- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
Konudan bağımsız Fito krem cok harika bir krem , iyi gelecektir minnoşa inşallahBizim de pişik oldu canım dün Dr kontrolumuz vardı gösterdik. Ben normalde pişik kremi sürüyorum ama topak topak oluyordu bir süre sonra içeriği yağ olmasına rağmen. Dr iki tane krem yazdi bunları çok kızarık olduğu zaman kullan dedi. Poposuna da surebilirmisim. Normal zamanda pişik kreminden devam edersin ilerleyince de bu ikisini sur dedi
Oh maşallah iyi olsunda artık burnunu açıvercen hiracığımızın canım. Az kaldı dayan en kısa zamanda eskiye dönecek minik kuzu. Geçen oğluşum üşütünce benimde üzüntüden başıma ağrılar giriyordu çok pişmandım ona bakamadım diye kendimi suçluyodum ama anne sütü şifa bikaç gün sonra toparlamıstı Allaha şükürCanım dün akşam yine acildeydik tıkanıyor bende korkuyorum burnunu temizlemeye ateşide düşmedi kan tahlili ciger filmi burun temizleme yapıldı çocugumun hali kalmadı aglamaktan ama hala gözlerimin içine bakıp gülmesi bitirdi beni yaş biraz geçince annelikte babalıkda daha duygusal geçiyor eşim bakıp bakıp agladı çok şükür temiz çıktı sonuçlar burun temizlemeyide doktor gösterdi temizlemek zorumdasın dedi böyle canım sagol canım
Ahh para parayıı çekse dee gelse bana ama önce çekmek için bolca para lazım banaAynen öyle canım uyudukça uyur uyumazsa hiç uyuyamıyorlar. Para parayı çeker uykuda o misali