- 25 Eylül 2022
- 9.232
- 13.369
- 36
Diş degil canım onlar yerleri bizdede varBak yanlarında yok diş yeri buyuk ihtimal geliyo ama 2 3 ay sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş degil canım onlar yerleri bizdede varBak yanlarında yok diş yeri buyuk ihtimal geliyo ama 2 3 ay sonra
Bol anne sütü ve burun temizliği malesefdoktor aferin verme demedi ama 6 aya kadar önermiyoruz dedi canım calpol verdim ama bu gribi nasıl gececek bilmiyorum
Benim memem 2 3 gündür aciyinca bakmak istedim normalde yoktu görünce dişler geliyo sandım ama yanlarindaki dişlerin yeri neden belli degilDiş degil canım onlar yerleri bizdede var
Ne zamana geçerBol anne sütü ve burun temizliği malesef
Onu bilmiyorum ama canım sadece ön alt ve üst dişlerin yerleri belli oluyor dogduklarında da öyleydi dikkatini çekmemiştir belkiBenim memem 2 3 gündür aciyinca bakmak istedim normalde yoktu görünce dişler geliyo sandım ama yanlarindaki dişlerin yeri neden belli degil
Bizim ilk 3 gün yoğundu sonra azalarak 1 haftada geçtiNe zamana geçer
Allah allahOnu bilmiyorum ama canım sadece ön alt ve üst dişlerin yerleri belli oluyor dogduklarında da öyleydi dikkatini çekmemiştir belki
Doğduğunda beri belirli aslında o yerler. İlk ön dişler çıkıyor galiba. Belki de o yüzdendir. Benim bebeğim silikonla emerken bile bazen canımı yalıyor sinirli olduğunda dişler çıkınca ne yapar artıkBenim memem 2 3 gündür aciyinca bakmak istedim normalde yoktu görünce dişler geliyo sandım ama yanlarindaki dişlerin yeri neden belli degil
Ay hiç güzel olmadı param çöp oldu boşuna yapmayınBurdayım burdayım yettim kızlar
at bakim attın mı görmedim
Yaaa dedim bak size ben sabit durmuyor çocuk zaten tam basamıyor tam bastığında yani bi tık büyüdüğünde de daha çok devriliyor
Hahahaha bu güzeldi hele e bebekten aldıysan resmen çöp. Daha çok kıytırık yapıyolar onlar
Aaaaa erken çıkacak sizinKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mu @golden-snitch @gulumsebebek @Chen31 melegim can P Pembepilates @ozgeeeee1 genc-anne @Begonya2 @kubiskubiskubis annee27 @medusaa @zaynfuruze ve diğer anneler
Canım senin doktorun kaka konusunda ne dedi , seninki kaç güne bir yapıyorHahahaha tamamen vazgeçmiş değil
Siz hiç dinlemediniz kiBize yasaktı ilk 3 ay ve son 3 ay ilk 3 ay kanamam vardı yasaktı son 3 ayda bebegin plesentası aşagıdaydı yasaktı yasakta yasak yani dogum yaptım 3 ay yasak dedi dinlemedik tabi
aaa bizde de çok salya varKızlar size bir şey sorcam.. bebegimde tükürük salgısı 2 3 haftadır var ve 2 3 gündür mememi emerken acıtıyor acaba dişleri mi geliyo alttan yavaş yavaş
Canım nasıl oldu kızınÇok canım şırınga degil damla gibi agzını kıvırıp açıyorsun. Tıkandı yine nefes zor alıyor normal burun damlası gibi damlattım açıldı çok sıkmaya korkuyorum
benim yeğenim 5 aylıkken çıkardı, onun kardeşi 1 yaşında çıkardı çok değişiyor bu işler bebekten bebeğe benim arkadaşımın kızı 4 aylıkken gözüküyordu hafiften5 aylıkken kesin çıkartıyor mu bı dış? Geçen instada gördum 8 aylık hala yok falan diyor ama ben mi yanlış anladım acaba
Doktor anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal dedi 2-3 güne bir yapıyor benim ki bazen her gün yaptığı da oluyor ama hiç günde 3-4 yapmadı doğduğundan beriKızlar kaç güne kadar kaka yapmaması normal
Aferin değil de calpol mu versen hemen geçer inşallah bir de bol bol emzir burnunu temizleNe zamana geçer
Teşekkür ederim canımDoktor anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal dedi 2-3 güne bir yapıyor benim ki bazen her gün yaptığı da oluyor ama hiç günde 3-4 yapmadı doğduğundan beri
Oldu oldu harika bir nişandı tr tek eşimde babası dışında ailesiyle görüşmeme kararı aldı mükemmeldi kurtuldum yılanlardan
Mamayla da takviye alıyorsa 1 haftaya kadar normal demişti doktorum. Ben mamasına zeytinyağı katıyorum 3 ginü geçerseKızlar kaç güne kadar kaka yapmaması normal
Dişlerin yeri şimdiden belli canım. Erken çıkarır senin bebiş dişleriii. benim kızım 4 aylıkken salyalanıp diş belirtileri vermişti 6 aylık olduğu gibi diş çıkarmıştıKızlar bunlar diş değil mi alttan geliyo mu @golden-snitch @gulumsebebek @Chen31 melegim can P Pembepilates @ozgeeeee1 genc-anne @Begonya2 @kubiskubiskubis annee27 @medusaa @zaynfuruze ve diğer anneler
Kaç kaşık zeytinyağı koyuyorsun canım mamayaMamayla da takviye alıyorsa 1 haftaya kadar normal demişti doktorum. Ben mamasına zeytinyağı katıyorum 3 ginü geçerse