2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Sizi özlemiştir benimki de kucağımda uyuyor saatlerce.

Benimkide gece konuşmaya başlıyor bütün aile uykudan uyanıp başına toplanıyor
İlk defa gece uzun aguladı ablaları uyanık olsa çıldırırdı heralde sabah yine 1 2 yaptı sevinçlerini görsen yersin
Onlarda çok tatlı yapıyo ama napalım sinema gibi izle

kızlar dildeki pamukçuk nasıl geçer

kızlar dildeki pamukçuk nasıl geçer
Mikostatin diye damla var kullaniyorum ben suan.benimkinde vardi.doktoruna danisip kullanabilirsin canim.

Birde karbonatli suyla gunluk temisleyin deniyir ama bende ise yaramadi sen dene istersen.1 hafta sildik olmadi sonra ilaca basladik.3 gun oldu hafifledi suan.

Merhaba benimde öyle bi akıntım geliyor iki gündür sarı balgam gibi afedersiniz siz o dırumdan nekadar süre sonra doğuma gittiniz birde kac haftalıktı

İlk defa gece uzun aguladı ablaları uyanık olsa çıldırırdı heralde sabah yine 1 2 yaptı sevinçlerini görsen yersin
Onlarda çok tatlı yapıyo ama napalım sinema gibi izle
Benim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları var

Benim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları var
Aynen öyle elhamdulillah benimde 7 yaşındaki küçük anne oldu resmen 4 yaşındaki çok ilgilenemiyoda büyük maşaAllah pış pışlıyo emziğini veriyo susturmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…