- 25 Eylül 2022
- 9.212
- 13.352
- 36
Benimkide gece konuşmaya başlıyor bütün aile uykudan uyanıp başına toplanıyorBenimkide 3 de uyandı şuan aguluyoruz sohbet koyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide gece konuşmaya başlıyor bütün aile uykudan uyanıp başına toplanıyorBenimkide 3 de uyandı şuan aguluyoruz sohbet koyu
Sizi özlemiştir benimki de kucağımda uyuyor saatlerce.Evet gündüz yok gece var ben besledim her zamanki gibi yine aynı şeyler karnı aç değil ama kendini uyandirmakta istemiyor bizimki uyumak istiyor ama nedeni ne acaba ya.. en sonunda dayanamadım perişan oldum kucağıma aldım öyle uyuduk öylede kesiyor yaptığı davranışı ve uyudu hani gerçekten uyumak istiyormuş
İnşallahİyi cok şükür canım gazınız azaldıysa darısı bıze
İlk defa gece uzun aguladı ablaları uyanık olsa çıldırırdı heralde sabah yine 1 2 yaptı sevinçlerini görsen yersinBenimkide gece konuşmaya başlıyor bütün aile uykudan uyanıp başına toplanıyor
Yaaaa çok güzel gerçekten sabah da benimki gülücük attı ilk kez bana. Normalde babasına yapardı sadeceİlk defa gece uzun aguladı ablaları uyanık olsa çıldırırdı heralde sabah yine 1 2 yaptı sevinçlerini görsen yersin
Onlarda çok tatlı yapıyo ama napalım sinema gibi izle
Mikostatin diye damla var kullaniyorum ben suan.benimkinde vardi.doktoruna danisip kullanabilirsin canim.kızlar dildeki pamukçuk nasıl geçer
Merhaba benimde öyle bi akıntım geliyor iki gündür sarı balgam gibi afedersiniz siz o dırumdan nekadar süre sonra doğuma gittiniz birde kac haftalıktıKızlar dün bi ara sancı girdi bana 10
Dak felan sürdü. Bugünde hiç rahat degildim taş gibi oluyor sürekli karnım sancıda giriyor belime biraz öncede lavaboda jöle diyorsunuz ya onun gibi
Sapsarı uzayan akıntım geldi daha önce gelenler renksizdi bu bildigin sarıydı ama kan felan yoktu içinde bakalım beklicem nişan felansa eger doguma az bi vaktim kalmıştır
Benim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları varİlk defa gece uzun aguladı ablaları uyanık olsa çıldırırdı heralde sabah yine 1 2 yaptı sevinçlerini görsen yersin
Onlarda çok tatlı yapıyo ama napalım sinema gibi izle
Maşallah konudan çok bağımsız ama canım senin bebis gece uyumaya çalışırken veya uyurken ikiniyor mu sürekliBenim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları var
Yendik 2-1 ben futbol çok severim eşim inanılmaz mutlu rahat rahat maç izliyor benleAhahah benim dünyadan haberim yokk sonuç noldu bari onuda söyleyin
Üç üç buçuk saat uyuyor canım tam acıkmış oluyorKızlar bebişleriniz gece uyuduğu zaman ne kadarda bi kalkıyor bizimki 1.5 2 saatte bi kalkıyor hâlâ tam acıkmamış bile oluyor aranıyot mama veriyorum çok çok az içiyor
Bende çok severim de geçen maçta ardayı geç soktular bu sefer nasıldı en baştan aldılar mı saat 10da olunca izleyemedim benYendik 2-1 ben futbol çok severim eşim inanılmaz mutlu rahat rahat maç izliyor benle
Aynen öyle elhamdulillah benimde 7 yaşındaki küçük anne oldu resmen 4 yaşındaki çok ilgilenemiyoda büyük maşaAllah pış pışlıyo emziğini veriyo susturmaya çalışıyoBenim kızlar aklını kaybediyor resmen bitiyorlar her haline küçük anne oldular ona çok şanşlılar 2 tane onları seven koruyan güzel ablaları var
Ben henüz araştırmadım canımgolden-snitch Mavi070707 kızlar ben yaz bitmeden agustos ayında sünnet yaptirmak istiyorum bebeği hiç bildiğiniz iyi biri var mj
Çok sanslisinAynen öyle elhamdulillah benimde 7 yaşındaki küçük anne oldu resmen 4 yaşındaki çok ilgilenemiyoda büyük maşaAllah pış pışlıyo emziğini veriyo susturmaya çalışıyo
Benim instagramda sponsorlu düşüyor bakıyorum çok güzel de guvenemiyorum öyle sponsorlu oluncadaBen henüz araştırmadım canım
ElhamdulillahÇok sanslisin