- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Soğuk süt gaz yapar tabiHım ben de dolaptan normal sütü soğuk soğuk içiyorum demekki gaz yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğuk süt gaz yapar tabiHım ben de dolaptan normal sütü soğuk soğuk içiyorum demekki gaz yapıyor
Benimki de geçmedi bi de işin garip tarafı kasıktan göbeğe kadar bi çizgi göbekten yukarı kadar daha yandan bi çizgi gidiyo yamuk duruyo çizgi karnım mı yamuldu neyKızlar benim hamilelikte olan göbekteki kahve çizgi geçmedi daha sizinkiler ne durumda merak ettim digerlerinde geçmişti bunda uzadı sanki kalacak mı yoksa
Benimde yukarı dogru giden ince açık renk yamuk gibi sankiBenimki de geçmedi bi de işin garip tarafı kasıktan göbeğe kadar bi çizgi göbekten yukarı kadar daha yandan bi çizgi gidiyo yamuk duruyo çizgi karnım mı yamuldu ney
Dikiş yerine bir şey olmadı değil mi?Valla ben 1 ay sonra filan yaptım hemen çok çıktı sıcakta. Jiletle de uğraşmadım sir yaptım. Lazere gitcem artık
Canııım sen bebeğin hasta mıydı çok geçmiş olsun. Nesi vardı minnakın ?Evet bugün gözüne ışık geldi çok şükürcrp bakmadi ateş olmadığı icin
Bana emzirme boyunca kalır o çizgi dedi doktorum ama gidiyor yavaştan cilde göre değişiyor bence yada toparlanma hızına göre de olabilirBenimki de geçmedi bi de işin garip tarafı kasıktan göbeğe kadar bi çizgi göbekten yukarı kadar daha yandan bi çizgi gidiyo yamuk duruyo çizgi karnım mı yamuldu ney
Kac saate bir sağim yapinca böyle cikiyor ?2 gündür düzenli sağım yapmaya çalışıyorum. Sol göğsümden hiçbi şey çıkmıyor sadece sağ tarafı sağarken 10 cc topluyorum mochiyle. Sağdan da en fazla 30 cc çıkıyor. Galiba mamayı hiç bırakamıcaz biz.
Evet sağol canim viral enfeksiyon olmuşCanııım sen bebeğin hasta mıydı çok geçmiş olsun. Nesi vardı minnakın ?
Kese gibi elimle orya surttukce deri keselenmis gibi kalkiyor rengi epey acildi benim.Kızlar benim hamilelikte olan göbekteki kahve çizgi geçmedi daha sizinkiler ne durumda merak ettim digerlerinde geçmişti bunda uzadı sanki kalacak mı yoksa
Benim de bir artıyor bir azalıyor mama istemiyorum vermek ama mecbur kaldıkça kısır döngü oldu.2 gündür düzenli sağım yapmaya çalışıyorum. Sol göğsümden hiçbi şey çıkmıyor sadece sağ tarafı sağarken 10 cc topluyorum mochiyle. Sağdan da en fazla 30 cc çıkıyor. Galiba mamayı hiç bırakamıcaz biz.
Vermiyorum bi geçenlerde verdim ağzını calkalasin diyeKızlar bebitolarınıza su ne kadar veriyorsunuz
Hiç öyle düşünme kuzum emzirmekten sağmaktan vazgeçme önce emzir sonra sağ illa artıyor süt arttıkça mamayı azaltırsın2 gündür düzenli sağım yapmaya çalışıyorum. Sol göğsümden hiçbi şey çıkmıyor sadece sağ tarafı sağarken 10 cc topluyorum mochiyle. Sağdan da en fazla 30 cc çıkıyor. Galiba mamayı hiç bırakamıcaz biz.
Sanki sıcakta susuz kalıyor gibi geliyor bana bir de mama tüketiyor ya bilemedimVermiyorum bi geçenlerde verdim ağzını calkalasin diye
Bende vermiyorumKızlar bebitolarınıza su ne kadar veriyorsunuz
Onu söyledim kaynanam yaptıHediyelik bişeyler yaptırdın mı
Benim de gözlerinin içi hala sarı doktor normal dediKızlar bebeğinizde hala sarılık belirtileri var mı,biz sarılık geçirdik ilk dogdugunda,hatta foto terapi de gördü iki gün ,ama hala teni ve göz akı tam beyaz değil,sarı da değil ama hala biraz kalmış gibi..görenler normal diyor, zamanla geçer diyor ama doktora gitmemiz gerekiyor mu bilemedim...sizde de aynı durum var mı,yada bir bilgisi olan var mi
Sıcakta biz de yapış yapış oluyoruzBen dün sinirlendim artık sıcaktan bayıldım kucakta uyuyor dediğin gibi. Sonra beşiğe bıraktım ağladı ağladı sustu
Yok 60 ml koy sen öyle olması normalKızlar ben mama yaparken 60 ml suya 2 ölçek mama koyuyorum 70 ml ml çıkıyor bunun için suyu daha mı az koymam lazım
Kız söylesene ne çözümün ay inşallah bizde de işe yarar yan yatmayı özledim vallaCanım ben ona çözüm buldum
Kuzum üzme kendini bebeğin emdiği ile sağdığın bir olmuyor zaten bebek daha çok emiyor. Sen emzirip sağmaya devam et artar illa ki. Hastane tipi sağma makinaları daha güzel sağıyor bi dene istersen hastaneye gidip de sağ bi gün2 gündür düzenli sağım yapmaya çalışıyorum. Sol göğsümden hiçbi şey çıkmıyor sadece sağ tarafı sağarken 10 cc topluyorum mochiyle. Sağdan da en fazla 30 cc çıkıyor. Galiba mamayı hiç bırakamıcaz biz.
2 günse iyi dayanırım