- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
Allah şifa versin canım inşallah çabuk geçer bu durumuEvet çabuk tıkanıyor ateş 37.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin canım inşallah çabuk geçer bu durumuEvet çabuk tıkanıyor ateş 37.8
Ay ciddi misin neden harikaydı ki nişan? Sen gitmeyecez demiştin sankiOldu oldu harika bir nişandı tr tek eşimde babası dışında ailesiyle görüşmeme kararı aldı mükemmeldi kurtuldum yılanlardan
Teşekkür ederim canımAmeda marka canim.bu model.
1 haftaya kadar yapmaması normal demişti canım 7 gün olduğunda lavman yaptırmıştı acilde. Şu anda 2-3 güne bir yapıyorCanım senin doktorun kaka konusunda ne dedi , seninki kaç güne bir yapıyor
60 cc yapıyorum mamayı bir çay kaşığı koyuyorum canımKaç kaşık zeytinyağı koyuyorsun canım mamaya
Kız sulti bu kadar bakım yapacak vakti nereden buluyorsun anlat birazAy hiç güzel olmadı param çöp oldu boşuna yapmayın Eki Görüntüle 3452371
Aynı canım tıkalı hala ne uyuyor ne uyanık durabiliyor ateşide var çok moralim bozuk dokunsalar aglıcamSiz hiç dinlemediniz ki
aaa bizde de çok salya var
Canım nasıl oldu kızın
benim yeğenim 5 aylıkken çıkardı, onun kardeşi 1 yaşında çıkardı çok değişiyor bu işler bebekten bebeğe benim arkadaşımın kızı 4 aylıkken gözüküyordu hafiften
Calpola geçtim canım bir defa verdim aferin temizliyorum anında geri tıkanıyor anlamadım kiAferin değil de calpol mu versen hemen geçer inşallah bir de bol bol emzir burnunu temizle
Dr'a sordum bugün normal tükürük durumu dedi, dişle ilgili değilmiş şu anki tükürük, yutamadığı icinmisBak yanlarında yok diş yeri buyuk ihtimal geliyo ama 2 3 ay sonra
Erken de cikartsin istemem ya geç çıkan diş daha iyi olur geç dökülür derler ama bakalımSiz hiç dinlemediniz ki
aaa bizde de çok salya var
Canım nasıl oldu kızın
benim yeğenim 5 aylıkken çıkardı, onun kardeşi 1 yaşında çıkardı çok değişiyor bu işler bebekten bebeğe benim arkadaşımın kızı 4 aylıkken gözüküyordu hafiften
Kakası yeşil ve mukusluydu, gaita verdik enfeksiyon çıktı 6 gündür antibiyotik kullanıyoruz. Bahsettigin belirtilerden yalnızca mukus ve gürültülü kaka var. Yoğun kusma çok olmuyor. 20 sinde kontrolü var doktor belki tekrar değerlendirirMerhaba. Benim bebeğimin de süt alerjisi hatta sanırım çoklu besin alerjisi var. Eğer yoğun huzursuzluk, kaka da mukus ve ya kan, geçmeyen pişik, hırıltı, egzama gibi döküntüler,.kadın gurultusu, gürültülü kaka gibi belirtiler varsa alerjiden şüpheleniliyor. Birde reflüsu tetiklendiyse yani yoğun kusma varsa eğer gözlemleyin ve diyet yapın birksc gün
Ete ek olarak ekleme yapim sütün tadınıda lezzetli yaparmışKızlar tavuktan sonra et de aşırı süt arttırıyor bilginize. Dün et haşlamıştım. Suyunun içine didip öyle yedim. Sağ gogsum aşırı büyümüş bebişim zor emdi daha da süt var bitmedi, bebiş ememezse sagcam. Tavukmus etmiş süte birebir bence
Gözün aydın canım inşallah benim bebişimde çabucak iyileşir bizse aşılarını yaptırırızBugün ben de bebişim de kulak burun boğaza gittik. Kulağım tikanmisti, bebisimiz de horluyor arada diye götürdük. Bana bakarken burnuma kamera soktu o kadar rahatsız ediciydi ki gözümden yaş geldi. Aynı şeyi yavrukuşuma da yaptılar çok ağladı haklıydı da çok kötü bir şey şükür bir sıkıntı yokmuş serum fizyolojik ile temizleyebilirsiniz gerektikçe dedi. 3 tane de aşı olduk bugün 2 menenjit 1 rota onlarda da ağladı ama şükür kucağımda bir süre sonra sakinleşti
Benimkinin mukus hep vardi dün kakasinda kanda gördüm Bende diyet yapicam bakalım. Sen diyet yapıyor musun et,yumurta yiyormusun sadece süt ürünleri miMerhaba. Benim bebeğimin de süt alerjisi hatta sanırım çoklu besin alerjisi var. Eğer yoğun huzursuzluk, kaka da mukus ve ya kan, geçmeyen pişik, hırıltı, egzama gibi döküntüler,.kadın gurultusu, gürültülü kaka gibi belirtiler varsa alerjiden şüpheleniliyor. Birde reflüsu tetiklendiyse yani yoğun kusma varsa eğer gözlemleyin ve diyet yapın birksc gün
O iste serum fizyolojik genizdekileri temizlemiyor. Birazdan foto stcam onu al siringa al bebeğin ön yüzü tamamen yere paralel olacak şekilde eşin tutucak sen siringadan basacaksin 2 burun deliğine anında eşin sirtina gaz çıkarır şekilde vuracak.. direkt çıkıyor sular O kalan sular için vuruyo sonra bebeği cevirmeden aspiratorle burun deliklerini çek gör çocuk nasıl açılıyor bunu yaparken sen zorlaniyorsun bi O kadarAynı canım tıkalı hala ne uyuyor ne uyanık durabiliyor ateşide var çok moralim bozuk dokunsalar aglıcam
Masallah Fiyatlar ne kadarmisBugün ben de bebişim de kulak burun boğaza gittik. Kulağım tikanmisti, bebisimiz de horluyor arada diye götürdük. Bana bakarken burnuma kamera soktu o kadar rahatsız ediciydi ki gözümden yaş geldi. Aynı şeyi yavrukuşuma da yaptılar çok ağladı haklıydı da çok kötü bir şey şükür bir sıkıntı yokmuş serum fizyolojik ile temizleyebilirsiniz gerektikçe dedi. 3 tane de aşı olduk bugün 2 menenjit 1 rota onlarda da ağladı ama şükür kucağımda bir süre sonra sakinleşti
Ben sarımsak sos biraz da pul biber karabiber ve sirke attımEte ek olarak ekleme yapim sütün tadınıda lezzetli yaparmış