Kızlar bugün bi eğitim araştırma hastanesine gittim çocuk cerrahiye, özellikle devlete gittim ticari amaç olmadığı için en doğru bilgiyi alacağıma inanıyorum. Sünnet der demez Doktor 3 aylık bebeğe sünnet yapmadıklarını söyledi direkt. Bebeğim sünnete uygun mu diye sordum. Muayene etti, sünnete engel bi durum yokmuş şükürki. Fikrini sordum böyle küçükken mi yapmak iyi büyükken mi diye.(günlerdir içimi kemiren bi konuydu) doktor bana çok net bi dille 6 yaşını bekle dedi. Bunun kadar küçükken sünnet ettirilip büyüyünce bana gelen bir sürü hasta var hergün, sünnet düzeltmesi için gelen dedi. Sakın kimseye inanmayın gaza gelmeyin bekleyin dedi. Orta yaşlı bi doktordu. Çıktıktan sonra Eşim bekleyelim 5-6 yaştan önce yapmayalım organı iyice gelişsin dedi. Bazen deri fazla alınıyormuş ya da fazla bırakılıyormuş. Bazende yamukluk veya gömüklük olabiliyormuş.Şimdi herkes erkenden yapıyor ya 5-6 yaşları beklemek bana biraz zor gelecek.
bilemedim yaa doktor niye yalan söylesin dedim içimden hiçbir çıkarı yok. Fikrini sormasam söylemicekti ben özellikle sordum. Klipsli ve dikişli olayını da sordum . Çocuk önce 6 yaşına gelsin buraya gel onu o zaman konusuruz dedi