Ben bir tekini çöpe atmışım hiçbir yerden çıkmadı ama zaten gümüş kapağı taksam bile ped takmam lazım sütüm akıyor bi durmadı.. ped nemlendirdigi için sadece bebek emerken 2 3 gündür aciyo bebek yapiyo onu bence yara yok sadece bebek emdikten sonra kızarıklık oluyo.. Ben gogsum havalansin diye bazen sutyen va hiçbir şey giymeden sadece atletle takılıyorum
Tüh ya hatırlasan bizede bir fikir olurdu
Bizde çıkan sümüğü görsen birde böyle uzayan o burundan nasıl çıktı dersin çocuğun resmen ciğerine kadar temizlemislerdi acilde ve ben o bebegim nasıl nefes almış şok geçirmiştim.. Sen içini ferah tut nefes alışverişi garip geliyorsa delik temiz gözükse bile temizle çünkü bizde delik temiz gözüküp o kadar çıkmıştı zaten beni şaşırtan oydu.. en kötü acile git yapmak istemezsen onlar yaparlar bebegin rahat eder.. inşallah aferinin faydası olur ama bize viral enfeksiyon olduğu halde burnunu temizle bol bol emzir demişti doktor ama burda bi annenin bebeğini tek fark ateşi olduğu için hastanede yatirmislardi sen ateşini de kontrol etmeyi unutma