Bizimki çocuk cerrahıydı başka bi yere götürmedik canımKızlar sünnet öncesi üroloğa götürmek şart mı? Biz sünnet için cerraha götürücez telefondaki kız zaten geldiğinizde hocamız muayene ediyor bi sorun yoksa işleme alıyor demiş
Hah iyi bariBizimki çocuk cerrahıydı başka bi yere götürmedik canım
Ahahhaa çok iyi o zaman canım hayırlı olsun sizin icinMedstar topçulardaki kadın çok yavaş konuşuyor ruhum daraldı anlamıyor derdini birde ondan eledim
Richteki prof iyi ama pc de işlem yapacak kimse yok adam teknoloji bilmiyor bilgisayar da yazarken ben yine sıkılıyorum ve yaşlı biri çok uzun bakamaz emekli zaten
Opera yaşamdakini pek sevmedim yani pek ilgili gibi gelmedi
Lara yaşamda aradığımı buldum
Kadını instadan takip ediyormuşum eve gelince farkettim
Bir sıkıntı görürse zaten ürologa yönlendirir canımKızlar sünnet öncesi üroloğa götürmek şart mı? Biz sünnet için cerraha götürücez telefondaki kız zaten geldiğinizde hocamız muayene ediyor bi sorun yoksa işleme alıyor demiş
Yok canım uyurken degilde emerken sürekli ıkınma var ama arkasınada gaz çıkarıyor zaten senin bebiş uyurken mi yapıyorMaşallahkonudan çok bağımsız ama canım senin bebis gece uyumaya çalışırken veya uyurken ikiniyor mu sürekli
Yeşil beyaz olanı canımAlla alla sleppy hangisini kullandın pişik yapti
Ölüyorlar kız kıskanmak şurda dursun büyükler ya onun etkisi var galibaNe güzel maşallah kıskanmıyorlar
Timam o zaman süperBir sıkıntı görürse zaten ürologa yönlendirir canım
Ahh sorma canım sormaa şükürler olsun ki ben şanslı olanlardandım sadece aşırı kan kaybıyla yırttım. Allah kimseye yaşatmasın. Benim bi kız bi oğlan hamdolsun tamamız başka çocuğu ne bedenim ne ruh halim kaldıramazŞimdi bana da çok uzak çünkü ben de sezaryen oldum bebek için de benim için de riskliumarım senim previa tekrarlamaz ya gebelik boyunca neler neler çektin vallahi topikçe şahidiz
hhahshshhshshsende iki çocuk olunca fırsatı zor yakalıyorsunuz bizde tek olunca bir fırsat anına denk geldim
Bebeğimin dilinde beyazlık var ama süt lekesi mi yoksa pamukçuk mu nasıl anlıycam ben ?Mikostatin diye damla var kullaniyorum ben suan.benimkinde vardi.doktoruna danisip kullanabilirsin canim.
Birde karbonatli suyla gunluk temisleyin deniyir ama bende ise yaramadi sen dene istersen.1 hafta sildik olmadi sonra ilaca basladik.3 gun oldu hafifledi suan.
Uyurken yapiyo 2 gündür acaba ataktan mi yaYok canım uyurken degilde emerken sürekli ıkınma var ama arkasınada gaz çıkarıyor zaten senin bebiş uyurken mi yapıyor
geçen gün eşimle sünnet üzerine bi konuşma geçti aramızda o gün bugündür instagramım sünnet reklamları dolduBenim instagramda sponsorlu düşüyor bakıyorum çok güzel de guvenemiyorum öyle sponsorlu oluncada
Oyyyy canlarım benimÖlüyorlar kız kıskanmak şurda dursun büyükler ya onun etkisi var galiba
Ahh sorma canım sormaa şükürler olsun ki ben şanslı olanlardandım sadece aşırı kan kaybıyla yırttım. Allah kimseye yaşatmasın. Benim bi kız bi oğlan hamdolsun tamamız başka çocuğu ne bedenim ne ruh halim kaldıramazsiz isterseniz ilerde bi tane kardeş yaparsınız tabi şuan özellikle senin için çok riskli aman amann bi çaresine bak korunun
Bizde işte 2 çocuktan fırsat bulursak eşimle yeniden evlencez -6 ay sonra -
Futbol seven maç izleyen tanıdığım tek kız olabilirsin ki gerçi tanımıyorum topik nick nameni biliyorum sadeceYendik 2-1ben futbol çok severim eşim inanılmaz mutlu rahat rahat maç izliyor benle
Biz 24 günlükken falan yaptık kendi doktorumuzda önermişti zaten. Dikişli oldu bizimkisi lokal yaptılar emla krem sürdüler. Bi sıkıntı yok çok şükürr darısıı başınaa canısııHah iyi barikaç günlükken yaptırdınız? Kendi doktoruna sordunuz mu? Benim doktorum 40’ı bi geçsin öyle dedi, 40’ı geçince de sormadım tekrar kendisine
Canım bulursan bana da yolla mantıklıymışKızlar yakın zamanda düğün var çıtçıtlı gömlek arıyorum oğluma ama istediğim gibi bulamadım e bebekte var ama yakalı değil. Alan memnun olan yada denk gelen varmı? Gömlek çok ama çıtçıtlı değil kucağa alınınca berduşlar gibi pantolondan çıkacak habire onla uğraşmayım dedim
AhahaFutbol seven maç izleyen tanıdığım tek kız olabilirsin ki gerçi tanımıyorum topik nick nameni biliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?