- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Kız ne botoksu bir dur botoks yaptırsan emzirmeye de devam edemezsin Allah korusunYaa of sorma botoks yaptırcam yaptıramıyorum
Ama saçımı boyucam eylül gibi
Ayy olabilir ama mahvoldum gözümü açamıyorum çocuk orda ağladı aglayacak konuşmamı istiyor sabah 4ten beri ayakta kalma mucadelesi veriyorumBende de öyle kuzum… havalar inanılmaz sıcak, sürekli klima açık ondan da olabilir belki
Yani yüzüstü yatırıp mi siringayi sikcaz yan yatırıp değil miEn Sağdaki gibi yapın şırıngayla verin sonra sırtına vurun bir yandan ve aspiratorle cektiginde hiçbir şey kalmiyogolden-snitch @vedayagmuru Nooneathome9 @kelebekimsi
Yüz üstü elinde olacak şekilde bildiğin yüz üstü her şeyi yere doğru olacak hani 3.gorseldeki gibi.. siringaya izotonik çözeltiydi sanirim ismi onu koyduk önemli olan birde basınçlı gönderip bebeği o pozisyondan kaldirmayip aspiratorle öyle çekmek ki acilde aspiratorle cekilmedi bile bütün sümük nasıl aktı gözümün önünden anlamadım adam en son çocuğun burnunu peceteye siler gibi eliyle sıkıstirdi cocuk açılmıştı ama evde aspiratör gerekiyor bizim şırınga küçük..Yani yüzüstü yatırıp mi siringayi sikcaz yan yatırıp değil mi
Canim ben paylasmistim.ben diyetislenle basladim.bu diyeti uygulayabilirsin.Bende varım,78 ile hamile kaldım,94 ile bitirdim,şimdi 88 im acil kilo vermem lazım ama bir emziren anne diyet listesi paylaşın ona uyalım ben kafama göre diyet yapamıyorum
Bebek zorluyorsa bünye yorgun düşüyor canım tahlil yaptır takviye al ben kan hapı içiyorum ama b12 eksik daha gidemedim bir türlü eksradan dinç tutması için takviyede isticemGünaydın kızlar vücudum artık yorgunluğu kaldırmıyor gözüm kapanıp gidiyor 2 gündür acaba kan degerlerimde mi sıkıntı var
Ayy maşallah ne güzel emzikle uyuyor benimki götünüse yırtsa töbe almıyorDiyet grubuu gunaydiin...regl agrim vaar ilacta alamiyorum.ama simdi bebemi uyuttum zorda olsa spor yapacagim.gitsin kilocuklar..canlanin kendiniz icin bugun birsey yapin, zorda olsa
Sagol kuzum gözünden de hiç bir şey kaçmıyor maşallahÇok güzel olmuşsun hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin yeni telefonun yıkılıyoooo hayırlı olsun
Emziren anneBende varım,78 ile hamile kaldım,94 ile bitirdim,şimdi 88 im acil kilo vermem lazım ama bir emziren anne diyet listesi paylaşın ona uyalım ben kafama göre diyet yapamıyorum
Evet aşkım o yüzden beklemedeyimm saçımı boyatıcam ama biraz daha zaman geçsin denizde yıpranıyor saçlar eylül başı gibi yaparım. Nerelerdeydiinn sen bakiimmm ?Kız ne botoksu bir dur botoks yaptırsan emzirmeye de devam edemezsin Allah korusunsaçını boyayabilirsin ama bence çok güzel olur
Olabilir canım bende öyle yapiyimBebek zorluyorsa bünye yorgun düşüyor canım tahlil yaptır takviye al ben kan hapı içiyorum ama b12 eksik daha gidemedim bir türlü eksradan dinç tutması için takviyede isticem
Vitamin takviyesi al mutlaka canım. Ben de öyle hissediyorum son günlerde. Magnezyum, kan ilacı ve balık yağı alıyorym. Emdikçe bizden gidiyorGünaydın kızlar vücudum artık yorgunluğu kaldırmıyor gözüm kapanıp gidiyor 2 gündür acaba kan degerlerimde mi sıkıntı var
Yok kuzum yapmadım gözüm yemiyorKızlaar siz mevlüd yaptınız mııgolden-snitch P Pembepilates melegim can kubiskubiskubis Begonya2 gulumsebebek medusaa C Chen31 & diger analar
40 çıksın biraz toparlanayım yapcamKızlaar siz mevlüd yaptınız mııgolden-snitch P Pembepilates melegim can kubiskubiskubis Begonya2 gulumsebebek medusaa C Chen31 & diger analar
40bana biraz erken geldi biraz daha bekledim bu ctesi yapıcaz biz yer tuttu kaynanam40 çıksın biraz toparlanayım yapcam
Bana kalsa 6. Ayında falan yaparım ama annem tutturdu çok geç diyeYok kuzum yapmadım gözüm yemiyor
Benim toparlanmam 2 ayı bulur40bana biraz erken geldi biraz daha bekledim bu ctesi yapıcaz biz yer tuttu kaynanam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?