- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Onlar derindeki sümüğü getirmiyo ama yinede temizliyo da tazyikli sıkman lazim..Çok canım şırınga degil damla gibi agzını kıvırıp açıyorsun. Tıkandı yine nefes zor alıyor normal burun damlası gibi damlattım açıldı çok sıkmaya korkuyorum
Durmuyor bebek arabasındaBenim bebişim de aynı şekilde en fazla 20 dk uyuyabiliyor sırtüstü. Bebek arabasında vs nasıl uyuyor peki
Ay aynı benimkiDurmuyor bebek arabasında
Kendıne de verdiğimde o gun 3 saat aglama krızıne gırdı canım cok zor bı gündüAaa çok şaşırdım tadı sütüne geciyordut hoşuna gitmiyordur belki de
Günde kaç defa yaptın canım bize 4 dedi ama tıkandıkça yapılır mı acabaOnlar derindeki sümüğü getirmiyo ama yinede temizliyo da tazyikli sıkman lazim..
Bu şekilde yapıyorum ben
Tikandikca yaptım da bu yöntemle siringayla yapılanda kolay kolay tıkanıyor, serum fizyolojikte çok hızlı tikaniyordu bizdeGünde kaç defa yaptın canım bize 4 dedi ama tıkandıkça yapılır mı acaba
O diş tomurcuğu canım yerini belli ediyor. Tomurcuktan 3 ay sonra kabarmaya başlıyor da çıkıyor ama seninki erken diş çıkaracakKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mugolden-snitch gulumsebebek C Chen31 melegim can P Pembepilates O ozgeeeee1 genc-anne Begonya2 kubiskubiskubis annee27 medusaa Z zaynfuruze ve diğer anneler
Diş yerleri bence. Daha erken gibiKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mugolden-snitch gulumsebebek C Chen31 melegim can P Pembepilates O ozgeeeee1 genc-anne Begonya2 kubiskubiskubis annee27 medusaa Z zaynfuruze ve diğer anneler
Eyvah yandım mememi isirmasindan çok korkuyorumO diş tomurcuğu canım yerini belli ediyor. Tomurcuktan 3 ay sonra kabarmaya başlıyor da çıkıyor ama seninki erken diş çıkaracak
Evet çabuk tıkanıyor ateş 37.8Tikandikca yaptım da bu yöntemle siringayla yapılanda kolay kolay tıkanıyor, serum fizyolojikte çok hızlı tikaniyordu bizde
10 gün falan oldu canım, bir ara çok emmek istedi demiştim ya o zaman olduAllah allah seninki niye öyle oldu kaç zamandır var
Aferinde ateş düşürücü özelliği var miymisEvet çabuk tıkanıyor ateş 37.8
Evet yutmayi bilmedikleri için oluyormuş ama erken dis çıkartma da olabiliyormuş bakalım bugün sorayımYok canım kesin degil örnek verdim mesela 8 aylık çıkaracak salya akması başlıyor 5 aylıkken ama bizimkilerin salyası tükürük salgısı çogaldıgı için bence
Bir de köpük köpük çıkartıyor ağzından baloncuk şeklindeBeeen..resmen salyalari akiyor...
Sen boşver o zaman canim hiç kullanmaKendıne de verdiğimde o gun 3 saat aglama krızıne gırdı canım cok zor bı gündü
Bizimkinin de buna benzer ama ben yerini belli eden kısım o diye düşünmüştüm, ilk bebişim olunca bilmiyorum da su an bunlar diş miKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mugolden-snitch gulumsebebek C Chen31 melegim can P Pembepilates O ozgeeeee1 genc-anne Begonya2 kubiskubiskubis annee27 medusaa Z zaynfuruze ve diğer anneler
Diş yerleri onlar canım bence benimkinin de öyle ama işte oğlumun 4.5 aylıkken çıktı e seninki de 2.5 aylık sayılır belirtiler başlamış olabilir artık erken çıkaracak gibi o zaman. Oğlum hiç ısırmadı bu arada 2 sene emzirdim ben dişleri de erken çıktı ama maşallah diyim ısırmadı. Zaten memelerim hassas ısırsa hemen yarılırdıKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mugolden-snitch gulumsebebek C Chen31 melegim can P Pembepilates O ozgeeeee1 genc-anne Begonya2 kubiskubiskubis annee27 medusaa Z zaynfuruze ve diğer anneler
Bak yanlarında yok diş yeri buyuk ihtimal geliyo ama 2 3 ay sonraBizimkinin de buna benzer ama ben yerini belli eden kısım o diye düşünmüştüm, ilk bebişim olunca bilmiyorum da su an bunlar diş mi
doktor aferin verme demedi ama 6 aya kadar önermiyoruz dedi canım calpol verdim ama bu gribi nasıl gececek bilmiyorumAferinde ateş düşürücü özelliği var miymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?