulaaniyoruz . Bunu alacağima otomatik sallanandan alsaymişim daha iyi olurdu İş görüyor ama öyle çok fazla içinde durmuyor .
Tam olarak bu değil ama anakucagi kullanıyoruz. Otomatik de var manuel de bence ikisinin yeri de çok ayrı. Çoğunlukla manuelde yatırıyorum çünkü daha rahat. Otomatik olan daha dik gibi. Otomatik olanın güzel yani ben mutfakta iş yaparken uyuyor uyanır gibi olursa saklandığı için geri dalıyor. Manuelin güzel yanı daha konforlu gibi yatış açısından. Ben genelde ayağımla sallıyorum manueli. Uyanınca yanında olmamak sıkıntı yanına koşup emzigini veriyorum ama bazen tekrar dalamiyor. İkisinin konforu da ayrı kisacasiBu anakucagından kullanan var mı acaba. Bebeğim 2 aylık olucak nerdeyse. Beşiği yatak odasında duruyor klima yetersiz geliyor artık orda yatamıyoruz beyaz tenli kızım hemen isilik oluyor. Salonda akşama kadar ya kucakta yara hamakta yatıyor. Bundan alsam gündüzleri el kol hareketi için yararı olur mu acaba.Eki Görüntüle 3457265 Eki Görüntüle 3457266
Kundak yaptın mı canım? Çok kıpır kıpır olunca sıkı kundak yapıyor eşim kucağında uyutuyorSabah 10 dan beri uzun süreli 1 saat bile uyumadı 5-10 dk en fazla uyuyor uyanıyor parka götürdük akşam orda da 1 dk bile oturtmadı beni sürekli ayakta durmamı istedi şimdi de kucağımda uyuyor ama kıpır kıpır. Anlamakta zorlanıyorum artık
Ayy hepsini almak istiyorum yeter ki dursun. 1 ay sonra işe başkıycam. Daha 1 gün bile rahatça sevemiyoruz bile çocuğu sürekli ya mızmız oluyor gazdan dolayı. Yada ağlamasın diye sürekli uyutmaya çalışıyoruzTam olarak bu değil ama anakucagi kullanıyoruz. Otomatik de var manuel de bence ikisinin yeri de çok ayrı. Çoğunlukla manuelde yatırıyorum çünkü daha rahat. Otomatik olan daha dik gibi. Otomatik olanın güzel yani ben mutfakta iş yaparken uyuyor uyanır gibi olursa saklandığı için geri dalıyor. Manuelin güzel yanı daha konforlu gibi yatış açısından. Ben genelde ayağımla sallıyorum manueli. Uyanınca yanında olmamak sıkıntı yanına koşup emzigini veriyorum ama bazen tekrar dalamiyor. İkisinin konforu da ayrı kisacasi
Ellerini hafif bile kapatsak gözünü açıyor hemen. Tutmama bile izin vermiyorKundak yaptın mı canım? Çok kıpır kıpır olunca sıkı kundak yapıyor eşim kucağında uyutuyor
Elektrikliye baştan alıştırmak gerekiyor deniyor genelde. Sanırım her bebek sevmiyor o yüzden ben çok küçükken ona koyarak denedim. Şimdi çok uyutmuyorum onda ama en azından duruyor orada bir süreAyy hepsini almak istiyorum yeter ki dursun. 1 ay sonra işe başkıycam. Daha 1 gün bile rahatça sevemiyoruz bile çocuğu sürekli ya mızmız oluyor gazdan dolayı. Yada ağlamasın diye sürekli uyutmaya çalışıyoruz
Çok az almış kuzum benim ya bizde yarın gidecez bakim benimki her yedigini çıkarıyor bakalım aldı mı kilo saglık ocagı çagırdı boy kilo takip eger almamışsa bende kendi doktoruna götürecemİlk ay 600 gr aldı kuzum ikinci ay da 500 gr aldı az yani alt sınırda. İlk ay kullanmadım mama nadiren verdim de ikinci ay 500 olunca artık reflü mamasına başladık. Ama yine az alıyor işte bugün başka bi doktora götürdüm yine günde 20 gr almış, anne sütüyle de 20 gr alıyordu. Yine de doktor mamaya devam et hatta her emzirme sonrası teklif et dedi
Sıcakta sürekli kucakta nasıl rahat ediyor bilmiyorum. Gaz yüzünden çok çekiyoruz hep hareket halinde olmak istiyorElektrikliye baştan alıştırmak gerekiyor deniyor genelde. Sanırım her bebek sevmiyor o yüzden ben çok küçükken ona koyarak denedim. Şimdi çok uyutmuyorum onda ama en azından duruyor orada bir süre
Demekki 12. Hafta atagı canım benimkide yarın 3 ay bitiyor 3 gündür ne kolumda ne ayagımda ne belimde hayır kaldıKızlar çıldırmak üzereyim bugün tam 3 aylık oldu ,
13. Haftamız. Mosmor olana kadar ağlıyor ya üç gündür neye uğradığımı şaşırdım hiç bir işimi yapamıyorum of deliricem psikoloğa gitmek üzereyim alkolik biri olsam kasa kasa bira içmiştim ya
Annenin stresi bebege direk geçiyor canım benim bebegimde 3 gündür ondan böyle olabilir çünkü eşime çok sinirliyim uyuz oluyorumKızlar ben mahvoldum ya doktora götürdüm, sen stres olduğun için böyle oluyor bebek etkileniyor dedi, kakasını hala yapmadı fitil verdi doktor onu koyduk, mamayı değiştirdim aptamilin kaka yapmayan bebekler için maması varmış onu aldık . Çok üzgünüm ya