- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.581
Bence vücut ilk defa bu kadar yoğun hormonal dengesizliği gördü gayet normal bence daha iki ay önce gebeydikBu kadar çabuk mu etki ediyor ya çok şaşırdım
Şimdi bana da çok uzak çünkü ben de sezaryen oldum bebek için de benim için de riskli umarım senim previa tekrarlamaz ya gebelik boyunca neler neler çektin vallahi topikçe şahidizNeyse öylesi daha iyi olmuş hepsini tek seferde gördün ama şimdi ben yusuf yusuff oldum. Previa benim anamı ağlattı ve tekrarlama ihtimali oluyor hamilelik fikri bana aşırı uzak umarım kaza kurbanı olmam
hhahshshhshsh sende iki çocuk olunca fırsatı zor yakalıyorsunuz bizde tek olunca bir fırsat anına denk geldimBacım sevişme fırsatını nasıl buluyosunuz benim kız uyuyor ama gece hortlayıp wc kalkıyo bazen. Bebekde gece 1 den evvel uykuya geçmiyor hadi geçti diyelim bebek odada ben yapamam hadi o sırada ağlasa napcaz. adamı 40 tan beridir oyalıyorum taktik verin @gulumsebebek @melegim can bebek uyanırsa netcez o sırada kız öteki odaya nasıl koşturcaz
Şimdi biz onlardayız akşama kadar köpek gibi yoruluyorum yaYa gerçekten hamile hala atlatmaya çalışıyor yada hamile değil kv var onla takılıyor. Malum kv evdeyken uğramıyor buralara
tüm grup koca bi oh çektik