Kızlar bu sefer kendini net hissettiren bir atak haftası yaşıyoruz. Dün de bugün de bebeğim çok fazla ağlıyor kucağımda oda oda gezdirdim etrafı incelerken sustu sonra sıkıldı herhalde tekrar ağlamaya başladı. Asla oyun halisina falan koyamiyoruz illa kucakta olup gezecek. Biz koltuğa oturunca da problem o zaman da ağlıyor. Memeyi kesinlikle istemiyor bu ağlama krizi geldiğinde. Veriyorum zorla bir iki çekiyor sonra bırakıp ağlamaya devam ediyor. Sabah uyandı emzirmek istedim, ağladı istemedi (en son 4:30 gibi doyurmustum, 6:30da kalktı) eşime verdim ben çok yoruldum uykusuzum sen gazını alır mısın diye. 1 saat falan uğraşmış sanırım gaz, evi gezdirme vs. beni uyandırdı gaz çıkmıyor emzirir misin diye emzirmek istedim emmedi yine çok ağladı. Düşününce 3 saat önce emmişti en son. Burnunu acalim ememiyor dedim, açtık biraz sümük çıktı ama aşırı aşırı değil. Sonra emzirmek istedim yine ağladı. Kucağımda yan emzirme pozisyona getirdiğim anda ya da yatağına falan koyunca direkt ağlıyor. Sonra oda oda gezelim dedim evi bir turladik, boynuma gömüldü yavrum
nefes alış verisini duydugum için pozisyonunu değiştirmedim öyle rahat etti diye. Resmen orada koklaya koklaya uyumuş minnoşum
odaya geldik yerine koyayım dedim yatağa koyduğum an direkt ağlamaya başladı uykusunda olmasına rağmen. Hemen emzik pis pis sustu. Saatlerdir aç olmasina rağmen meme umrunda olmadı