Ah ya kıyamam benim ilk çocuk da öyleydi kolik değildi ama asla uyumazdı hep kucak isterdi , ben de onda suni aldım 12 saat hamileliğim de berbat geçti erken doğum riskinden dolayı birçok ilaç kullandım hep stresliydim. Annem hep ona bağlar bilmiyorum doğru mu ama. 7-8 aylıkken sinirden kafasını duvara vururdu, emekleyerek duvara giderdi vururduSuni verdiler o doğumda strese soktu kalbi yavaşladı ama 2 ay oldu yani düzelme olması lazım artık kucağımdan hiç inmeyecek indiği an kıyamet bir saat sakinleştirmeye çalışıyorum sonra sürekli kucakta da olmuyor yani insanın ihtiyaçları oluyor
Dogumda söylenen bir söz bile çocukta kalıcı oluyormuş bilinçaltında o yüzden üzüldüm şuan suniyle çocuğunun öyle strese girip kalbinin yavaslamasina o an... Ben işte iri iri dediler korkumdancocuga bir şey olur diye sezaryen dedim sabah bi daha sordular suni istermisin diye yok dedim.. benimki durduğu halde yemek yapamıyorum seni dusunemiyorumSuni verdiler o doğumda strese soktu kalbi yavaşladı ama 2 ay oldu yani düzelme olması lazım artık kucağımdan hiç inmeyecek indiği an kıyamet bir saat sakinleştirmeye çalışıyorum sonra sürekli kucakta da olmuyor yani insanın ihtiyaçları oluyor
Patatesi duyduktan sonra kusura bakma bacım begonyayi daha kararlı gördüm onun tarafina geciyorumgulumsebebek
Bu arada konak ne durumda oldu mu bi daha
Ozaman yürüyüş bandı mı eliptik bisiklet miKondisyon değilse eliptik daha etkili sanırım
Valla kasmıyorum henüz ama açım biraz daha bekleyip yiyip günü kapatmayı planlıyorumKilo vericem diye çokta kısmayın daha bebelerimiz minnak yavaş yavaş versekte olur. Yemeyi birden kesersek sütte azalır Allah muhafaza. Besleyici ve sağlıklı yicez yeri gelecek hamur işide yicez ama ertesi gün dikkat edecez vs gün geçtikçe mide küçülecek zaten öyle öyle azalatacaz şuan biz 90 kiloyuz azıcık beslenme bak
e ama benim bi arkadaş doğumdan sonra 3 ayda full haşlanmış patates yiyip kilo verdiKız ben seni tutuyordum napiyosun karbonhidratla
Sattı beniPatatesi duyduktan sonra kusura bakma bacım begonyayi daha kararlı gördüm onun tarafina geciyorumgulumsebebek
Bu arada konak ne durumda oldu mu bi daha
Ay gördüm gördüm üzüldüm ama
Hadi inşallah hepinizi destekliyorumBizimde çok çok düzenli yapacağımızı sanmıyorumabur cubur kesip belli saatten sonra bişey yememek benim hedefim. Poğaçamıda yerim simitimide şu devrede vermem yavaşlayınca onlarıda keserim. Bi 5 kilo gidince de spora başlarım inşaAllah bakalım
Sadece destekliyon mu ne zaman gelcen aramızaHadi inşallah hepinizi destekliyorum
Hadi inşallah hepinizi destekliyorum
Bnde leslie açmıştım 1 mil yapabildim tamda ısınmıştım şuan emzirme sporuna geçtim bebem uyandıTarçınlı limonlu Türk kahvemi de içtikten sonra zumba yapıcammedusaa biz sporu tersten yapıyoruz utanmasam gece yatarkene çevircem sen ne güzel sabahtan hallettin
Ay bi sporda bide temizlikte tam gaza gelmişken beşikten ağlama sesine tav oluyorumBnde leslie açmıştım 1 mil yapabildim tamda ısınmıştım şuan emzirme sporuna geçtim bebem uyandı
Kız bu isilik değilde egzama olmasınKızlar oğlumun yüzü böyle oldune bu sıcaktan mı. Kuru kuruEki Görüntüle 3443637
Hiç deme ya tam ısınmıştım ter dökmeye başlamıştımAy bi sporda bide temizlikte tam gaza gelmişken beşikten ağlama sesine tav oluyorum
Bu sabah böyle oldu ya dün yoktuuuKız bu isilik değilde egzama olmasın
Yaa cok sevinirim.nerden kiraladınBugun kiraladim.haftaya gelisme varmi yazarim sana.yarin teslim edilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?