Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aay dimi aslında babalarına videoya cektirebiliriz ileride çok gülerizÇok tatlı oluyolar yaa şu anlarını kavanoza koyup saklayabilsekk anneye yakalanmadan gizlice tv izleme çabaları
Test yaptın negatifse eşinde kendinden eminse ilaçtandır kuzum gecikme yapıyorKuzum şimdi istemiyorum aslında doktor 1 sene düşünme senin sağlığın için dedi 5 aydır yasmın kullanıyordum bıraktım geçen ay ama geri çekilme ile korunduk bu ayda 3 gün geçti hatta 4 diyebiliriz saat gece 3 eşim kendinden emin ama ilacı bıraktım diye düzensizleşti herhalde
Bende haftalardır böyleyim canım ne gazmış diyorum aglıyorum artık rahatlayamıyorumKizlar bebem 2 gundur surekli agliyor.ancak sokakta susuyor atak haftasi falan sanirim.kucagimda bile tek bir pozisyon haric durmuyor.ay anam bide herseyden o kdr cabuk sikiliyor kii ... Hevesi 5 dkyemek bile yediremiyorum yemiyor.gozu hep disarda..
Allah yardimcin olsun canim.benim bebemde son 1 haftadir cok gazli..anne sutu orani artti mama azaldi ama bagirsaklar dogal olarak alisik degil.gaz yapti alisma surecinde...masaj cok iyi geliyor.elime bebe yagi aliyorum.bi 20 dk karnina ayaklarina masaj yapip bisiklet hareketi falan yaprieiyorum.rahatliyor.Bende haftalardır böyleyim canım ne gazmış diyorum aglıyorum artık rahatlayamıyorum
Bana da imza attırdı hatta kötüye alıştırdı alcak diye girdim ameliyata ama almamış şükürler olsun birde benim ameliyatta 2 kere kalbim durdu 2 kere adrenalin vurulmuşum şok cihazı bunları okudum hep dosyamda ona rağmen devam etmiş ameliyata kanama durmuyor diye almamış helal olsun yoğum bakımdan çıkınca servise yanıma geldi gözlerinin içi gülüyordu benim hayatımı kurtardığı için sanki onun eseriymişim gibi bakıyor gururlanıyordu onun sayesinde hayattayım çocuklarımın başındayım rabbim ayağına taş değdirmesin aldığı para ana sütü gibi helal olsunGerçekten doktorun çok profesyonelmiş canım Allah bir daha yaşatmasın tabi ama böyle iyi bir doktor olmasa ameliyat anında uğraşmaz komple de alabilirlerdi. Bi arkadaşımın rahmini direkt almışlardı yazık. Bana da ameliyattan önce el yazısı ile eğer gerekirse rahmin alınabileceğine dair yazı yazdırıp imzamı almışlardı. Şükür ki kanamayı durdurabilmişler alınmadı. Ameliyat biter bitmez ağladığımı hatırlıyorum.
Oldum oldum şükür kuzum yok test yapmadım bugün de olmasaydım eğer test yapacaktım ama bi baktım sabah geldi ilaç mahvetti beniTest yaptın negatifse eşinde kendinden eminse ilaçtandır kuzum gecikme yapıyor
Allahım gönlüne göre sahlıkla nasip etsin inşallah canım benimOldum oldum şükür kuzum yok test yapmadım bugün de olmasaydım eğer test yapacaktım ama bi baktım sabah geldi ilaç mahvetti beni
Daha hareket etmiyor kuzum ama bugün bi bıçak batması gibi oldu. Yavaş yavaş hissedeceğim heraldeAhh sormaa zaman su gibi geçiyor çok cabuk büyüyolar canım karnımdaki hareketli halleri geliyor aklıma onu bile simdiden özler oldum seninki de muhtemelen hareketlenmeye başlamıştır
Canımm seni tekrar görmek çok güzel toparlanmış olmana sevindimKızlar merhaba ben geldim C Chen31 melegim can edahandro nasılsınız nasıl gidiyor bakalım sizleri özledim nickleri aklıma gelmeyen kuzucuklarım kusuruma bakmasın
Aynen oyle oluyor, topakları açmak için çatalla eziyorum ama cama nokta nokta yapışan toz granülleri var, normali o işte kalın bi mama, içinde topak olmasın ona dikkat et
Ay evet topak da oldu ve baya zor içti kızım uzun sürdü, tamam canım ezeyim ben de bir dahakine normal mama gibi döndürerek karıştırmaya çalıştım ama olmadı.Aynen oyle oluyor, topakları açmak için çatalla eziyorum ama cama nokta nokta yapışan toz granülleri var, normali o işte kalın bi mama, içinde topak olmasın ona dikkat et
Canım ınankı bende sureklı elım masajda harekette cok huzursuz bı bebek oldu elını yuzune carpsa asırı derecede aglıyorAllah yardimcin olsun canim.benim bebemde son 1 haftadir cok gazli..anne sutu orani artti mama azaldi ama bagirsaklar dogal olarak alisik degil.gaz yapti alisma surecinde...masaj cok iyi geliyor.elime bebe yagi aliyorum.bi 20 dk karnina ayaklarina masaj yapip bisiklet hareketi falan yaprieiyorum.rahatliyor.
Kızlar bu arada kontroldeyken oğlum elini ağzına soktu yine baya emdi. Doktor çıkacak dişlerinin yeri kaşınmaya başlamış normalde 3.ayda başlar sizinki erken başlamış erken çıkar dişi dedi. Sizin de bilginiz olsun burda hemen hemen herkesin bebişi yapıyo çünkü onu. Ben de elini ağzına götürünce herkes aç bu çocuk diyor dedim. Parmağını emmiyor ki çocuk elini somuruyor bu açlık değil dedi. O kaşıntı kendisini huzursuz edebilir öyle olursa eğer 10 tane karanfili ezip çok az zeytinyağıyla karıştırıp buzdolabına koy macun kıvamına gelecek ara ara diş yerlerine onu sür dedi.2.ay kontrolüne geldik. 1010 gr almış bebiş doktor yine de 3 saatte bir beslemeye devam dedi gece de dahil hem de ölçüyü 120’ye çıkar dedi. Sizin doktorlar genelde geceleri uyandırma demişti diye hatırlıyorum kafam karıştı o yüzden
Ben size diş yerleri disler kasiniyo derken boşa demiyordumKızlar bu arada kontroldeyken oğlum elini ağzına soktu yine baya emdi. Doktor çıkacak dişlerinin yeri kaşınmaya başlamış normalde 3.ayda başlar sizinki erken başlamış erken çıkar dişi dedi. Sizin de bilginiz olsun burda hemen hemen herkesin bebişi yapıyo çünkü onu. Ben de elini ağzına götürünce herkes aç bu çocuk diyor dedim. Parmağını emmiyor ki çocuk elini somuruyor bu açlık değil dedi. O kaşıntı kendisini huzursuz edebilir öyle olursa eğer 10 tane karanfili ezip çok az zeytinyağıyla karıştırıp buzdolabına koy macun kıvamına gelecek ara ara diş yerlerine onu sür dedi.
Kakası da son seferde yarısı yeşil biraz katı kıvamdaydı fotoğrafını gösterdim. Mama verdikten sonra 3-4 çay kaşığı su ver mamasına da zeytinyağı kat daha sık yapmasını da sağlar dedi.
Ben puseti arabaya koyup alışveriş merkezi olsun dışarısı olsun puseti bebek arabasına takip öyle geziyorum bazen uyuyo bazen uyaniyo bakiniyo oyleKızlar selaamm. Bebislerinizle gezebiliyor musunuz ya ? 64 günlük oğlum var bebek arabası normal araba sevmiyor kucak dışında uyuyakalamıyor. Uyanıklık süresi 1 saat o yüzden dışarıya çıkamıyorum çok geriliyorum. Kucağımda uyutup arabasına koysam 15 dk ya uyanıyor. Sanki onunla hiç gezemicem ama herkes geziyor gibi geliyor. Parka gidemiyorum bile. Oysa her gün parka giderim diyordum. Sling vs sevmiyor zaten çok sıcak duramiyor icinde. Siz neler yapıyorsunuz nasıl geziyorsunuz ya da bebisleriniz duruyor mu?? Tatile giden bile var ben markete gidemiyorum valla
Benim bebeğim pusette 15 dk sonra sıkılıyor sevmiyor o yüzden süreyi uzatamıyorum. Kendi kendine hiç uyumadı şimdiye kadar pusetinde vsBen puseti arabaya koyup alışveriş merkezi olsun dışarısı olsun puseti bebek arabasına takip öyle geziyorum bazen uyuyo bazen uyaniyo bakiniyo oyle
Benimki simdi biberonun ucuyka oynasmaya basladi.son bikac gundur.emmiyor oynasiyor.sanidim kasintidan.3.ayi bitirdik 4 e gectik.Kızlar bu arada kontroldeyken oğlum elini ağzına soktu yine baya emdi. Doktor çıkacak dişlerinin yeri kaşınmaya başlamış normalde 3.ayda başlar sizinki erken başlamış erken çıkar dişi dedi. Sizin de bilginiz olsun burda hemen hemen herkesin bebişi yapıyo çünkü onu. Ben de elini ağzına götürünce herkes aç bu çocuk diyor dedim. Parmağını emmiyor ki çocuk elini somuruyor bu açlık değil dedi. O kaşıntı kendisini huzursuz edebilir öyle olursa eğer 10 tane karanfili ezip çok az zeytinyağıyla karıştırıp buzdolabına koy macun kıvamına gelecek ara ara diş yerlerine onu sür dedi.
Kakası da son seferde yarısı yeşil biraz katı kıvamdaydı fotoğrafını gösterdim. Mama verdikten sonra 3-4 çay kaşığı su ver mamasına da zeytinyağı kat daha sık yapmasını da sağlar dedi.