- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Ya ben de Kimyon denedim dün gece ama geri tükürdü bebem mamaya mı karıştırsam. Gaz sorunu yoktu hiç birkaç gündür sıkıyorHala kimyon içmiyor yaa bu kadınn Allaaam çıldrıcaaaaam
Kız biz burda söyleye söyleyee mahvolduk denesene artık şu kimyonu çocuğun gazını alsın uykusu bölünmesin yazık
Denedin miDur bende öyle deniyim madem bakalım nasıl oluyomuş
Valla korkar oldum artıkbisey yazmaya gelmiyo bura ahahaha
Canım benimkide direkt içemiyor midesini bulandırıyor. Mamasına katıp veriyorum bendeYa ben de Kimyon denedim dün gece ama geri tükürdü bebem mamaya mı karıştırsam. Gaz sorunu yoktu hiç birkaç gündür sıkıyor
Yazma valla geçen bisey yazmıştın sonradan bebişine oldu olanDenedin mihe yaa bende yazmıyorum artık bebekte iyileşen durumları
Ah bu anneler... Çoğu aynı demek kiBenim ikinci çocuk ama yine acemiymişim bak. Bana sağ diyen olmadı, kendimde akıl etmedim. Annemlere kalsa sağmaya gerek yok. Geçenlerde sağma fikri geldi ama cesaret edemedim. Ama şimdi sütüm iyice azaldı. Artık bişeyler yapmazsam pişmanlığım yarın daha da büyük bi boyuta ulaşacaktı. Bebek emmedikçe ben sağmadıkça zaten birgün bitme noktasına gelecek dedim ve bi yerden başladım artık. Ben elimden geleni yapıcam , nasibi veren Allah , elbet güzel bi sonuca ulaştırır . Sağarak güzel sonuçlar alan arkadaşlarımız var onlarda ilham kaynağım oldu sağolsunlar
Benimkide altı saat uyudu koca yatakta yatagın yarısını o kaplıyor uyandıgımda kafası yanımda degildi ayaklarını gördüm bi korkuyla kalktım dönüp gitmiş hala nasıl dönmüş aklım almıyorKızlar bebem dün gece 7 saat uyuduuyanıp uyanıp kontrol ettim hatta kaymış yatağında yukarı falan çektim nasıl olsa uyanır dedim ama uykuya devam etti. Bu bebelerin asla ortası yok
Benimkide 11 den önce geçmiyor gece uykusuna pek nadir 10.30 da uyuduguBenimki de 11-12 den önde uymuyor
Bebeklerin kendi düzeni nasılsa o canım onlar düzeni kuruyor biz devam ettiriyoruz yaramaz bi bebekle istedigin kadar düzene koy olmuyor uyumayan çocugu imkanı yok 9 da gece uykusuna geçiremezsinBen son zamanlarda biraz özenli davranmaya başladım. 9da odaya götürmeye çalışıyorum ama 9da uyumuyor hic. 10-11'i buluyor. 3-4 gibi kalkıyor, bir de 6-7 gibi uyanıyor. Uyuyabilirse bir kez daha uyutuyorum 8 gibi ama uyumuyorsa oturma odasına geçiyoruz artık. Bebeklerin kendi huyları böyle galiba
12 de uyuyunca 3.5 gibi uyanıyor hemen tekrar uykuya geçerse 5.5-6 gibi tekrar uyanıyor ve öğlene kadar birdaha uyumuyorBenimkide 11 den önce geçmiyor gece uykusuna pek nadir 10.30 da uyudugu
Benimki 12 de karnı tok uyursa 5 6 gibi uyanıyor daha dogrusu uyanıyor derken kıpır kıpır durmuyor hemen kalkıp mama yapıyorum içiyor uyurken geri uyuyor sonra 8 9 gibi mızırdanıyor emziriyorum 1 saat de öyle yetiyor kalkıyor sonra 2 3 saat uyanık kalıp öglen uykusuna yatıyoruz akşama uyku yok uyuyor 15 dak uyuyup kalkıyor12 de uyuyunca 3.5 gibi uyanıyor hemen tekrar uykuya geçerse 5.5-6 gibi tekrar uyanıyor ve öğlene kadar birdaha uyumuyor
Yazma valla geçen bisey yazmıştın sonradan bebişine oldu olanannem bebekle ilgili iyi bisey olsa hiç dillendirme derdi. Hoşş dillendirmekten korkacağım biseyi olmadı da daha yinede aklımızıda olsun. bebem durmuyo hep kucağımda daha kimyonu deneyemedim
Günü gününe uymuyor bizim de. Uyudukça uyuyor aslında. Usun süre uyanık kalırsa tekrar uyuması çok zor oluyorBenimki 12 de karnı tok uyursa 5 6 gibi uyanıyor daha dogrusu uyanıyor derken kıpır kıpır durmuyor hemen kalkıp mama yapıyorum içiyor uyurken geri uyuyor sonra 8 9 gibi mızırdanıyor emziriyorum 1 saat de öyle yetiyor kalkıyor sonra 2 3 saat uyanık kalıp öglen uykusuna yatıyoruz akşama uyku yok uyuyor 15 dak uyuyup kalkıyor
Aynen canım uyudukça uyuyor bak mesela 1 den beri öglen uykusuna yatırmaya çalışıyorum saat 5 oldu 15 dak uyuyup uyuyup uyandı ayaklarım şişti ev gezmekten bıraktım artık uyanık akşam uyur belkiGünü gününe uymuyor bizim de. Uyudukça uyuyor aslında. Usun süre uyanık kalırsa tekrar uyuması çok zor oluyor
Evet canim.canim peki kendi kendine mi uyuyor desteksiz?
Emzikle mi uyuyor canım benimki uyumuyor kendi ya kucakta ya memedeEvet canim.
Ama aşırı yorucuymuş bu sağma işi yaa . Bunu 3 saatte bir düzenli olarak nasıl yapmış o kadınlarAh bu anneler... Çoğu aynı demek kiya bana çocuk doktorumuz bile sağma emzir dedi ama ah bi emse hemencecik, uyanık.
Evet ya umudu kaybetmemek lazım. Ben artık pes diyecektim geçen haftalarda ama takviyeler sağmayı artırınca sütün arttığını görmek falan toparladı biraz. Tek derdimiz bu olsun amaaan
Aaa çok şaşırdım tadı sütüne geciyordut hoşuna gitmiyordur belki deCanım ya bende rezene ve kımyon ıcınce yada bebeğe içirince o gun krız gecırıyor bunu yeni anladım 4 gundur ıcmıyorum bebeğimin gaz sancıları oluyor ama krız gecırmıyor şimdiye kadar bebeğimin krizleri bu yüzdenmiş inanamıyorum
Aa 7 dk mı imkansızC Chen31 yok ar mama zaten o işe yarıyor direkt o karışım, o bebelacın arkasını okudum da 7 dakika içinde içirmeniz lazım diyordu bakalım onu nası yapcazseninki şuan kaç kilo. Benimki 3.390 doğdu 3.050ye düştü ilk günler: sonra 1. Ayda 3.820 2. Ayda 4.490 (seninki gibi 670 almış) şimdi geçen hafta 5.200lerdeydi bakalım salı günü 3. Ay randevumuz var mamaya baslayali 1 hafta oldu
Ben zeytinyağı sürüyorum sağmadan önce zaten çok fena yaraydı anca toparladı iyileşmesi bile. Az da olsa hafifletiyor sağarkrn acısını belki sen de denersin. Herhalde bi xararı yoktur. Gittiğim eveye sordum bir şey demedi yani olmaz demediAma aşırı yorucuymuş bu sağma işi yaa . Bunu 3 saatte bir düzenli olarak nasıl yapmış o kadınlarikinci günden yara oldu memeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?