Keşke dönmeseBenim dayımla ananem ela eşimin kuzeni maviş onlara mı çekti bilemiyorum ama çoğu bebeğin dönmüş hep
Hadi bakiyim şimdi nasıl olacak bir hedef hırs lazimK kelebekimsi = 73.25
Begonya2 = 92.8
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
gulumsebebek = 93.7
V vedayagmuru = 88.05
katılıp kilosunu paylaşmayanlar nirdesiniz?
Sürekli huzursuz ve emme modunda diye ben doymadığını düşünüyordum. Emzikte tutmuyor. Mesela gece uykusuna geçmeden mama veriyorum iştahla bitiriyor. Rahatlayıp keyifleniyor.Bende endişe ediyorum demekki akşam sütüm yetmiyor diye. Sence herşeye rağmen akşam uykusu öncesi verdiğim mamayı kesip bikaç gün sadece emzirerek deneme yapmalı mıyım?Canım her fırsatta emzirmen lazım öylece uyarma artar ve daha çok süt olur sağmaktan daha etkili. Ayrıca o sağmadan sonra onu biberonla vercen öyle yapmak yerine emzirmek daha mantıklı
ben de istiyorum sabah 78.25 geldim boy 170 kahvaltımı 12 de yaptım kahvaltı öncesi aç karna tartıldımK kelebekimsi = 73.25
Begonya2 = 92.8
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
gulumsebebek = 93.7
V vedayagmuru = 88.05
Ben gece hiç değiştirmiyorum uykusu açılmasın diyeKız cidden birkez işeyince değiştiriyomusunuz? Gecede kaç kere bez değiştiriyorsun onla uğraşılır mı habire yamaksimum 3 kez bez değiştiriyorum ben bir gecede yeterli oluyor. Çok işiyor ya bir kez işeyince hemen değiştirsem ne gece uyuyabilirim ne gittiğim yerde gezebilirim herhalde 20 dk da bir bebek bakım odasına filan dönerim
Kız naptın maşallah tüm paranı beze gömeceksin bu gidişleHer emzirmede değiştiriyorum içim rahat etmiyor bazen bezi dğiştiriyorum yenisini bağlıyorum ona yapıyor bir de onu değiştiriyorumçiş yapınca kızarmıyor kakada kızarıyor bizim de bilmiyorum ben mi pimpirik yapıyorum yoksa normal mi 1 numara bitti 200 tane 2 numarada bir paketi bitmek üzere 180 tane iyi mi çok mu az mı kullanmışım bilmiyorum
Kakanız nasıldı canımkızlar bugün doktora gittik bebeğin kakasını gösterdik inek sütü alerjısı olabilir dedı iki hafta dıyet önerdı .aranızda yapan var mi ? @golden-snitch cnm senınde kakası aynıydı galiba istersen doktoruna danış
Sen 3 saatte bir emziriyosun o zaman sanrıım dimii. E doyduğuna nasıl anlıyosun ? doyunca kendi bırakıyormuş memeyi seninki kendi mi bırakıyor . Çok soru soruyorum kusuruma bakmaDoktora sordum doyurduktan sonra hala gaz için meme istiyorsa emzik ver göğsün dinlensin dedi emzik veriyorum ben sürekli emmek istiyor çünkü hiç bir yere bırakmama izin vermiyor süt tam kapasite 3 saatte doluyor ama illa açsa 1 saatte de birikim oluyor illa zaten acıkmadığı için henüz emiyor o yetiyor sonra gaz sandı başlıyor
Kız kime oy vereceğimi bilemedim yarışmacı listesi çok sıkıK kelebekimsi = 73.25
Begonya2 = 92.8
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
gulumsebebek = 93.7
V vedayagmuru = 88.05
C Chen31 = 78.25
Hemen kesme canım. Mama öncesi emziriyomusun bu çok önemli? Önden emzir boş çeksede emzir uyarılsın. Ağlamaya başlayınca mamayı ver. Gün içinde çok emzirki süt üretimi artsın. Bide takviyeleri akşama doğru al eğer akşam çok azalıyo diyosan. Bana sağma mantıklı gelmiyor eğer emiyosa her fırsatta emzirmek lazım uyusun geri uyanır uyanınca geri ver. Mamayıda azaltarak kes. Zaten önden emerse kendi az içmeye başlarSürekli huzursuz ve emme modunda diye ben doymadığını düşünüyordum. Emzikte tutmuyor. Mesela gece uykusuna geçmeden mama veriyorum iştahla bitiriyor. Rahatlayıp keyifleniyor.Bende endişe ediyorum demekki akşam sütüm yetmiyor diye. Sence herşeye rağmen akşam uykusu öncesi verdiğim mamayı kesip bikaç gün sadece emzirerek deneme yapmalı mıyım?
Canım benimki memeyi birakiyo kafasını geriye atiyo doyunca, bazen oylesinede nefes almak için atıyor bi daha meme veriyorum dudagini kapatiyo almiyoSen 3 saatte bir emziriyosun o zaman sanrıım dimii. E doyduğuna nasıl anlıyosun ? doyunca kendi bırakıyormuş memeyi seninki kendi mi bırakıyor . Çok soru soruyorum kusuruma bakma
Kız kime oy vereceğimi bilemedim yarışmacı listesi çok sıkıama seni daha motive gibii gördüm oyum sana begonya bacım
Saat tutmuyorum kuzum 3 saate bekletmiyorum göğsüm dolgunlaştıysa emziriyorum o arada hoplayıp zıplıyoruz uyanınca duşa giriyoruz temiz hava alıyoruz memede uyuyakalıyor ağzı açık kalıyor genelde doyduğunu kilosundan anlıyorum kuzum 10 günde 350 gr almışSen 3 saatte bir emziriyosun o zaman sanrıım dimii. E doyduğuna nasıl anlıyosun ? doyunca kendi bırakıyormuş memeyi seninki kendi mi bırakıyor . Çok soru soruyorum kusuruma bakma
Yerim onu maşaAllahCanım benimki memeyi birakiyo kafasını geriye atiyo doyunca, bazen oylesinede nefes almak için atıyor bi daha meme veriyorum dudagini kapatiyo almiyo
Çok tatlılar cookYerim onu maşaAllahbenimkide ağzında geveliyo
Sütün yarıyo maşaAllah yapacak bişe yok korkma bi hareketlensinler veriyolar kiloyu hele yürümeye başlasınÇok tatlılar cookbenimki de çok kilo aldı ya hayirlisi
Cnm bezi yapiştir birbirine kaka uzuyorsa mukusmuş o öyleydiBen gece hiç değiştirmiyorum uykusu açılmasın diye
Kız naptın maşallah tüm paranı beze gömeceksin bu gidişleben gösterge dolmadan değiştirmiyorum çişte, kaka yaparsa değiştiriyorum
Kakanız nasıldı canım
Ayy aşk kadın valla bunu yazman çok iyi oldu. çoğu zaman emzrime olayımız çook uzuyor diye ya da üzerimde uyuya kalıyor alıştı diye ben bıraktırıyorumCanım benimki memeyi birakiyo kafasını geriye atiyo doyunca, bazen oylesinede nefes almak için atıyor bi daha meme veriyorum dudagini kapatiyo almiyo
Benimki de hiçbi zaman kendisi bırakmıyor uyuyunca ben ağzından çekiyorum canımSen 3 saatte bir emziriyosun o zaman sanrıım dimii. E doyduğuna nasıl anlıyosun ? doyunca kendi bırakıyormuş memeyi seninki kendi mi bırakıyor . Çok soru soruyorum kusuruma bakma
Çok iyi fikir canım sağollHemen kesme canım. Mama öncesi emziriyomusun bu çok önemli? Önden emzir boş çeksede emzir uyarılsın. Ağlamaya başlayınca mamayı ver. Gün içinde çok emzirki süt üretimi artsın. Bide takviyeleri akşama doğru al eğer akşam çok azalıyo diyosan. Bana sağma mantıklı gelmiyor eğer emiyosa her fırsatta emzirmek lazım uyusun geri uyanır uyanınca geri ver. Mamayıda azaltarak kes. Zaten önden emerse kendi az içmeye başlar
Belkide hatayı orda yapıyoruz bizBenimki de hiçbi zaman kendisi bırakmıyor uyuyunca ben ağzından çekiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?