- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 53
Daha ne olsun gayet iyi 60 cc canım. Çiş sayısı ve kilo iyiyse tamamBenim bebe sadece tek memeyi emiyor bir seferde özellikle akşamları ikinciyi verdiğimde öğürüyor ağzında oynaşıyor ama emmiyor asla doyuyor diye düşünüyorum kilo da aldı gibi pazartesi gidicez sağlık ocağına ama doyuyor mudur acaba sağınca da çok süt çıkmıyor 80 cc felan çıkıyordur maxaz önce sağdım mesela 60 cc çıktı tek memeden
Yanında durabiliyosun ama ben durmak istemedim dayanamam diye babası girdi . Anestezi anında yanındaydım ağlıcağı için hemen kucağıma aldım yanda emzirme odası var orda sakinleştirdim emziripCnm bir şey daha sorucam. Sen oğlunun yanında miydin yoksa yalnız mı aldılar bebeği?
Yaa iki gündür benimki de öyle acaba cidden biz 5. hafta atağına mı girdik Z zaynfuruzeAynı ya. Şimdi yine suya soktum suda iyi küveti doldurdum baya durdu içinde. Ama uyku aynı 10 dk uyuyor hop bir daha meme sündürdü resmen
Yaa geçmiş olsun canım viral enfeksiyon var demiştin ya ondan öyle çıkmıştır iyi ki temizlemişsin ciğere inerdi yoksa. Ben serum fizyolojik ve aspiratör ile temizliyorum diğer türlüsüne cesaret edemiyorumKızlar başımıza ne geldi...
Bebegi yatırdık uyuyordu nefesi düzgün alıyordu bir anda eşim beni çağırdı cocuk tıkanmış hemen burnunu actim acilde öğrettikleri şekilde size abartiyorsam ne olayım şok içindeyim bir yeşil erik büyüklüğü kadar sümük çıktı ve sarı yesilimsj renk ağzından da artık ne geldi bilmiyorum onu burundan bu kadar çıktı aspiratör giriş kısmı doldu çekmedi koşarak lavaboda yıkayıp geldim kalanını öyle çektim düşünün şaka gibi..
Doğru burun temizlemeyi öğrenin yoksa burun deliklerine bakıyorsunuz bir şey yok düzgün nefes alıyor bakın anlık bi olay..
C Chen31golden-snitch geçen burda konuştuğumuz şekilde acilde göstermediler bize ben yine acildekini becerememistim videodaki adamın dediği gibi yapmıştım tam çıkmıyor öyle.. işte annelik iç güdusuyle yapamadığım şeyi yaptım acilde gösterileni çocuk bi rahatladı size anlatamam ama hala çıkan sümüğe şok içindeyim.. ağzından da uzayan bir şeyler çıktı eşim sümük dedi ama bilmiyorum onu
Ayy aynısı işte ya valla normalde de uyumazdı ama bugün ekstra bi huysuz benimki, o zaman biz ataktayız bence 40. haftadan hesaplarsam tam 5. haftada oluyoruzDondurucudan süt cikardik bitirmedi, istemedi devamını. Memeye gelince emiyor memede uyuyornasıl olsa takviye süt verdik güzel uyur dedik. Odada klima çalıştırmayı unuttuğum için oturma odasında uyuttum sonra odaya cikarttik yine uyandı yine memede hiç emmemis gibi emiyor hala
Aynıymışız kuzum hemen hemenBen hiç sagmadım ama sıksıgımda hemen geliyor sütüm demekki 30cc felan çıkıyor 120cc ile doymuş oluyor meme ile beraber açlık durumumuz arttı zaten uyanıksa 2 saate bir doyurmak zorundayım mama+meme ile
Bende varım,78 ile hamile kaldım,94 ile bitirdim,şimdi 88 im acil kilo vermem lazım ama bir emziren anne diyet listesi paylaşın ona uyalım ben kafama göre diyet yapamıyorumBugun adini koyariz grup kim kim vs.pazartesi baslarizisteyen erken baslasin
Ben çok emmedi diye bi sağayım dedim kuzum illa sağmana gerek yok ki sen emzir üstüne de 90 mama verİçim şişti valla süt yetişemiyorum ne ara sağayım şaşırdım
Geçmiş olsun, şimdi rahatlamıştım,nasıl yaptın peki,acilde nasıl yapıyorlar bilmiyorum..Kızlar başımıza ne geldi...
Bebegi yatırdık uyuyordu nefesi düzgün alıyordu bir anda eşim beni çağırdı cocuk tıkanmış hemen burnunu actim acilde öğrettikleri şekilde size abartiyorsam ne olayım şok içindeyim bir yeşil erik büyüklüğü kadar sümük çıktı ve sarı yesilimsj renk ağzından da artık ne geldi bilmiyorum onu burundan bu kadar çıktı aspiratör giriş kısmı doldu çekmedi koşarak lavaboda yıkayıp geldim kalanını öyle çektim düşünün şaka gibi..
Doğru burun temizlemeyi öğrenin yoksa burun deliklerine bakıyorsunuz bir şey yok düzgün nefes alıyor bakın anlık bi olay..
C Chen31golden-snitch geçen burda konuştuğumuz şekilde acilde göstermediler bize ben yine acildekini becerememistim videodaki adamın dediği gibi yapmıştım tam çıkmıyor öyle.. işte annelik iç güdusuyle yapamadığım şeyi yaptım acilde gösterileni çocuk bi rahatladı size anlatamam ama hala çıkan sümüğe şok içindeyim.. ağzından da uzayan bir şeyler çıktı eşim sümük dedi ama bilmiyorum onu
Ay bana böyle motiveler lazımYürüü beee arkandayım kim tutar seni sen zaten kilonu hiç göstermiyorsun maşallah azimli kadınsın yaparsın
Sadece sporlarda veririm ben diyorsan sahneye bekliyoruz senispora katılırım sadeceçok sağlıksız beslenmem çünkü
Normal canımBizde de var normal değil mi o durum ?
aynen bende normal olduğunu biliyorum ama biri söyleyince tik oluyorumBenim bebektede oluyor canım bi gözünde bana da dediler bi gözünde kayma mı var diye yok dedim o ara şaşı bakmış sonra psikolojim bozuldu hep bakmaya başladım var mı acaba diye ama yok bi sıkıntı galiba inşallah yoktur yani
Bizim doktor da 6 aya yakın baktırın der heralde. Eşime kalsa şimdiden götürecek çocuğuBizim doktor 6. Ayda göz doktoruna götürün muayene ettirin dedi
Bizim de 8. Hafta gelmişYaa iki gündür benimki de öyle acaba cidden biz 5. hafta atağına mı girdik Z zaynfuruze
Yaa geçmiş olsun canım viral enfeksiyon var demiştin ya ondan öyle çıkmıştır iyi ki temizlemişsin ciğere inerdi yoksa. Ben serum fizyolojik ve aspiratör ile temizliyorum diğer türlüsüne cesaret edemiyorum
Ayy aynısı işte ya valla normalde de uyumazdı ama bugün ekstra bi huysuz benimki, o zaman biz ataktayız bence 40. haftadan hesaplarsam tam 5. haftada oluyoruz
Ay bilemedim atağa mı girdik başka bir şeye mi ama inanılmaz zor geldi bana dün mahvoldum. Umarım 1 günlük bir şeydir kendi de yorgun düşüyor gece hiç uyanmadan sessizce uyuduYaa iki gündür benimki de öyle acaba cidden biz 5. hafta atağına mı girdik Z zaynfuruze
Yaa geçmiş olsun canım viral enfeksiyon var demiştin ya ondan öyle çıkmıştır iyi ki temizlemişsin ciğere inerdi yoksa. Ben serum fizyolojik ve aspiratör ile temizliyorum diğer türlüsüne cesaret edemiyorum
Ayy aynısı işte ya valla normalde de uyumazdı ama bugün ekstra bi huysuz benimki, o zaman biz ataktayız bence 40. haftadan hesaplarsam tam 5. haftada oluyoruz
Öyle mi burda emiyor üstüne kaç cc mama verdim doymadı denilince az mı geliyor diye düşündüm kilosuna yarın baktırcaz artık bez sayısı iyi ama şükürDaha ne olsun gayet iyi 60 cc canım. Çiş sayısı ve kilo iyiyse tamam
Çok güzel olmuşsun hiç yeni doğum yapmış gibi değilsin yeni telefonun yıkılıyoooo hayırlı olsunBebek çok yaramaz olunca kendiliginden gitti olanda hatta fazlasıda gidecek gibi saçlarımıda güncelledim psikolojim düzeldi P Pembepilatescesursavasci
HahahahahahahBeni paylaşmış olman hiç doğru değil sultişcimm. Zira son günlerde sıyırmış durumdayım
Bende de öyle kuzum… havalar inanılmaz sıcak, sürekli klima açık ondan da olabilir belkiGünaydın kızlar vücudum artık yorgunluğu kaldırmıyor gözüm kapanıp gidiyor 2 gündür acaba kan degerlerimde mi sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?