Evet yeni bir begonya tarifi süt arttırma çok işe yaramıştı bununda aynı şekilde yarıcagına eminim yürü beee aslan kızEmziren anne
Sabah (9:00)Bir tane yumurta
İki dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tahin helvası
1 dilim ekmek
Ara(10:30) kahve +2 hurma
Öğle (12:30) 1 kase çorba
Bol salata
1 kase yoğurt
Ara(15:30) 1 bardak süt +10 badem
Akşam(18:30)5 kaşık ana yemek
4 kaşık pilav
Salata
Ayran
Gece (21:00) 1 meyve +ayran
Aa ne güzel20 günlük oldu bebeğim bugün mevlüdünü yapıcaz inşallah
2. Kızımdan sonra diyetisyene başlamıştım onun verdiği listeyi kaydetmiştimEvet yeni bir begonya tarifi süt arttırma çok işe yaramıştı bununda aynı şekilde yarıcagına eminim yürü beee aslan kız
Allah kabul etsin canım20 günlük oldu bebeğim bugün mevlüdünü yapıcaz inşallah
Bizimkiler çok hevesli yapmak içinYok kuzum ben yapmıyorum genel olarak hiçbi ritüeli geleneği40 için de özel bişey yapmadım
Bebegimin eski sumuklerini özleyeceğim hiç aklıma gelmezdiSeninki hastaydı canım ya önceki mesajda onu unutarak yazdım evet sen sık sık temizle o yeşil sümüklerin normal renge dönmesi lazım
Nasip olursa bu Cuma yapıcaz canımKızlaar siz mevlüd yaptınız mıı @golden-snitch P Pembepilatesmelegim can kubiskubiskubis Begonya2 gulumsebebek medusaa @Chen31 & diger analar
Gayet iyi davrandı kız annemKız sultiş ailenin yanına kocanlamı geldin nasıl davrandı ailen annen merak ettim kötü ayrılmıştı annen telefonda konuştular ama yüz yüze nasıllardı
Hım ben de dolaptan normal sütü soğuk soğuk içiyorum demekki gaz yapıyorCanim laktozsuz gaz yapmadigi icin
Pazartesi diyete başlıcam madem lafı döndü onuda yiyim içimde kalmasın diye eşimi kokoreç almaya gönderdim. Birazdan ağlayarak yerim ve bu sayfayı kapatırımBenimde o yüzden hoşuma gidiyohaydaa peki sen kaynatarak devam et ben seni tutuyorum çaktırma
Aaa ben senin kilolara düşmek için can atıyorum sen daha 10 kilo mu vereceksinBen de kilo vermeye çalışırken hamile kaldımaslında vermek istediğim 10 kilo var
Bende dün gömceğimi gömdüm yarına hazırımBen bennnama pazartesi dimi yarın misafirim var son pasta böreğimi de yiyeyim
Kız gece birkez çiş yapsa nasıl değiştiriyorsun uykusu açılmıyormu? Premium care o yönden iyi emiyor ıslaklıkta bırakmıyor pek pişmiyor çocuğun altı. Ama kaka yaptıysa ve farketmediysem kızarıyor pişik kremiyle geçiyor hemenBen aktif bebek kullanıyorum memnunum premium care kullanmadığım için karşılaştıramam ama ben bir kez de çiş yapsa hemen değiştirdiğim için öyle sızıntı vs problemi yaşamadım hiç
Dün eşimle balkonda keyif yapıp gece 3 te yatmak geldi aklımıza. 3 te yattım 4 te oğlan uyandı bidaha da uyumadı 9a kadar uğraştım gözümden uyku akıyor hala ayılamadım içim uyuyor biri yatsa biri kalkıyor çok uykum varAyy olabilir ama mahvoldum gözümü açamıyorum çocuk orda ağladı aglayacak konuşmamı istiyor sabah 4ten beri ayakta kalma mucadelesi veriyorum
bana bu enerjiden lazımDiyet grubuu gunaydiin...regl agrim vaar ilacta alamiyorum.ama simdi bebemi uyuttum zorda olsa spor yapacagim.gitsin kilocuklar..canlanin kendiniz icin bugun birsey yapin, zorda olsa
Ben yapcam da temmuz sonu olur anca. Düğün var çeyiz gitmesiydi bilmem neydi derken her haftaya bişey var. Bende cumartesi filan olsun istiyorum o yüzden temmuz sonu yaparım nasipse. Kızımda yapamadım içimde kaldıKızlaar siz mevlüd yaptınız mıı @golden-snitch P Pembepilatesmelegim can kubiskubiskubis Begonya2 gulumsebebek medusaa @Chen31 & diger analar
Yapar canim.hele soguksa kesin..Hım ben de dolaptan normal sütü soğuk soğuk içiyorum demekki gaz yapıyor
Ben dün sinirlendim artık sıcaktan bayıldım kucakta uyuyor dediğin gibi. Sonra beşiğe bıraktım ağladı ağladı sustuBenim bebem sadece üzerimde uyuyo ya napcam ben, o uyurken ben de yatmak zorundayım uyanıkken de kucağımda oluyor konuşuyorum onunla. Bi çözüm bulmam lazım
Valla ben 1 ay sonra filan yaptım hemen çok çıktı sıcakta. Jiletle de uğraşmadım sir yaptım. Lazere gitcem artıkKizlar ağda kullananlar sezaryenden ne kadar sure sonra agda yaptirdiniz
Hediyelik bişeyler yaptırdın mıÇok şekerdir benimkisi
Kız bizimki cisli bezde uyumaz bende değiştiriyorum seninki öyle nasıl duruyoPazartesi diyete başlıcam madem lafı döndü onuda yiyim içimde kalmasın diye eşimi kokoreç almaya gönderdim. Birazdan ağlayarak yerim ve bu sayfayı kapatırımsen güven bana ptsiden sonra yapmıcam böyle şeyler
Aaa ben senin kilolara düşmek için can atıyorum sen daha 10 kilo mu vereceksin
Bende dün gömceğimi gömdüm yarına hazırım
Kız gece birkez çiş yapsa nasıl değiştiriyorsun uykusu açılmıyormu? Premium care o yönden iyi emiyor ıslaklıkta bırakmıyor pek pişmiyor çocuğun altı. Ama kaka yaptıysa ve farketmediysem kızarıyor pişik kremiyle geçiyor hemen
Canım ben ona çözüm buldumBenim bebem sadece üzerimde uyuyo ya napcam ben, o uyurken ben de yatmak zorundayım uyanıkken de kucağımda oluyor konuşuyorum onunla. Bi çözüm bulmam lazım
Sarılık en son gözden gider demişti bize ilk kızımda olmuştu neredeyse 2. Ay geçmişti gözünün içiKızlar bebeğinizde hala sarılık belirtileri var mı,biz sarılık geçirdik ilk dogdugunda,hatta foto terapi de gördü iki gün ,ama hala teni ve göz akı tam beyaz değil,sarı da değil ama hala biraz kalmış gibi..görenler normal diyor, zamanla geçer diyor ama doktora gitmemiz gerekiyor mu bilemedim...sizde de aynı durum var mı,yada bir bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?