- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Bence vücut ilk defa bu kadar yoğun hormonal dengesizliği gördü gayet normal benceBu kadar çabuk mu etki ediyor ya çok şaşırdım
Şimdi bana da çok uzak çünkü ben de sezaryen oldum bebek için de benim için de riskliNeyse öylesi daha iyi olmuş hepsini tek seferde gördünama şimdi ben yusuf yusuff oldum. Previa benim anamı ağlattı ve tekrarlama ihtimali oluyor hamilelik fikri bana aşırı uzak umarım kaza kurbanı olmam
hhahshshhshshBacım sevişme fırsatını nasıl buluyosunuzbenim kız uyuyor ama gece hortlayıp wc kalkıyo bazen. Bebekde gece 1 den evvel uykuya geçmiyor hadi geçti diyelim bebek odada ben yapamam hadi o sırada ağlasa napcaz. adamı 40 tan beridir oyalıyorum taktik verin @gulumsebebek @melegim can bebek uyanırsa netcez o sırada kız öteki odaya nasıl koşturcaz
Şimdi biz onlardayız akşama kadar köpek gibi yoruluyorum yaYa gerçekten hamile hala atlatmaya çalışıyor yada hamile değil kv var onla takılıyor. Malum kv evdeyken uğramıyor buralara
tüm grup koca bi oh çektik
Ne güzel maşallah kıskanmıyorlarBenim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları var
Olur deneyim canım.temizlesin diye arada su veriyorum ama fayda etmiyor galibaMikostatin diye damla var kullaniyorum ben suan.benimkinde vardi.doktoruna danisip kullanabilirsin canim.
Birde karbonatli suyla gunluk temisleyin deniyir ama bende ise yaramadi sen dene istersen.1 hafta sildik olmadi sonra ilaca basladik.3 gun oldu hafifledi suan.
Klipsli mi yaptiracaksiniz normal mi canım? Dr bize 3. Aydan sonra demişti bı bakcaz medstara lokal yapıyorlarsa orada yaptırırım belkiBenim instagramda sponsorlu düşüyor bakıyorum çok güzel de guvenemiyorum öyle sponsorlu oluncada
Pipi doktoru ağlatmıyoruz diye birinin reklamı çıkıyor sürekli ama daha araştırmadık kuzum bende yaz sonu düşünüyorum sünnetigolden-snitch Mavi070707 kızlar ben yaz bitmeden agustos ayında sünnet yaptirmak istiyorum bebeği hiç bildiğiniz iyi biri var mj
Ya şu medstar bana 5 ağustosa randevu vermiş urologdan doğum yaptığımız zaman verdiler ya acaba ona gidip doktoru biraz araştırıp oraya mı olsam diyorum bi bilemiyorum ya.. hiç arastirmadim öncelik doktora bakiyim dedimKlipsli mi yaptiracaksiniz normal mi canım? Dr bize 3. Aydan sonra demişti bı bakcaz medstara lokal yapıyorlarsa orada yaptırırım belki
Aynen tam olarak o kişi benimde karşıma çıkıp duruyo ama işte çok reklam veren kişilere de güvenemiyorum.. işin ehli reklam yapmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorumPipi doktoru ağlatmıyoruz diye birinin reklamı çıkıyor sürekli ama daha araştırmadık kuzum bende yaz sonu düşünüyorum sünneti
Ağlatmıyoruz diye her yere yazmış ağlatmazsa okeyim ben gidip bir bakarım vakit yaklaşıncaYa şu medstar bana 5 ağustosa randevu vermiş urologdan doğum yaptığımız zaman verdiler ya acaba ona gidip doktoru biraz araştırıp oraya mı olsam diyorum bi bilemiyorum ya.. hiç arastirmadim öncelik doktora bakiyim dedim
Aynen tam olarak o kişi benimde karşıma çıkıp duruyo ama işte çok reklam veren kişilere de güvenemiyorum.. işin ehli reklam yapmaz diye düşünüyorum yanlış mıyım bilmiyorum
Çok şükür çıkmadı canım ateşi sadece huzursuzluğu varNasıl geçti canım gece çıktımı ateşi biz çok şükür ateşsiz geçirdik
Evet canım ilk 11 de başladıBende çok severim de geçen maçta ardayı geç soktular bu sefer nasıldı en baştan aldılar mı saat 10da olunca izleyemedim ben
Sağol canım biz go on kullanıyoruzKızlar migrosta bir alana bir bedava var çikolatada Goon bezlerde %40 indirim de haberiniz olsun
İyi yapmışsın canım bana acil bir durumda devlet hastaneleri yakın olduğu için bende devlette geziyorumAğlatmıyoruz diye her yere yazmış ağlatmazsa okeyim ben gidip bir bakarım vakit yaklaşınca
Ben çocuk doktorumu değiştirdim ürolojiye de orda götürürüm yaşam hastanesi Lara da Aslı Yalçınkaya var onu seçtim doktor olarak 3-4 tane gezdim o içime sindi
Bemde deniyorum şuan bi prima bi goon aldım sleppy aşırı pişik yaptı prima baya emiciliği yüksek güzel ama fiyatları uçuk açıkcasıSağol canım biz go on kullanıyoruz
Alla alla sleppy hangisini kullandın pişik yaptiBemde deniyorum şuan bi prima bi goon aldım sleppy aşırı pişik yaptı prima baya emiciliği yüksek güzel ama fiyatları uçuk açıkcası
Tamamlayıcı yaptırdık rahat rahat hangi doktor diye gezdimİyi yapmışsın canım bana acil bir durumda devlet hastaneleri yakın olduğu için bende devlette geziyorum
Eledigin doktorları neden eledin merak ettimTamamlayıcı yaptırdık rahat rahat hangi doktor diye gezdim
Medstar topçulardaki kadın çok yavaş konuşuyor ruhum daraldı anlamıyor derdini birde ondan eledimEledigin doktorları neden eledin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?