Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates haşlaması yicemYemeğimmm yokkk
Tarçınlı su favTatlı krizine gofret yerdim artık yoookk
Niye kızzz ?Patates haşlaması yicem
Aa iyi hatırlattın kız şişemin içine atim tarçınTarçınlı su fav
Genel olarak patates salatasıyla aramız yok. Ama olsun kilo verme yolunda herşey mübahNiye kızzz ?
İçine yeşillik doğra salata yap bari acılı ekşili misss
Kondisyon değilse eliptik daha etkili sanırımKızlarrr
Daha fazla kalori yakmak için yürüyüş bandı mı kondisyon bisiklet mi? Birini aldırcam hangisini aldırayım
Dün bende öyle yaptım bi kere sıçradı yuh dedim ama hemen uyudu uyuyunca yan cevirdimBen işte o yüzden yüz üstü yatıyorum canım yoksa elleri kolları sıçramaktan 1 saat bile uyumaz denedim hep uyandı gece de denedim sürekli kıpır kıpır yüz üstü çeviriverdim bende rahatladım
Kilo vericem diye çokta kısmayın daha bebelerimiz minnak yavaş yavaş versekte olur. Yemeyi birden kesersek sütte azalır Allah muhafaza. Besleyici ve sağlıklı yicez yeri gelecek hamur işide yicez ama ertesi gün dikkat edecez vs gün geçtikçe mide küçülecek zaten öyle öyle azalatacaz şuan biz 90 kiloyuz azıcık beslenme bakGenel olarak patates salatasıyla aramız yok. Ama olsun kilo verme yolunda herşey mübah
Hah işte benim yoluma geliyonuzTatlı krizine gofret yerdim artık yoookk
Kız ben seni tutuyordum napiyosun karbonhidratlaPatates haşlaması yicem
Sen onu bırak bana gel Bak hurma yiyorumKız ben seni tutuyordum napiyosun karbonhidratla
Az oyumu senden yana kullanacak gibiyim hurmayla gelsin bol süt ince bellerSen onu bırak bana gel Bak hurma yiyorum
Ben baby turcoKızlar pişik geçmiyor bez değiştireceğim ne önerirsiniz prima premium care ile aktif bebek arasında fark nedir
2 lt su bitti vakit bulursam bide leslie yapacam Yol yakınken geç tarafımaSen onu bırak bana gel Bak hurma yiyorum
Suni verdiler o doğumda strese soktu kalbi yavaşladı ama 2 ay oldu yani düzelme olması lazım artık kucağımdan hiç inmeyecek indiği an kıyamet bir saat sakinleştirmeye çalışıyorum sonra sürekli kucakta da olmuyor yani insanın ihtiyaçları oluyorAllah allah derdi olsa bu sefer sürekli ağlar şimdiye kadar bir şeyi çıkardı da.. birde huzurlu geçtiği halde böyle acaba karakter gereği çabuk mu sinirli kolik olduğu için harbiden mahvoluyo ya da üzülüyorum sen böyle yazdıkça.. Bu arada keşke benimki de 3 saat uyusa 1 buçuk 2 saatte bir kalkıyorum emziriyorum.. Bu bebekler neden uyumuyo anlamıyorum
Beyaz gürültü denedin mi canım benimki onda sakinliyor uyku süresince de hep açık tutuyorum gece onunla uyuyoruz beynim şişiyor benim ama olsunMüziğe ritmik ağlıyor diyebiliriz sadece squat yapınca susuyor tamamen onu da günde 500 tane yapıyorum kilo vermek isteyen kızçelere benim oğlanı bi vereyim 1 haftada tığ gibi yapar
Denedim kuzum sadece kucağımda hoplayarak susuyor birde bir tık su sesi duyunca susuyor arada geri kalanlar işlemiyorBeyaz gürültü denedin mi canım benimki onda sakinliyor uyku süresince de hep açık tutuyorum gece onunla uyuyoruz beynim şişiyor benim ama olsun
Patatesi duyduktan sonra kusura bakma bacım begonyayi daha kararlı gördüm onun tarafina geciyorum gulumsebebek2 lt su bitti vakit bulursam bide leslie yapacam Yol yakınken geç tarafıma