- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Bizimki sesten korkuyor yaBenimdebirde bizimki her şeye korkmaya başladı elimi havaya kaldirsam korkar bir şey yapsam korkar vs vs sizinki yapıyor mu öyle doktora sorduk normal ama 6.aydan sonra da devam ederse etmemesi lazım dedi ama nedense kendimi çok 3.aya odaklamistim meğersem 6.ayda çoğu şey bitiyo
benimkisi de aynisi, gelen yaslilardan bir kismi yesil gozlu olacak deyip duruyo, neye gore diyorlar bilmiyorumAyy insallaj renklidir canimsizde kim renkli gozlu? Benim bebegin gözleri de hareli içe dogru yeşilin bir tonu ve göz bebegin cevresi sarımsı kahvemsi değişik bir şey bizim ailede yeşil göz geni var acaba yeşil gözlü olur mu diyorum
Bizimki sesten korkuyor yaemerken eşime seslendim dün gözlerini fal taşı gibi açtı şok oldu yine kucağımda uyuyacağı bı zaman eşim hapsirmisti epeyi ağlamıştı
Ayyy insallah yesil goxlu olur bebisinbenimkisi de aynisi, gelen yaslilardan bir kismi yesil gozlu olacak deyip duruyo, neye gore diyorlar bilmiyorumesimin yesil ortasinda cok az kahve alan var, eladan ziyade yesile yakin, belki ona ceker, suan herseyiyle ona benziyo zaten
O çayları bende içiyorum bide malt içeceğe dadandım süt için hala her tuşa basıyorum ama yemiyorum artık bilinç altıma öyle yerleşmiş ki yemek saatim geldiğinde bile yemicektim yicekmiydim filan oluyorum ağzıma bişey atmamaya öyle kodlamışım kendimiOo baya azimlisin ben baya saldım ya hamur işi tatlı yemiyorum ama meyve falan yedim baya, spor da hiç yapmadım ve hala tartılmadım ama vermedim benceşu şerbetler de kilo yapıyor bence süt olsun diye içiyorum ben hala emziren anne çayı şerbet falan bir de tahin helva yiyorum tahinin kendisini de kaşıklıyorum benim iş zor ben zaten 1 senede anca veriyorum ben elendim yani yazarken eledim kendimi şu an özür dilerim O ozgeeeee1 seni hayal kırıklığına uğrattım, boşver biz yemeye devam
Benim kızın tüm tüyleri döküldü bıyıklar duruyor yaş 2Bebeği tüylü olan kızlar tüyler döküldü mü?Benim kızın yüzü biraz döküldü ama bıyıklar var şimdi de.onlar gider mi acaba bilemedim @sulti tutti
Yazdım bunu kenaraBegonyadan sonra sendin benim için . Bazı arkadaşlar araya başka kişiler kattı, aklımı karıştırdı. Ben masumum
kusurlu çıkmış senin canım ben birini 2 senedir kullanıyorum fermuar oğlumu doğurmadan önce dediğin gibi oldu aç kapa yapınca düzeliyor bitane de yenisini aldım bunun grisi onda bi problem yok şuan 2 aydır da onu kullanıyorumMemnunum canım tek sıkıntısı ön göz fermuari daha ilk kullanimimda bozuldu gibiaçıp kapatırken tam olmuyor yarısı açık yarısı kapalı oluyor baştan aç kapa aç kapa yaparak düzeltiyorum onun haricinde memnunum
Bugün 89.9-90 bandını kırmışım sonunda tartıda eksi gördüm 89.3 bence bana gelyok canım sana dönmeye yüzüm yok o yüzden hep
Bizim doktor dördüncü ve son trimesterde. Sen naparsan yap hala gece gündüz ayrımı yok ve gaz şikayeti olabilir 90 gün değil 120 gün dolunca normale döner dedi yani 3 ay oldu düzeldi durumunu bekleme dedi. Birde baş çevresi çapı 41 olduğunda beyin gelişimi oturuyormuş oda zaten 120 güne tekamül ediyormuşBenim 3. Ayda geçeceğine dair umudum yoktu zaten
senin de olur insallah canimAyyy insallah yesil goxlu olur bebisinBebeğinin doğduğu zaman gözlerinde yeşillik var miydi nasıldı benimde babam yeşil gözlü gözünün ortası sarımsı insallaj dedene cekmissindir diyorum bende
Neeee benimkinin dun 42 ölçüldüBugün 89.9-90 bandını kırmışım sonunda tartıda eksi gördüm 89.3 bence bana gel
Bizim doktor dördüncü ve son trimesterde. Sen naparsan yap hala gece gündüz ayrımı yok ve gaz şikayeti olabilir 90 gün değil 120 gün dolunca normale döner dedi yani 3 ay oldu düzeldi durumunu bekleme dedi. Birde baş çevresi çapı 41 olduğunda beyin gelişimi oturuyormuş oda zaten 120 güne tekamül ediyormuş
Aynen aynen her gören öyle diyo yenidogan gözleri gibi lacivert değil farklı bi rengi var diyorlar çözemiyor kimsesenin de olur insallah canimsenin dedigin gibi benimki de hareli ve ice dogru yesilimsi, kahve sarimsi alanlar da var. standart yeni dogan laciverti degil
Benimkini de 40 ölçtü koca kafalı dediNeeee benimkinin dun 42 ölçüldü
Hadi inşallah e tabi 6 ayda artık kendini toparlamış oluyor sürünme emeklemeye çalışma filan derken zaten hareketle kendi çıkarıyor gazını şimdi bile yüzüstü debelenince gazını çıkarıyor ama yeni beslenmişken direk yüz üstü koyamıyoruz sıkıntı orda bu aylarda iştebu arada ben bebislerimizin gazlarinin 3-4 ayda gececegine inaniyorumyakin zamanda cocugu olan herkese sordum, 6. aya kadar gaz olabilse de suanki gibi yogun degilmis, cogunda ikinmalar 14. hafta civari kesilmis. moroyu da sordum, 3.5 ayda o da gidiyomys, 4 ayi gecip eskidi kadar yogunsa doktor sorun olarak goruyor hatta dedi bir arkadasim. ilk doguranlar medusa ve golden miydi, gaz haberleri onlardan gelir insallah oncelikle
Ben diyorum bebegim anne diyo bakın kafa büyüdükçe zeka.artiyormusBenimkini de 40 ölçtü koca kafalı dediama bak iyi haber zeki olurlar dedi hadi inşallah
Hahaha ye kuzum ye can boğazdan gelir ben de öyleyim bak rekabete girmedim bileOo baya azimlisin ben baya saldım ya hamur işi tatlı yemiyorum ama meyve falan yedim baya, spor da hiç yapmadım ve hala tartılmadım ama vermedim benceşu şerbetler de kilo yapıyor bence süt olsun diye içiyorum ben hala emziren anne çayı şerbet falan bir de tahin helva yiyorum tahinin kendisini de kaşıklıyorum benim iş zor ben zaten 1 senede anca veriyorum ben elendim yani yazarken eledim kendimi şu an özür dilerim O ozgeeeee1 seni hayal kırıklığına uğrattım, boşver biz yemeye devam
Hadi inşallah e tabi 6 ayda artık kendini toparlamış oluyor sürünme emeklemeye çalışma filan derken zaten hareketle kendi çıkarıyor gazını şimdi bile yüzüstü debelenince gazını çıkarıyor ama yeni beslenmişken direk yüz üstü koyamıyoruz sıkıntı orda bu aylarda işte40 dolsun düzelir dedik 3 ay dedik şimdi 6 ay hadi inşallah
Mama veriyorsan mamasına katabilirsin doktorum önermiştiKizlar bebeğe zeytinyaği içiren var mi ? İki gündür kakasini yapamiyor . İkinmaktan bi hal oldu
Her sağımdan sonra lonsinoh krem sür canım. İlk hastanede bebek başını tam tutamadı diye iki memem de yarıldı kabuk tuttu acıyarak emzirdim ama o kremi sürdüm hep ve geçtiCnm olcume gore.flanş var bende.sadece sert oldugu icin deriyi tahris etti.meme cevremde deri kalkti pompa nedeni ile.
Eşim hareli yeşil gözlü babam ela babannem mavi eşim anane dayı mavi halalarım biri yeşil biri maviAyy insallaj renklidir canimsizde kim renkli gozlu? Benim bebegin gözleri de hareli içe dogru yeşilin bir tonu ve göz bebegin cevresi sarımsı kahvemsi değişik bir şey bizim ailede yeşil göz geni var acaba yeşil gözlü olur mu diyorum
Evet gözlerini acislari çok komik gozbebekleri de kocaman yadediğinin benzeri eşim oksurdu tam uyuyacakti gözlerini kocaman açtı başladı ağlamaya çok komikti biz yariliyoruz o agliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?